Cine este Elena Marin de la Survivor All Stars. A devenit cunoscută ca dansatoarea Andreei Bălan și a jucat în telenovele

 Laciu Andreea
.

Cine este Elena Marin de la Survivor All Stars. Elena Marin de la Survivor face parte din echipa Faimoșilor la Survivor All Stars. Aceasta a devenit cunoscută ca dansatoarea Andreei Bălan, dar și datorită aparițiilor ei în telenovele. Tânăra a făcut prima dată în competiția de la PRO TV în sezoul 2, iar acum a revenit cu forțe proaspete și speră să câștige marele premiu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Elena Marin de la Survivor All Stars. Elena Marin s-a alăturat show-ului Survivor All Stars, alături de Sorin Pușcașu, Cătălin Zmărăndescu și Alexandra Ciomag, după eliminarea Andreei Tonciu. Aceasta nu e străină deloc de formatul emisiunii, pentru că a mai făcut o dată parte din competiție, în sezonul al doilea. Acum, ea e determinată să câștige și e pregătită să facă față condițiilor grele din Dominicană.

Cine este Elena Marin de la SurvivorCine este Elena Marin de la Survivor

Citește și: Asistenta lui Mihai Morar s-a logodit în secret! Elena Marin, incredibil de sexy într-o rochie cu decolteu adânc

Citește și: Zanni se declară terorizat de Elena Marin, la Survivor: „M-a făcut psihic”

Citește și: Schimbare în echipa Faimoșilor! Elena Marin a înlocuit-o pe Ana Porgras la Survivor

Citește și: Scandal între Elena Marin și Raluca Dumitru, la Survivor: „Fetița mea, te iau de cozile alea…'

Elena Marin – Viață personală

Cine este Elena Marin de la Survivor All Stars. Elena Marin are 36 de ani. Concurenta de la Survivor All Stars are părul șaten și ochii căprui. Faimoasa are o înălțime de 1,68 metri si o greutate de 50 de kilograme.

Elena Marin a trăit, vreme de mai mulți ani, o frumoasă poveste de iubire alături de Andrei, fostul ei logodnic. Aceștia s-au cunoscut pe vremea când ea era dansatoare și asistenta lui Mihai Morar. Cei doi s-au despărțit însă, ulterior, chiar înainte de nuntă, după ce bărbatul o ceruse în căsătorie.

Elena Marin și Andrei Matto s-au despărțit anul trecut, deși erau logodiți și își făceau planuri de nuntă. Elena Marin nu și-a dorit să dezvăluie motivele separării, inițial, sugerând că lucrurile s-au petrecut recent și încă suferă.

Este un subiect extrem de delicat pentru mine și îmi doresc intimitate și discreție. Nu mă simt pregătită să vorbesc. Țin la ideea de căsnicie, mi-ar plăcea să îmbrac rochia de mireasă. Îmi doresc să îmi întemeiez o familie frumoasă și fericită. Îmi doresc copii… Dar, probabil, Doamne-Doamne știe mai bine când o să se întâmple și când este momentul’, spunea Elena Marin după despărțire, potrivit fanatik.ro.

Elena Marin – Carieră

Cine este Elena Marin de la Survivor All Stars. Elena Marin a devenit cunoscută ca dansatoarea Andreei Bălan, dar și ca fosta asistentă a lui Mihai Morar de la emisiunea ‘Răi da buni’.

Pe lângă pasiunea pentru dans, Faimoasa de la Survivor All Stars a cochetat și cu actoria, astfel că a avut roluri în seriale și telenovele precum „Secretul Mariei’, „Burlacii’, „Spitalul de Urgență’. În prezent, Elena Marin este coregrafă, potrivit descrierii sale de pe rețelele de socializare.

Elena Marin se bucură de un mare succes pe Internet. Aceasta se laudă cu o comunitate uriașă pe Instagram, fiind urmărită de peste 100 de mii de persoane. Concurenta de la Survivor All Stars obișnuiește să-și țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei prin diverse filmulețe sau imagini.

Elena Marin, ținta criticilor la Survivor All Stars

Acum, ea participă la Survivor All Stars. Încă din primele ediții, Elena Marin a fost ținta criticilor din partea colegilor din tribul Faimoșilor, care consideră că dansatoarea nu are motive de supărare și caută doar atenția.

„Eu cred că așa funcționează ea ca om. Eu cred că în copilăria ei sau în viața ei, a fost tocată la creier. Ea simte că trăiește când face lucrurile astea. Ea caută victimizarea și atenția, drama…’, a spus Jorge.

Andreea Tonciu și Elena Ionescu din echipa Faimoșilor au fost eliminate de la Survivor All Stars

În urmă cu câteva zile, fanii emisiunii de la PRO TV au rămas mască, după ce au aflat că Faimoasa Elena Ionescu a părăsit competiția. Informația a fost dată în premieră de un fan al show-ului, care a surprins-o pe aeroport în Frankurt, împreună cu Andreea Tonciu.

Nu doar ea a părăsit competiția, ci și Andreea Tonciu. Aceasta a fost destul de dezamăgită că pleacă acasă, pentru că și-ar fi dorit să stea mai mult în concurs.

„Sunt foarte dezamăgită pentru că am promis acasă că o să stau 3-4 săptămâni. Dacă Dumnezeu așa a vrut, plec acasă. Survivor All Stars mi-a schimbat viața, n-am trăit în viața mea ce am trăit aici și pentru mine este o experiență unică. La mine este greu cu adaptatul deoarece eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau.. Pentru mine a fost cel mai greu să dorm fără acoperiș și pat, a spus Andreea Tonciu, după ce a aflat că va părăsi show-ul.

Relu Pănescu din echipa Războinicilor a părăsit Survivor All Stars

Parcursul lui Relu Pănescu s-a încheiat la Survivor All Stars. Acesta a fost învins pe traseu de coechipiera lui, Maria Lungu, din echipa Războinicilor, după ce au fost votați să lupte la duelul eliminatoriu. La finalul cursei, tânăra le-a arătat un gest obscen colegilor de echipă, chiar în fața camerelor.

„Oricine ar fi plecat, nu mi-ar fi venit să cred’, a spus Alex Delea la Survivor All Stars.

„Relu, Relu, Relu tinerelul’, au strigat în cor Războinicii, luându-și la revedere, pe rând, de la Relu Pănescu.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton