Cine este Elisabeta-Karina, sora fostului principe Nicolae. Locuiește în Marea Britanie și a născut de curând un băiat

.

Cine este Elisabeta-Karina. După excluderea principelui Nicolae din linia de succesiune la Coroana României și la șefia Casei Regale, locul lui a fost luat de sora sa. Elisabeta-Karina de Roumanie locuiește în Marea Britanie și a născut de curând un băiat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Cine este Elisabeta-Karina. Sora fostului principe Nicolae s-a născut pe 4 ianuarie 1989 și a fost botezată, în primăvara aceluiași an, de Majestatea Sa Margareta. Numele l-a primit după mătușa regelui Mihai, regina Elisabeta a Greciei, născută Principesă a României, prima fiică a Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria a României.

elisabeta-karina-14elisabeta-karina-14

Citește și: Ce pensie alimentară plătește Principele Nicolae pentru fiica lui, Iris Anna. Fetița a fost recunoscută legal abia la trei ani după naștere, în urma unui test de paternitate

Citește și: Ce a moștenit Principele Nicolae de la bunicul lui, Regele Mihai, și ce încearcă să ducă mai departe: 'E o pasiune moștenită de fiecare generație, de la Ferdinand și Regina Maria încoace…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă la mormântul Prințesei Diana, la 27 de ani de la moartea ei: „Nicio vizită aici nu este ușoară…'. Cum arată locul de veci, la care publicul nu are acces

Citește și: Românca Andreea Diaconu a defilat la Victorias Secret Fashion Show 2024, alături de Carla Bruni și Kate Moss. Cher a cântat în încheierea show-ului / Imagini cu celebrele fotomodele în lenjerie intimă

Cine este Elisabeta-Karina, sora fostului principe Nicolae

Cine este Elisabeta-Karina. Are 35 de ani și este fiica Principesei Elena a României și a reputatului profesor britanic de geografie Robin Medforth-Mills, care a lucrat un timp în cadrul Organizației Națiunilor Unite.

Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills locuiește în Marea Britanie și nu vorbește limba română. Fire discretă, sora Principelui Nicolae a vizitat România de puține ori, cu prilejul unor evenimente importante. A fost prezentă la funeraliile Regelui Mihai și, anterior, în 2002, a petrecut Crăciunul la Castelul Regal de la Săvârșin, potrivit historia.ro.

Din nefericire, Elisabeta-Karina și fostul principe Nicolae și-au pierdut tatăl când erau adolescenți. Părinții lor au fost căsătoriți din 1983 şi până în 1991. După divorț, Principesa Elena a rămas în Marea Britanie și s-a recăsătorit cu Alexander Phillips Nixon. Cununia religioasă a celor doi a avut loc pe 11 septembrie 2023, la Catedrala Încoronării de la Alba Iulia, în cadrul unui eveniment cu caracter privat.

Elisabeta-Karina nu are oficial titlul de Principesă

Cine este Elisabeta-Karina. Deși este a doua în ordinea de succesiune la Coroana României, Elisabeta-Karina nu are oficial titlul de Principesă. Ordinea de succesiune la tron și la șefia Casei Regale a României sunt reglementate de Normele Organice ale Casei Regale a României.

Pe 1 august 2015, Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de „Principe al României' și calificativul de „Alteță Regală'.

„În calitate de Șef al Casei și Familiei Regale ale României, Regele Mihai a luat deciziile de mai sus cu gândul la România timpurilor care vor veni după încheierea domniei și vieții fiicei sale, Margareta, Custodele Coroanei. Majestatea Sa a afirmat că Familia Regală și societatea românească din acele vremuri vor avea nevoie de o cârmuire sub semnul modestiei, bine cumpănită, cu principii morale, respect și mereu cu gândul la ceilalți.

Păstrând aceeași afecțiune nepotului său, Regele Mihai nădăjduiește că Nicolae va găsi, în anii viitori, un fel potrivit de a-și servi idealurile și de a folosi calitățile cu care Dumnezeu l-a înzestrat.

Alteța Sa Regală Principesa Elena, mama lui Nicolae, a primit înștiințarea acestei decizii, printr-o scrisoare personală trimisă de Majestatea Sa Regele', a transmis atunci, printr-un comunicat, Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai.

Elisabeta-Karina a născut de curând un băiat

Cine este Elisabeta-Karina. Pe 23 mai 2024, Principesa Elena a devenit bunică pentru a patra oară, însă anunțul a fost făcut abia recent de Familia Regală a României. Cei doi părinți și-au dorit discreție în această perioadă, motiv pentru care nu au împărtășit vestea imediat.

Elisabeta-Karina de Roumanie Metcalfe a născut la Spitalul Universitar din Durham, Regatul Unit. Băiețelul poartă numele Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe și va fi botezat duminica viitoare, pe 20 octombrie.

„Nou-născut în familia Principesei Elena. Alteța Sa Regală Principesa Elena a României dorește să împărtășească marea bucurie de a fi devenit bunică pentru a patra oară. Fiica sa, Elisabeta Karina de Roumanie Metcalfe, este mama unui băiat, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, născut la Spitalul Universitar din Durham (Regatul Unit) în ziua de 23 mai 2024. Elisabeta și soțul ei, Kurt, au decis să anunțe venirea pe lume a primului lor copil în preajma botezului lui Augustus Mihai, care va avea loc duminica viitoare, într-un cadru privat', se arată în mesajul postat de Familia Regală a României pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton