Cine este Ema Karter. Actrița de filme pentru adulți a fost bursieră și șefă de grupă la facultate

.

Cine este Ema Karter. Ema Karter se bucură de mult succes, atât în țară, cât și în străinătate. Cariera ei în industria cinematografică pentru adulți a făcut-o cunoscută publicului larg, dar, deși are sute de admiratori, puțini îi știu povestea. Iată care este numele ei real, câți ani are și cum arăta tânăra înainte de operațiile estetice! Era complet schimbată!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Cine este Ema Karter. Ema Karter este un nume sonor în industria filmelor pentru adulți și a filmat alături de unii dintre cei mai faimoși actori din domeniu. Capitalul ei de notorietate a crescut și mai mult, după ce aceasta a apărut în mai multe emisiune televizate sau online. Aflați în continuare tot ce nu știați despre ea.

Citește și: Cătălin Cazacu are o nouă iubită, la aproape doi ani după despărțirea de Ramona Olaru: „Acum sunt foarte bine și mă bucur că spun asta. Nu mă văd lângă o femeie care…’


Citește și: Mirabela Dauer, despre prima întâlnire cu Dan Spătaru: ‘Oamenii puneau paltoane pe jos, ca să calce el. Iar eu stăteam ascunsă pe acolo…’ Cum s-a comportat regretatul artist cu ea / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, propunere indecentă pentru Mara Bănică în direct, la Capatos în emisiune: „Vrei să fii tu mama copilului meu?'. Ce răspuns a primit

Citește și: Cum a cunoscut-o Radu Ștefan Bănică pe iubita lui, Ioana Văllimărescu, și cum gestionează relația la distanță: „După ce ni s-au tot intersectat drumurile, am ajuns să fim împreună, peste un an’. Ce spune artistul despre căsătorie și copii / EXCLUSIV


Ema Karter – Viață personală

Cine este Ema Karter. Puțină lume știe că „Ema Karter’ este doar numele de scenă al tinerei și că altul este cel din buletin, de fapt. Actrița de filme pentru adulți e trecută în acte Milu Miruna Andreea. Ea este originară din Câmpina și este născută pe data de 19 februarie 1997. Așadar, ea are în prezent vârsta de 27 de ani și este zodia Pești.


De-a lungul timpului, Ema Karter a afirmat în declarațiile sale că nevoia a împins-o să ajungă în punctul în care este astăzi și să facă mai întâi videochat. Tânăra provine dintr-o familie modestă și, conform spuselor sale, mama ei nu a fost de acord, inițial, cu ceea ce face fiica ei.

„Mama a fost supărată, nu prea a înțeles, a deranjat-o că trebuie să fie totul public, că mă vede lumea, dar a înțeles cumva și că altă șansă nu aș fi avut să realizez lucrurile astea (…) Miruna dinainte de videochat era o fată simplă, dar care avea mereu ambiție’, declara Ema Karter, în urmă cu ceva timp.


Ema Karter are operații estetice

Cine este Ema Karter. Ema Karter a mers de mai multe ori în cabinetul medicului estetician, pentru diferite modificări. Drept dovadă, acum ceva timp, pe TikTok a apărut o fotografie cu ea din anul 2015, de când aceasta încă nu apelase la intervențiile de ordin estetic.

În imagine, Ema Karter nu are nici părul blond și acesta era și ceva mai lung. Nici trăsăturile ei nu erau modificate de intervențiile estetice și nici bustul nu era la fel de generos. De altfel, actrița a recunoscut că a apelat și un implant mamar. Vedeți poza în GALERIA FOTO.


Ema Karter s-a iubit cu Yamato Zaharia

Cine este Ema Karter. Ema Karter a avut o relație, până de curând, cu Yamato Zaharia. După despărțire, cei doi au rămas destul de apropiați, însă doar ca prieteni. Potrivit spuselor ei, aceasta nu i-a ascuns bărbatului cu ce se ocupă, iar el nu a avut nicio problemă cu asta.

„Depinde de bărbat. Majoritatea da, ar fi geloși. Dar dacă înțeleg cu ce mă ocup sau dacă ar fi din domeniu, nu ar fi geloși. Eu mereu am spus. Acum sunt cunoscută, dacă îmi scrie cineva se știe cu ce mă ocup. Nu mă pot ascunde. La început, când l-am cunoscut pe Yamato și făceam chat, i-am spus de la prima întâlnire și a reacționat ok. Nu ne-am certat niciodată pe tema asta. Atunci nu jucam în filme pentru adulți și nici OnlyFans dar mulți îi spuneau de ce mai stă cu mine dacă fac videochat’, a spus actrița la Xtra Night Show, în urmă cu ceva timp.


Ema Karter – Carieră

Cine este Ema Karter. Cât despre studii, Ema Karter a absolvit liceul, iar apoi a intrat la facultate. Potrivit Cancan, tânăra a fost bursieră, dar și șefă de grupă în primii doi ani. Înainte de a face videochat sau filme pentru adulți, aceasta a lucrat pentru o bună perioadă la o agenție de turism.

Ema Karter a început apoi să facă videochat și să-și creeze un cont pe OnlyFans. Platforma îi aducea zeci de mii de euro lunar din partea abonaților. Aceasta nu s-a oprit însă aici și a decis să facă și filme pentru adulți.


Cât câștigă Ema Karter din OnlyFans

Cine este Ema Karter. De curând, Ema Karter povestea că în lunile în care se implică foarte mult promovarea conținutului și e activă non-stop pe platforma de OnlyFans a avut câștiguri și de 60.000 de euro.


„În jur de 60 de mii de dolari. Eu mereu am făcut bani pe Onlyfans. Depinde cât muncești în luna aia să-ți promovezi videourile pe care le faci. Dacă le promovezi foarte mult, automat câștigi foarte mult, pentru că îți vin și abonați. Eu am făcut content foarte mult. Când am călătorit, automat nu am putut să stau atât de mult pe Onlyfans și scad și încasările, dar după le dublez’, a spus Ema Karter, în emisiunea ‘Fiță cu Adiță’.

Sursă foto: Instagram, Tik Tok