Cine este Emanuela Oprișan de la Insula Iubirii, sezonul 7. Concurenta are un fiu și a participat la Dansez pentru tine

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Emanuela Oprișan de la Insula Iubirii, sezonul 7. Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatorii Antenei 1! Pe 22 iunie, a debutat pe micul ecran noul sezon Insula Iubirii, sezonul 7, una dintre cele mai urmărite emisiuni din țară. În prima ediție, fanii show-ului filmat în Thailanda au făcut cunoștință atât cu ispitele, feminine și masculine, cât și cu cele cinci cupluri venite să-și testeze relația. Iată cine este concurenta Emanuela Oprișan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Emanuela Oprișan de la Insula Iubirii, sezonul 7. Așadar, în noul sezon Insula Iubirii, alte cinci perechi au venit în Thailanda pentru a-și testa relația. La fel ca în edițiile anterioare, pe concurenți îi așteaptă noi tentații și provocări, având în vedere că petrec nu mai puțin de 21 de zile cu ispitele. Una dintre concurente este Emanuela Oprișan. Iată tot ce nu știai despre ea!

emanuela-oprisan-1emanuela-oprisan-1

Cine este Emanuela Oprișan de la Insula Iubirii, sezonul 7. Emanuela Oprișan sau Ema, așa cum i se spune, a venit la Insula Iubirii 2023 alături de iubitul ei, Răzvan Kovacs. Amândoi au 31 de ani și sunt împreună de 9 luni. De meserie, el este DKJ, iar ea este creatoare de conținut. Cei doi s-au cunoscut pe TikTok, în timpul unui live, și, spun ei, a fos dragoste la prima vedere. Așadar, nu a trecut mult și s-au întâlnit în viața reală, iar ulterior au decis să locuiască împreună.

Citește și: Cine este Vlad Ghermănescu de la Insula Iubirii 2023. Este pompier militar

Citește și: Cine este ispita Dan Chiș de la Insula Iubirii. Are 22 de ani și este sportiv de performanță

Citește și: Cine este ispita Bogdan Dan Stăruială de la Insula Iubirii. A format un cuplu cu Alexandra Stan timp de 4 ani

Citește și: Cine este ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii 2023. Israelianul a participat la Chefi la cuțite, sezonul 10: „Era visul meu să ajung în România'

Cine este Emanuela Oprișan de la Insula Iubirii, sezonul 7

Cine este Emanuela Oprișan de la Insula Iubirii, sezonul 7. Spre deosebire de partenerul ei, Emanuela Oprișan are un fiu dintr-o relație anterioară. Răzvan Kovacs susține că se înțelege foarte bine cu băiețelul iubitei lui și că au o relație extraordinară, deși nu e tatăl lui biologic.

Până să ajungă la Insula Iubirii, se pare că Emanuela Oprișan și Răzvan Kovacs au ai avut parte de unele probleme în relație. La un moment dat, bărbatul a călcat strâmb o dată, având o relație în paralel cu o altă femeie, timp de 3 luni. Din această cauză, concurenta și-a pierdut încrederea în iubitul ei și susține că a venit la Insula Iubirii pentru a-i testa acestuia fidelitatea.

Iubitul Emanuelei Oprișan a avut o relație paralelă cu o altă femeie, timp de 3 luni

Iubitul Emanuelei Oprișan, Răzvan Kovacs, susține că are inelul de logodnă pregătit și că e pregătit să-i arate că s-a schimbat și că nu va mai avea niciodată o relație paralelă. Rămâne însă de văzut dacă cei doi vor pleca împreună sau separat de pe insulă.

„Povestea noastră, pe care o știe deja toată lumea, cu… călcatul meu în părți…', a spus Răzvan Kovacs la Insula Iubirii, iar Emanuela Oprișan a replicat imediat: „Pe mine mă va ajuta să am încredere în mine și în relația noastră', făcând referire la testele de fidelitate de la Insula Iubirii.

Emanuela Oprișan de la Insula Iubirii a participat și la Dansez pentru tine

Cine este Emanuela Oprișan de la Insula Iubirii, sezonul 7. Emanuela Oprișan nu este străină de lumina reflectoarelor. În urmă cu mai mulți ani, pe vremea când avea 18 ani, aceasta a participat la o altă emisiune, de la PRO TV: Dansez pentru tine. S-a înscris atunci în emisiune pentru familia ei, mai exact pentru bucuria mamei și a celor 6 frați, care s-au confruntat cu greutăți, cu un tată mereu absent și cu mici posibilități materiale.

La acea vreme, Emanuela Oprișan a făcut echipă la Dansez pentru tine cu Doru Todoruț, însă echipa lor nu a reușit să câștige marele premiu. Având în vedere că a trecut ceva timp, mulți telespectatori nu au reușit să o recunoască la Insula Iubirii, fiind o femeie complet schimbată.

La Insula Iubirii, Emanuela Oprișan a interacționat cel mai mult cu ispita Romeo Vasiloni. În plus, bărbatul a declarat de mai multe ori la testimoniale și i-a spus și ei personal că e îndrăgostit de ea.

Răzvan Kovacs s-a despărțit de Ema Oprișan, la Insula Iubirii

În ediția a 11-a emisiunii Insula Iubirii, telespectatorii au avut parte de momente inedite. Concurenții se distrau de minune la vilă când Radu Vâlcan și-a făcut apariția și l-a chemat pe Răzvan Kovacs la ceremonia focului. Concurentul a luat o decizie neașteptată pe insula din Thailanda, cu privire la relația lui cu Ema Oprișan.

Concurentul a văzut imagini cu iubita lui care spunea că nu îl mai iartă pentru greșelile făcute, acesta fiind surprins de mai mult ori în compania ispitei Daria Cuflic. Astfel, Răzvan Kovacs a luat decizia de a se despărțit de Ema Oprișan și a izbucnit în lacrimi. Tânărul a dezvăluit că de-a lungul timpului a făcut eforturi mari pentru a da o șansă relației lor.

„Dacă Ema își dorește să fie singură pe insula vă rog să îi transmiteți faptul că în acest moment Răzvan a pus stop relației și poate să aibă viața ușoară pe care și-o dorea. A zis că va avea o viață mai ușoară dacă ar pune capăt relației’, a fost decizia neașteptată luată de Răzvan Kovacs, la bonfire. Întrebat dacă decizia este sigură, concurentul a răspuns: „Mi se pare că fetele au avut o mare influență asupra ei, sunt șocat’, a zis el, referindu-se la Claudia Florescu, cea care de multe ori a stat și i-a dat sfaturi Emei Oprișan.

Ema Oprișan de la Insula Iubirii este însărcinată cu Răzvan Kovacs, iubitul ei

La scurt timp după ce s-a aflat că s-au despărțit la Insula Iubirii, în spațiul public a apărut o informație „bombă': Ema Oprișan de la Insula Iubirii este însărcinată cu Răzvan Kovacs. Drept dovadă stau imaginile cu ea în care apare gravidă.

Așadar, se pare că viața bate filmul, cum se spune, iar acum, cei doi așteaptă un copil împreună, conform imaginilor puse la dispoziție de către pagina de Instagram ‘Viperele Vesele’.

2 august 2023 – Ema, Răzvan, Bianca și Marius Moise, participanți ai emisiunii Insula Iubirii, și-au petrecut timpul pe plaja din Năvodari. După ce și-au testat iubirea în emisiune, curge laptele și mierea între ei‘, se arată pe pagina Viperele Vesele, alături de poza cu Ema Oprișan gravidă.

Răzvan Kovacs de la Insula iubirii, surprins în compania unei blonde superbe, după zvonurile privind împăcarea cu Emanuela Oprișan

Însă, Răzvan Kovacs de la Insula iubirii a fost surprins în compania unei blonde superbe, după zvonurile privind împăcarea cu Emanuela Oprișan. După speculațiile privind împăcarea dintre el și Ema Oprișan, Răzvan Kovacs a postat, în mediul online, o fotografie cu o blondă misterioasă. Concurentul de la „Insula Iubirii’ nu a comentat natura relației lor, însă descrierea care însoțește imaginea sugerează că între cei doi ar putea fi vorba de mai mult decât o simplă prietenie. Tânăra a fost fotografiată de la spate, în timp ce se relaxează pe șezlong, iar Răzvan Kovacs ține în mână un pahar de șampanie, cu ocazia aniversării ei.

„La mulți ani, sufletul meu. Vreau să ieșim mereu pe plus’, a scris concurentul, în dreptul imaginii.

La câteva ore distanță, Răzvan Kovacs a mai publicat o imagine cu un buchet de flori, în dreptul căreia a scris: „13 o să fie mereu numărul nostru. Te iubesc!’.

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7

Insula Iubirii a primit noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator. Noi secrete vor ieşi la iveală, iar flăcările de la ceremoniile focului vor face lumină în fiecare relaţie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7 sunt: Bianca și Marius, Cristina și Iulian, Claudia și Bogdan, Emanuela și Răzvan, Ana Maria și Marius.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii.

„Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragostea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă’, declară Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii.  

Sursă foto: Comunicat de presă, Captură video, Playtech

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton