Cine este Emily Istrate, artista de 20 de ani care a cucerit topurile muzicale din Marea Britanie: „Am fost extrem de emoționată”. A refuzat trei burse în străinătate pentru a-și urma visul

.

La doar 20 de ani, Emily Istrate, cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, se poate mândri cu mari reușite atât în țară, cât și peste hotare. Este o apariție fresh în industria muzicală și promite un viitor strălucit, fiind autoarea mai multor piese ce au avut mare priză la public. Iată tot ce nu știai despre Emily Istrate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Emily Istrate este o tânără talentată, remarcându-se inițial prin participarea la numeroase emisiuni-concurs, precum Vocea Ucrainei, Next Star și Vocea Rusiei. Ulterior, timp de câțiva ani, tânăra artistă a fost nevoită să își împartă timpul între liceul pe care îl urma în Chișinău și studiourile în care înregistra piese din București. Nu și-a neglijat niciuna dintre ocupații, acordându-le aceeași importanță ambelor.

Citește și: Lupu Rednic, replică dură pentru cei care-l acuză pe Cătălin Măruță că și-ar exploata fiica: „Dar, părinții care își duc copiii pe la concursuri…'. Ce spune despre prestația Evei Măruță în film


Citește și: Cum se înțelege Magdalena Chihaia, actuala iubită a lui Dinu Maxer, cu „soacra' și cu fiii lui: „Avem o relație…'

Citește și: Cine este Jorge de la Survivor All Stars. A trecut printr-un divorț dureros și are trei copii

Citește și: Cum s-au fotografiat Loredana Groza și Iulia Vântur în India: „Când se adună fetele’. Artista a mers în vacanță însoțită de fiica ei

Cine este Emily Istrate

Emily Istrate a cucerit topurile radiourilor din România cu „În Mintea Mea’, piesă care a devenit virală și pe TikTok, având peste 12 mii de videoclipuri pe platformă și peste 1,3 milioane de vizualizări pe YouTube. Pe când avea 16 ani, artista din Republica Moldova a ajuns în topurile muzicale din Marea Britanie. Piesa „If You Want To’ s-a clasat pe locul 4 în UK Pop Club Charts, iar „Panic’ pe locul 5 în UK Pop Club/Dance Charts.


Melodiile au fost realizate în colaborare cu producătorul multi-platinum din Statele Unite ale Americii, Bryan Todd, el lucrând cu nume precum Miley Cyrus sau Kelly Clarkson. Emily si Bryan au realizat aceste piese în cunoscutele studiouri Sarm Music Village din Londra, unde au fost înregistrate piesele multor staruri internaționale, cum ar fi Ariana Grande și Taylor Swift, printre mulți alții.


,,În timp ce înregistram una dintre piese, mi s-a spus că exact în acel studio, exact la acel microfon, a cântat și Ariana Grande. Trebuie să recunosc că am fost extrem de emoționată, ba chiar mi-au dat și lacrimile, Ariana fiind un model nu doar pentru mine, ci și pentru toată generația mea. Sincer, aveam impresia că visez!, spune Emily.

Emily Istrate a fost admisă la trei facultăți din New York

Pentru că i-ar fi fost greu să își consolideze cariera muzicală de pe un alt continent, Emily a decis să ia un an de pauză înainte de a începe facultatea, astfel încât să se poată concentra pe următoarele lansări, care se doresc a fi din ce în ce mai de succes, piesa lansată în vară, „În Mintea Mea’ devenind un reper în acest sens.


Tânăra a fost admisă la trei universități de artă din New York cu bursă de merit și cunoaște cinci limbi străine. De curând, a lansat de curând un nou single, denumit ,,Nicio Zi Fără Tine’, al cărui videoclip dinamic și senzual poate fi găsit deja pe YouTube.

 „În general, îmi doresc să particip la scrierea versurilor fiecărei piese pe care o lansez, totuși, această piesă mi-a transmis ceva cu totul special și am vrut din tot sufletul să o pot cânta, lucru care s-a și intâmplat și care mă bucură nespus!’, a declarat tânăra artistă.


Emily Istrate și-a sărbătorit ziua de naștere în Maldive

După un an încarcat de proiecte, concerte și înregistrări, tânăra artistă din Republica Moldova a decis că e momentul să scape de frigul resimțit atât în București, cât și în Chișinǎu, (orașele între care Emily se împarte în viața de zi cu zi) și sǎ plece în vacanțǎ într-o destinație de vis. Aniversarea de 20 de ani a prins-o în Maldive și a postat câteva fotografii din timpul sejurului pe rețelele de socializare, unde este urmărită de o comunitate impresionantă.


„Celebrându-mi cea de-a 20-a aniversare pe insula Maldive. Aceasta este cu adevǎrat una dintre cele mai frumoase zile de naștere pe care le-am avut vreodatǎ și sunt atât de recunoscǎtoare sǎ o petrec în paradis. Vǎ mulțumesc pentru toate urǎrile de ziua mea. Fie ca vârsta de 20 de ani sǎ fie la fel de magicǎ precum locul în care am sǎrbǎtorit-o’, a transmis Emily pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram