Cine este Eric Berinde, ispita de la Insula iubirii 2024. A trăit fără tată și a fost părăsit de iubită pentru unul dintre prietenii săi

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Eric Berinde, ispita de la Insula iubirii 2024. Insula iubirii a revenit pe micul ecran, la Antena 1, din 15 iulie, cu un nou sezon, plin de surprize. În sezonul 8, faceți cunoștință cu noi cupluri, dar și cu noi ispite, gata să-i treacă pe concurenți prin cel mai dur test al fidelității. Iată tot ce nu știai despre ispita masculină Eric Berinde! Are o poveste de viață absolut impresionantă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Eric Berinde, ispita de la Insula iubirii 2024. Eric Berinde se numără, așadar, printre cele 10 ispite masculine de la Insula iubirii, sezonul 8. Acesta consideră că e potrivit perfect pentru rolul de ispită și, spune el, e convins că fetele din cele cinci cupluri înscrie în emisiune nu-i vor rezista. Rămâne însă de văzut dacă are dreptate sau nu.

eric-berinde-1eric-berinde-1

Cine este Eric Berinde, ispita de la Insula iubirii 2024. Eric Berinde are 25 de ani. S-a născut în România, dar de ceva timp s-a stabilit în Elveția. Acolo, povestește el, e cunoscut atât pentru aspectul său fizic, cât și pentru personalitatea lui complexă și povestea lui de viață impresionantă.

Citește și: Cine este Larisa Mârtan, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 24 de ani și a trecut printr-un avort și o relație toxică: „Am ieșit puțin cam șifonată. A fost un fel de șoc pentru mine să…’

Citește și: „Am stabilit data nunţii. Am dat avans pentru toate’. Un cuplu de la Insula iubirii își testează relația înainte de a deveni soț și soție

Citește și: Actrița Shelley Duvall, cunoscută pentru rolul din filmul de groază „The Shining', a murit în somn. Avea 75 de ani și suferea de diabet: „Prea multă suferință în ultima vreme. Acum e liberă'

Citește și: Roxana Ciuhulescu e mândră de fiica ei. Ana a obținut permisul de conducere la 16 ani: 'La categoria B1 și pot conduce mașini destinate vârstei lor…' Cum se descurcă adolescenta, la volan/ EXCLUSIV

Cine este Eric Berinde, ispita de la Insula iubirii 2024

Cine este Eric Berinde, ispita de la Insula iubirii 2024. Eric Berinde a absolvit Facultatea de Construcții Civile, însă nu și-a făcut o carieră în acest domeniu. Ispita s-a îndreptat către o altă direcție, în ceea ce privește profesia, și s-a concentrat pe două domenii diferite: fitness și gastronomia, mai exact domeniul horeca. Acesta are o comunitate mare în mediul online, doar pe Instagram având peste 35 de mii de urmăritori.

În prezent, Eric Berinde lucrează ca antrenor personal. De asemenea, ispita masculină de la Insula Iubirii manageriază restaurantul mamei sale în Elveția, o afacere de familie la care ține foarte mult. Bărbatul are o relație foarte strânsă cu mama lui, mai ales că tatăl său a lipsit din viețile lor.

Eric Berinde ascunde o dramă tulburătoare. La un moment dat, mama lui a fost diagnosticată cu cancer, iar medicii nu-i mai dădeau atunci speranțe mari de viață. Din fericire, în urma unei operații la Viena, lucrurile au început să meargă spre bine în ceea ce privește sănătatea femeii, iar fiul ei i-a fost mereu aproape.

Drama lui Eric Berinde, ispita de la Insula iubirii 2024

Cine este Eric Berinde, ispita de la Insula iubirii 2024. Eric Berinde a mai trecut printr-un moment de cumpănă. În adolescență, acesta era perceput ca un băiat naiv și a fost trădat chiar de fosta lui iubită, care l-a părăsit pentru propriul prieten, considerându-l pe celălalt mai atrăgător.

Suferința simțită atunci l-a făcut pe Eric Berinde să-și schimbe radical look-ul. Acesta și-a făcut mai multe tatuaje și a lucrat pentru corpul său la sală, lăudându-se acum cu un trup bine sculptat. Totuși, în ciuda imaginii de „bad boy', spune că e un tip sensibil, ce ține cont de valorile familiale și de oamenii dragi.

De ce participă Eric Berinde la Insula iubirii

Cine este Eric Berinde, ispita de la Insula iubirii 2024. Cât despre participarea lui la Insula iubirii, în calitate de ispită, Eric Berinde spune că pentru el este o provocare personală și că vrea să-și testeze limitele. În plus, e curios să afle cum este perceput de alții. Tânărul susține că se simte remarcat atunci când interacționează cu oameni noi și e sigur că le va atrage atenția celor cinci fete din cupluri. De asemenea, vrea să-și creeze o imagine unică și un renume în cadrul show-ului.

Eric Berinde a pregătit să aducă un plus de dinamism și surprize în noul sezon Insula Iubirii, ce a debutat pe 15 iulie, la Antena 1. Spune că va fi o ispită greu de ignorat și e sigur că nu va lăsa pe nimeni indiferent, folosindu-se de atuurile sale.

Până acum, fetele de la Insula iubirii și-au făcut o impresie bună despre ispita Eric. Potrivit spuselor lor, acesta încearcă mereu să le aducă zâmbetul pe buze, după ce primesc vești neplăcute din partea partenerilor lor de pe cealaltă insulă, mai ales la bonfire.

Cristina Rotaru și Eric Berinde s-au sărutat

După ce s-au apropiat din ce în ce mai mult la Insula iubirii, Cristina Rotaru și ispita Eric Berinde și-au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat. Legătura dintre ei a evoluat treptat, mai întâi bărbatul fiindu-i alături concurentei, după ce aceasta a aflat că soțul ei, Andrei Rotaru, a înșelat-o cu ispita Diandra. Ulterior, Eric a convins-o pe Cristina să renunțe la verighetă.

„Eu vreau să fiu super sinceră, super asumată cu tot ce se întâmplă aici. Nici eu nu mă recunosc. Da, îl iubesc pe Andrei, da, îl plac pe Eric și îmi este din ce în ce mai drag de el. Simt o stare de fericire lângă el, ceea ce nu e rău’, a spus concurenta de la Insula iubirii la testimoniale.

Radu Vâlcan, declarații despre Insula iubirii 2024

Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!, a spus Radu Vâlcan, gazda show-ului Insula iubirii.

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Radu Vâlcan a făcut anunțul

S-a aflat când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Show-ul care a debutat pe 15 iulie se va încheia pe data de 28 august, potrivit anunțului făcut de Radu Vâlcan.

Finala celui mai dur test de fidelitate se va vedea live, pe 28 august, la Beraria H, iar printre invitaţii serii se vor număra gazda reality show-ului, dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon. În doar prima zi de la anunțarea evenimentului, peste 1600 de bilete au fost achiziționate.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe care care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!, dezvăluie Radu Vâlcan.

Sursă foto: instagram, comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton