Cine este Erika Isac, artista care cântă piesa Macarena. A participat la X Factor și s-a iubit cu un artist celebru

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Erika Isac, artista care cântă piesa Macarena. Erika Isac a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea melodiei Macarena. La doar câteva zile după ce piesa a ajuns pe YouTube, aceasta a stârnit o mulțime de reacții în mediul online. În piesă, artista vorbește despre violență și abuzurile împotriva femeilor, iar în prezent este pe locul 1 în Trending.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Erika Isac, artista care cântă piesa Macarena. Erika Isac a reușit să ia prin surprindere pe toată lumea cu noua ei melodie. Videoclipul piesei Macarena a ajuns viral și a stârnit o mulțime de reacții, unele de hate, iar altele de susținere. Piesa are deja peste 1,5 milioane de vizualizări pe YouTube și e pe locul 1 în Trending. Melodia are și versuri licențioase, iar „Macarena' e o adaptare a hitului care a făcut furori în anii 90.

erika-isac-1erika-isac-1

Citește și: Cum arată casa lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu: „Am trăit în gresie, în faianță și m-a distrus'. Are două etaje, ferestre în tavan și cinema

Citește și: Cum se înțeleg Andreea și Cabral Ibacka, după 13 ani de căsnicie: „Nu mai e cu fluturi în stomac, ca la început. Reușim să ne conectăm mai bine când…'

Citește și: De ce Alina Pușcaș nu a vrut să participe la Power Couple și la Asia Express: „Am fost invitată de la început, ar fi fost aproape imposibil…”

Citește și: Bella Santiago face lecții de canto cu fiica ei, Kescielle, în vârstă de 12 ani: „Când era mai mică nu prea asculta de mine'. Artista participă în noul sezon Te cunosc de undeva / EXCLUSIV

Erika Isac – Viață personală

Cine este Erika Isac, artista care cântă piesa Macarena. Erika Isac s-a născut în anul 2000 în Constanța, iar în prezent are 23 de ani. Tânăra are părul brunet, lung, și ochii căprui.

Erika Isac a format un cuplu cu artistul Adi Istrate, cunoscut din trupa Maxim sau de la One True Singer. Aceștia s-au cunoscut în cadrul concursului de muzică, iar, ulterior, au decis să aibă o relație.

„Este foarte drăguț că ne completăm și profesional, și emoțional, romantic și așa mai departe. Merg lucrurile altfel pur și simplu.

Pasiune pentru muzică ne-a unit și noi așa ne-am cunoscut. Nu știm cum am ajuns iubiți, totul s-a întâmplat foarte natural și foarte repede.

Avem și noi certuri ca toată lumea că așa e normal, dar având în vedere că este profesional și noi suntem aici serioși, trebuie să fim la job și așa mai departe, adică vorbim, nu e ca și cum ne-am certat și nu mai vorbim că nu știu ce, nu.

Noi nu prea stăm certați mai mult de două ore, pentru că după maxim două ore unul cedează', spunea Erika Isac.

Erika Isac s-a iubit cu Adi Istrate din trupa Maxim

Cine este Erika Isac, artista care cântă piesa Macarena. După aproximativ doi ani de relație, Erika Isac și Adi Istrate s-au despărțit, recent. Vestea a fost confirmată de cântăreț, fără să dezvăluie însă motivul separării.

„O grămadă de speculații, cum că din cauza piesei pe care a scos-o, din cauza lui MGL, din cauza că am bătut-o eu, am văzut niște chestii…nu îmi vine să cred ce a putut să debiteze lumea. Nu s-a întâmplat nimic din chestiile acestea. Nu s-a bătut nimeni cu nimeni, nu a înșelat nimeni pe nimeni. Respectați-ne intimitatea, ascultați-ne muzica în continuare, nu trebuie să facem din acest lucru un scandal. Nu e vorba de nimic mai mult decât o simplă despărțire', a declarat Adi Istrate, pe TikTok.

Erika Isac – Carieră

Cine este Erika Isac, artista care cântă piesa Macarena. Erika Isac este atât cântăreață, cât și compozitoare și dansatoare. Și-a descoperit pasiunea pentru lumea artistică încă de la o vârstă fragedă, astfel că de la 6 ani a început să participe la diverse competiții și festivaluri.

La 15 ani, Erika Isac a participat la X Factor, iar, mai apoi, a participat și la One True Singer, show în care ajunsese până în finală.

De-a lungul timpului, Erika Isac a colaborat cu artiști celebri, precum Marko Glass și Theo Rose în piesele „4 dimineața” și „Sugar”. Aceasta a mai lansat și un EP numit „11” împreună cu Adi Istrate, fostul ei iubit. Tot ea a lansat și piesele „Ferrari” alături de Berechet, „Tap Tap”, „Femei”, și „Tupeistă', ce s-au bucurat de un mare succes.

Erika Isac, val de reacții după piesa Macarena

De curând, Erika Isac a lansat piesa Macarena, în care vorbește despre violență și abuzurile împotriva femeilor. Melodia a stârnit un val de reacții uriaș în mediul online, inclusiv de genul celora pe care le condamnă. Cele mai multe dintre comentariile negative de pe Internet vin din partea bărbaților, care i-au reproșat artistei că înjură sau că vorbește urât, totodată adresându-i chiar ei diferite injurii și făcând aluzii sexuale.

„Cum să vorbești urât, Erika, ești domnișoară! / Ia-te-n gură cu mine ca să vezi cât sunt de doamnă!', sunt două dintre versurile melodiei Macarena, pe care, însă, femeile par că le apreciază.

„Am scris piesa asta ca să fie mai mult înțeleasă decât ascultată', a spus Erika, într-o postare pe Instagram.

De cealaltă parte, femeile par că o apreciază pe Erika Isac pentru curajul ei, mai ales că subiectul abordat e unul extrem de sensibil. De asemenea, diverși jurnaliști sau activiști au scris pe rețelele de socializare despre artistă și demersul ei de a aduce în prim-plan abuzurile împotriva femeilor, în semn de solidaritate.

„Erika greșește – Mirel nu e DOAR din Turnu Măgurele. Comentariile ne arată că Mirel e de peste tot – indiferent de educație și clase sociale – și cu rădăcini foarte adânci care duc spre…', a scris Vasile Ernu, cu referire la personajul masculin Mirel, din piesa Macarena.

În versurile melodiei sale, Erika Isac spune: „Dacă nu erau bărbații, cine vă proteja?/ Să ne protejeze de cine?' sau „Dați mereu vina pe victime ca idioții'.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton