Cine este Florentina Ulmeanu, ispita de la Insula iubirii 2024. Tina are mai multe meserii, la 29 de ani

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Florentina Ulmeanu, ispita feminină de la Insula iubirii 2024. Din 15 iulie, la Antena 1 revine Insula iubirii, una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, cu un nou sezon. Noi cupluri sunt pregătite să fie supuse celui mai dur test de fidelitate, petrecând câteva zile „de foc' alături de cele mai tari ispite. Iată cine este Florentina Ulmeanu, alias Tina, una dintre cele 10 ispite feminine!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cine este Florentina Ulmeanu, ispita feminină de la Insula iubirii 2024. La fel ca în anii anteriori, în noul sezon Insula Iubirii, 10 ispite feminine și 10 ispite masculine vor pune la încercare cuplurile venite să-și testeze relațiile. Printre ispitele feminine din acest sezon se numără și Florentina Ulmeanu, căruia îi place să i se spună Tina.

florentina-ulmeanu-1florentina-ulmeanu-1

Cine este Florentina Ulmeanu, ispita feminină de la Insula iubirii 2024. Florentina Ulmeanu, alias Tina, are 29 de ani și are mai multe meserii. Deși, la bază este make-up artist, tânăra activează și în alte domenii. Este și model, face și montaje video, design interior, pictează, scrie poezii, iar lista poate continua.

Citește și: Daniela Crudu, botez cu doar 50 de persoane pentru fiul ei, după ce la primul copil a făcut petrecere mare. Mihai Mitoșeru: „Eu nu am văzut-o niciodată pe Crudu așa fericită”

Citește și: Ruby și-a internat bunica de 87 de ani în spital, la scurt timp după ce a cântat la SAGA Festival: „E foarte slăbită”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă mamaia Gherghina

Citește și: „Ne-am despărţit de 37 de ori! Mi le-am notat pe toate în cap”. Un cuplu de la Insula iubirii – sezonul opt face declarații total neașteptate

Citește și: O mai ții minte pe ispita de la Insula iubirii care nu ieșea din casă fără 1.000 de euro? Ce mai face și cum mai arată Bianca Pop: „Am renunțat la vicii de când sunt mamă”

Cine este Florentina Ulmeanu, ispita feminină de la Insula iubirii 2024

Cine este Florentina Ulmeanu, ispita feminină de la Insula iubirii 2024. Florentina Ulmeanu consideră că este potrivită pentru rolul de ispită la Insula iubirii, deoarece se descrie drept o femeie directă şi fără inhibiţii, imprevizibilă şi dornică să fie în centrul atenţiei. În relaţiile cu bărbaţii, acesteia îi place să fie stăpână pe situaţie și îi place jocul seducţiei.

„Numele meu este Tina, am 29 de ani și sunt make-up artist de profesie. Mai fac și alte lucruri, precum montaje video, design interior, pictez, scriu poezii… o artistă așa, micuță. Sunt așa, mai impunătoare, chiar dacă par pentru alții soft.

Am niște calități, am o energie, am o aură. Personalitatea mea este vulcanică, trăiesc în extreme eu. Pe cât sunt de vulcanică, mai sunt și pasională și foarte empatică', a spus ispita Florentina Ulmeanu, alias Tina, în filmulețul de prezentare de la Insula Iubirii.

„Motivația mea ca ispită în această emisiune este să dau măștile jos'

Cine este Florentina Ulmeanu, ispita feminină de la Insula iubirii 2024. La Insula Iubirii, Florentina Ulmeanu are un singur scop: „să dea măștile jos'.

„Motivația mea ca ispită în această emisiune este să dau măștile jos. Pun accent foarte mult pe emoții și pe mișcările trupului. Dragostea nu se explică, ea se simte', a adăugat ea.

Cine sunt cele 10 ispite feminine de la Insula iubirii 2024

Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor Insula Iubirii 2024. În acest sezon, 5 cupluri au acceptat să-și testeze iubirea la Insula Iubirii 2024 și rămâne de văzut dacă partenerii vor pleca împreună acasă sau ispitele vor reuși să-i despartă.

Cele 10 ispite feminine din noul sezon Insula iubirii sunt: Anca Zoţoiu, Maria Tebieş, Florentina Ulmeanu, Ioana Zamfir, Loredana Martin, Flori Olar, Mădălina Maricuţ, Diandra Moga, Larisa Mârtan și Anamaria Vaida.

Sursă foto: Comunicat de presă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton