Cine este Florin Ristei. Artistul a debutat în copilărie cu piesa "Dana" și recent s-a despărțit de Naomi Hedman, după patru ani de relație

.

Cine este Florin Ristei de la „Te cunosc de undeva', sezonul 20. Florin Ristei face parte din concurenții noului sezon de la „Te cunosc de undeva„, show care este așteptat cu nerăbdare de către telespectatori și publicul larg. Ei bine, pentru cei care nu-l cunosc îndeajuns de bine, acesta nu doar că este un artist iubit și apreciat de ani și ani de zile, ci este și prezentator TV, astfel că cei care-l îndrăgesc îl văd deseori pe micile ecrane! Asta nu este tot! Iată totul despre viața lui profesională și privată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Cine este Florin Ristei de la „Te cunosc de undeva’, sezonul 20. Florin Ristei, pe numele său complet Traian Florin Ristei, s-a născut la data de 29 august 1987, în Galați, România, și are vârsta de 36 de ani în prezent. Este cunoscut ca muzician pentru numeroasele sale piese care au ajuns deseori în trending și au cerit publicul larg, însă în același timp, mulți îl știu și drept prezentator TV.

Citește și: Florin Ristei a confirmat despărțirea de logodnica lui, Naomi Hedman. Care a fost motivul separării: „Mi-e dor de ea…’


Citește și: Ce face Naomi Hedman în Anglia, după ce s-a despărțit de Florin Ristei: „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună…„ / S-a mutat definitiv din România

Citește și: Cine este Emi de la Power Couple. A absolvit două facultăți

Citește și: Mile Povan a fost înmormântat, în prezența a sute de oameni care l-au îndrăgit! Artistul de 31 de ani ar fi murit din cauza unor pastile de slăbit

Florin Ristei – viață personală

Florin Ristei s-a născut și a crescut în Galați, însă de mai mulți ani de zile locuiește în București. Pasiunea pentru muzică a început încă de la o vârstă fragedă, astfel că în anul 2003, a absolvit Școala Populară de Arte, specializarea Canto, în orașul său natal Galați. Pe lângă aceasta, a studiat vioara și pianul în mod privat, începând să cocheteze cu lumea muzicală la vârsta de 13 ani, când a devenit solist al trupei Amici.


Florin Ristei – viață amoroasă

De-a lungul anilor Florin Ristei a încercat să fie discret cu viața lui personală, însă cu toate acestea, informația că se iubește cu Naomi Hedman nu putut să nu-i surprindă pe fani. Vestea ține primele pagini ale ziarelor în urmă cu mai mulți ani, astfel că în 2021, artistul și-a cerut iubita în căsătorie. Modelul a acceptat și mulți așteptau vestea că se pregătesc de nuntă, însă în urmă cu câteva săptămâni, Florin Ristei a confirmat despărțirea.


„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol. Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea, a spus Florin Ristei în podcastul „Fiertzi pe Power Couple al lui Speak.

Din nefericire, cei doi au pus punct poveștii de dragoste pe care o trăiau de patru ani de zile, astfel că de atunci, artistul a ales să se axeze pe carieră. La fel se pare că a făcut și fosta lui iubită, din pozele postate pe rețelele de socializare.


Florin Ristei – Carieră

Când vine vorba despre carieră, Florin Ristei se bucură de un mare succes. Debutul său în industria muzicală a avut loc, pe când avea doar 13 ani, cu piesa intitulată „Dana’, care a reușit să se claseze în topurile muzicale, oferindu-i o notorietate în domeniul muzicii. De atunci, a scos mai multe piese ce l-au adus în atenția fanilor, însă nu s-a oprit doar la acest domeniu.

După o perioadă în care a lipsit din lumina reflectoarelor, în 2013, Florin Ristei a revenit în atenția publicului ca și concurent în competiția X-Factor, unde a făcut parte din echipa Deliei. A reușit să impresioneze atât jurații, cât și publicul, astfel că câștigat competiția, plecând acasă cu premiul în valoare de 120.000 de euro.


Succesul era de partea lui, astfel că la scurt timp, Florin Ristei a continuat să facă parte din echipa Antenei 1. Mai mult decât atât, a participat la emisiunea muzicală „Te cunosc de undeva', a co-prezentat o emisiune matinală alături de Diana Munteanu, și în prezent, îndeplinește rolul de jurat în competiția X-Factor. Pe lângă acestea, face parte din echipa matinalului de la Antena 1 și este prezent zilnic în emisiunea „Neața', alături de Dani Oțil și Răzvan Simion.


De asemenea, de acum înainte, face parte și din noul sezon ‘Te cunosc de undeva’, unde fanii abia așteaptă să-l vadă din nou în numeroase ipostaze amuzante, fiind tot timpul cu zâmbetul pe buze și plin de umor.

Sursă foto: Facebook / Instagram