Cine este Gabriel de la Mireasa, sezonul 10. Și-a părăsit fosta iubită din cauza prietenilor lui: „Toți se uitau la ea. N-am suportat și am lăsat tot”

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Gabriel de la Mireasa. Are 28 de ani și se numără printre concurenții de la Mireasa sezonul 10. S-a înscris în emisiune să-ți găsească sufletul pereche și promite că va face tot posibilul pentru a aduce fericire în viața viitoarei partenere. A avut o singură relație serioasă, care s-a sfârșit, din păcate, cu o dezamăgire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Gabriel de la Mireasa. Cel de-al zecelea sezon al emisiunii Mireasa, cea mai longevivă emisiune matrimonială din România, a avut premiera pe 29 iulie. Opt fete și opt băieți vor începe un capitol nou în viața lor, dornici să-și întâlnească iubirea. Premiul cel mare poate fi câștigat doar de cuplul care se va căsători în cadrul emisiunii.

gabrilegabrile

Citește și: Cine este Mihai Găvan de la Mireasa, sezonul 10. Provine dintr-o familie cu cinci frați și a fost sportiv de performanță: „N-aș trece niciodată peste înșelat'

Citește și: Cine este Ramona de la Mireasa, sezonul 10. L-a părăsit pe tatăl fiicei ei din cauza dependenței de jocuri de noroc: „Era foarte agresiv verbal. M-a scuipat, m-a lăsat pe jos'

Citește și: Cine este Bogdana Tancău, românca surprinsă alături de actorul Michele Morrone în Grecia. Ce legătură are cu frații Tate

Citește și: Claudiu de la Insula Iubirii s-a sărutat pentru prima dată cu ispita Anamaria Vaida: „Am simțit că este momentul. Trăiesc la maxim testul…'. Cum a reacționat iubita lui, Simona

Cine este Gabriel de la Mireasa, sezonul 10

Iată mai multe detalii despre cine este Gabriel de la Mireasa. Are 28 de ani, este originar din Drăgășani și speră să-și întâlnească marea dragoste în cel mai nou sezon al emisiunii Mireasa. A absolvit Liceul Economic, este zodia Scorpion și are o înălțime de 1,90 de metri.

O perioadă a lucrat în industria mecanică, căpătând experiență în domeniu, însă acum intenționează să se reprofileze. Planul său este să pună bazele unei frizerii.

În emisiune, Gabriel este însoțit de mama lui, doamna Ioana. Are o relație foarte bună cu părinții săi, care i-au oferit întotdeauna susținere, dar și libertatea de a-și face propriile alegeri.

Gabriel de la Mireasa a avut o singură relație serioasă

Până la vârsta de 28 de ani, concurentul a avut o singură relația serioasă, care a durat 5 ani. De fosta lui iubită s-a despărțit acum 6 ani și a trăit o adevărată decepție atunci.

„Cea mai mare bucurie din viața mea a fost când mi-am făcut prima prietenă. Și singura. Iar cel mai trist moment a fost când am pierdut-o', a spus el.

Concurentul a dezvăluit și motivul pentru care și-a părăsit singura iubită – nu a suportat privirile și atenția pe care aceasta le primea din partea prietenilor săi.

„Când mi-am cunoscut prima mea prietenă si singura, avea 17 ani. Relația s-a terminat din cauza prietenilor mei. Ies la o întâlnire, priviri numai către ea și eu n-am suportat și am lăsat tot. Toți se uitau la ea, au avut ceva cu mine', a mai adăugat băiatul.

Când se difuzează Mireasa, sezonul 10

Noul sezon al emisiunii Mireasa se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1  și pe AntenaPLAY. Premiera noului sezon o aduce în faţa telespectatorilor pe Mirela Vaida, cea care îi va ţine locul Simonei Gherghe la începutul noului sezon, la Antena 1.

„Am primit cu nostalgie, cu bucurie şi cu emoţie propunerea de a începe acest sezon Mireasa. Îi voi ţine locul colegei noastre, Simona, pentru o perioadă scurtă de timp, care îşi va prelungi astfel puţin vacanţa. Eu sunt legată de proiectul acesta, căci aşa a început colaborarea mea cu Antena 1, în urmă cu aproximativ 14 ani, un proiect care mi-a adus satisfacţii şi relaţii cu foştii concurenţi care rămân pe viaţă. Experienţa în sine a acestui show este una unică. Abia aştept să cunosc noii concurenţi, luni, în direct la Antena 1, începând cu ora 14.00 şi le spun doar atât: să se bucure că au această şansă de a face parte dintr-un reality show de succes şi să trăiască momentul, pentru că sunt la vârsta la care îşi permit să experimenteze, mai ales că nu ştii niciodată când poţi să îţi găseşti marea iubire!, a declarat Mirela Vaida.

Sursa foto: Captură Video & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton