Cine este Gabriel Șerban de la MasterChef. Lucrează ca bancher și are un fiu

.

Cine este Gabriel Șerban de la MasterChef 2024. Gabriel Șerban se află printre cei 20 de concurenți care au reușit să-i convingă pe cei trei jurați că își merită locul în Bucătăria MasterChef. Tânărul în vârstă de 33 de ani speră, la fel ca restul participanților, să câștige premiul cel mare, în valoare de 75.000 de euro. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


Cine este Gabriel Șerban de la MasterChef 2024. Gabriel Șerban are 33 de ani și este din București. Acesta lucrează ca bancher și e chiar șef de agenție la o bancă destul de cunoscută. Deși are un job destul de stresant și solicitant, concurentul de la MasterChef își face timp și pentru marea lui pasiune, bucătăria, și vrea ca în viitor să își deschidă propriul lui bistro.

Citește și: Cine este Andreea Duția de la MasterChef 2024. Are 48 de ani, este avocat și deține un blog culinar


Citește și: Cine este Ortensia Iliev de la MasterChef 2024. Are 48 de ani, a fost model internațional și a lucrat pentru Regele Iordaniei

Citește și: Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu Pepe împotriva ei: „Ne-am împrietenit datorită fetelor. Odată cu divorțul, am găsit în acest om un sprijin moral. M-a întristat…’

Citește și: Cum arată casa lui Mircea Bravo. Actorul și-a achiziționat un duplex cu două etaje în Cluj-Napoca și are o priveliște spectaculoasă: „Cea mai importantă zonă la o casă e sufrageria’


Cine este Gabriel Șerban de la MasterChef 2024

Cine este Gabriel Șerban de la MasterChef 2024. Gabriel Șerban a lucrat doar o singură lună în industria alimentară. Acesta și-a descoperit pasiunea pentru gătit încă de când era mic, iar primul său preparat au fost clătitele.

„Îmi place să gătesc! Gătesc de ceva timp și pot să spun că sunt „grataragiul’ prietenilor. Am aparat de sous-vide, tenderizator de carne, mașină de afumat… adică am investit în asta. Mi-am creat o bucătărie semi profesională acasă. Am început să gătesc când deja mă săturasem de mâncarea mamei. Pot să zic că prima dată am gătit niște clătite la 7-8 ani’, a povestit Gabriel Șerban de la MasterChef 2024 pentru PRO TV.


Gabriel Șerban lucrează de 9 ani în domeniul bancar

Cine este Gabriel Șerban de la MasterChef 2024. Gabriel Șerban a învățat foarte bine în copilărie, astfel că a fost premiant de mic. Totuși, mai făcea și năzbâtii, care l-au costat la acea vreme. Concurentul de la MasterChef își aduce și acum aminte cum, în clasa a V-a, a plâns după ce a luat locul doi din cauza mediei scăzute la purtare.

Gabriel Șerban nu e pasionat doar de gastronomie, ci și de sport, mai exact de fotbal. Acesta e un mare fan al echipei FCSB, iar când era mic a jucat și el fotbal. De asemenea, îi plăceau și luptele.


Gabriel Șerban lucrează de 9 ani din domeniul bancar, iar experiența lui a stârnit mai multe glume din partea celor trei jurați.

„Ai grijă cum prezenți farfuria, dacă vrei să primești credit de aici!’, l-a avertizat chef Cătălin Scărlătescu. Florin Dumitrescu l-a întrebat dacă el este cel care are cheia de la seif, întrebare la care tânărul a răspuns tot cu o glumă: „Am oamenii mei’.


Gabriel Șerban are un fiu de 10 luni

În timpul liber, Gabriel Șerban de la MasterChef 2024 preferă să facă trasee montane și să vadă filme. Îi plac atât de mult filmele, încât susține că a văzut mai multe producții cinematografice decât celebra traducătoare Irina Margareta Nistor.

Gabriel Șerban are acasă o familie minunată. Tânărul are un băiețel de doar 10 luni cu femeia cu care e împreună de 10 ani. Pe fiul său îl cheamă Nicolas Carol și consideră că e un tată responsabil pentru micuț.

Sursă foto: PRO TV, Instagram