Cine este Gabriela Iacob de la Power Couple. E căsătorită cu actorul Cristi Iacob de 15 ani

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Gabriela Iacob de la Power Couple. Antena 1 le-a pregătit telespectatorilor o nouă surpriză! Este vorba despre show-ul Power Couple, prezentat de Dani Oțil, ce are mare succes în străinătate. Cristi Iacob și soția lui, Gabriela, au acceptat provocarea, astfel că se numără printre cele 9 cupluri de vedete din emisiune. Iată tot ce nu știai despre Gabriela Iacob!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Gabriela Iacob de la Power Couple. În total, 9 cupluri de vedete, unele mai vechi, altele mai noi, participă la emisiunea Power Couple. Show-ul găzduit de Dani Oțil are o miză mare: titlul de primul Power Couple din România. Pentru a-l câștiga, cuplurile vor avea de trecut teste extreme sau situații comice care vor arăta cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii între ei. Din această aventură fac parte și Cristi Iacob și soția lui, Gabriela.

cristi-iacob-1cristi-iacob-1

Citește și: De la ce pornesc certurile între Cristi Iacob și soția lui și cum le rezolvă: „Disensiuni apar, sunt firești. Sunt două variante sau chiar trei, în cazul nostru' / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristi Iacob soția și cum a rezistat mariajul: „Mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e valabilă”/ EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu și Mike au făcut terapie de cuplu după ce s-au întors de la America Express: „Ne-am certat mai rău la psiholog decât în emisiune…”

Citește și: Andreea Bălan a fost în vizită la părinții lui Victor Cornea, la Sibiu. Cum au primit-o „socrii' pe artistă

Gabriela Iacob – Viață personală

Cine este Gabriela Iacob de la Power Couple. Gabriela Iacob s-a născut pe data de 15 ianuarie 1980, la Suceava. În prezent, aceasta are 43 de ani. Îndrăgita actriță are părul șaten închis, ochii căprui și este zodia Capricorn.

Gabriela Iacob formează un cuplu de peste un deceniu cu Cristi Iacob. Ambii actori, aceștia s-au cunoscut pe scenă, la repetițiile spectacolului „Îmblânzirea scorpiei', de la Constanța. Cei doi și-au unit destinele în vara anului 2009, devenind oficial soț și soție.

„Ne-am cunoscut la repetițiile spectacolului „Îmblânzirea scorpiei', de la Constanța. Apoi, la „Dragostea durează trei ani'. Ca să dureze, trebuie mai întâi „îmblânzită scorpia'. Nu ea, eu! Iar chestiunea cu durata e în jurisdicția lui Dumnezeu. Și a faptului că faci un legământ unul către celălalt. Un legământ e un legământ.

Așa cum omul care îl face este om, deci o ființă cu responsabilitatea cuvântului dat. Căsnicia e o cruce, nu e o vacanță. E o taină. Ce bine. O dragoste la prima vedere se poate transforma într-o dragoste la o veșnică vedere', ne-a povestit Cristi Iacob, acum ceva timp, în revista VIVA!

Gabriela Iacob este căsătorită cu actorul Cristi Iacob, de 15 ani

Nunta lor a avut loc într-un cadru de vis. Gabriela Iacob a purtat atunci o rochie de mireasă superbă și s-au pozat amândoi pe un cal alb, scenă desprinsă parcă din basme.

„Sigur, am fost îngrozitor de emoționat! Evident, am bocit la propria mea nuntă, cum am bocit și la celelalte nunți, pentru că e o chestie foarte emoționantă, și am învățat că nu e bine să îți stăpânești emoțiile și că asta nu e o dovadă de tărie – faptul că te abții să plângi. Nu, lasă-ți frâu liber, pentru că n-o să mai ai timp să plângi decât în viața asta! Și, atunci, plânsul îți spală puțin sufletul, care oricum e îmbâcsit din cauza grijilor, nevoilor, chestiilor, necazurilor vieții și ale preocupărilor mai puțin omenești, cu care încercăm să fim din ce în ce mai obișnuiți.

Am făcut față, pentru că a trebuit să tund tot gazonul și eram foarte obosit, și, atunci, parte din emoții s-a dus pur și simplu într-o oboseală fizică. Punctul meu de concentrare era ea și numai ea: Gabriela. Și, atunci, emoțiile s-au canalizat numai în punctul ăla, așa că am făcut față. Iapa era foarte drăgălașă și era cam bătrâioară, săraca, abia a putut să facă un pic de galop. Am rugat-o, că, altfel, întârziam la nuntă.', ne mai spunea soțul Gabrielei Iacob despre nunta lor.

Gabriela și Cristi Iacob nu au copii

Cine este Gabriela Iacob de la Power Couple. Deși sunt împreună de peste 10 ani, Gabriela și Cristi Iacob nu au încă un copil. Își doresc enorm de mult asta, însă se lasă în mâna Domnului…

„Evident că vrem un copil, ne lăsăm în mâna Lui Dumnezeu. Dar ne-am gândit cu seriozitate la lucrul ăsta. Atât pot să vă zic', ne mai mărturisea Cristi Iacob.

Gabriela Iacob – Carieră

Gabriela Iacob face echipă cu soțul ei, atât acasă, cât și la muncă. Cei doi împărtășesc aceeași pasiune pentru lumea artistică. Concurenta de la Power Couple este o actriță foarte apreciată în România.

Gabriela Iacob a studiat la Universitatea de Arte „George Enescu' din Iași, Facultatea de Teatru, Secția Arta Actorului, Clasa prof. Constantin Popa, Octavian Jighirghiu, promoția 2003, potrivit informațiile găsite pe site-ul teatrulmic.ro.

Gabriela Iacob a interpretat numeroase roluri în piese de teatru celebre, cum ar fi: Filozoafa, Spălătoarea de creiere în „Omul din oglindă', Educatoarea în „Vinovat. Nevinovat.', Rachel Crabbe în „Angajat la doi patroni', Lipa în „Familia Jeleznov”, Ducesa de Gloucester, Regina Isabel, Ducesa de York în „Viața și moartea lui Richard 2″, Katerina Ivanovna/Katia în „Karamazovii' și Gabriela în „Somnoroasa Aventură sau venturile unui bărbat extrem de serios'.

Cristi Iacob participă la Power Couple alături de soția lui, Gabriela

Actorul Cristi Iacob și soția lui, actrița Gabriela Iacob, participă pentru prima dată împreună într-o competiție. Este vorba despre Power Couple, emisiune găzduită de Dani Oțil, la Antena 1, care a început pe data de 5 februarie.

‘Power Couple m-a ajutat să-mi reconfirm cât de mult o iubesc pe Gabriela și câte calități, frumuseți și gingășii ale ei le-am cam trecut cu vederea, a mărturisit Cristi Iacob. ‘A fost experiența care mi-a confirmat că, alături de Cristi, sunt și mă simt cel mai în siguranță și că da, am putea merge de mâna până la capătul lumii, a spus Gabriela, soția lui Cristi Iacob.

Sursă foto: Comunicat de presă, Arhivă VIVA!, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton