Cine este Geanina Ilieș. A trecut printr-un divorț și a devenit mamă la 21 de ani

.

Cine este Geanina Ilieș. Pe Geanina Ilieș o cunoaște toată lumea, însă puțini știu care este povestea ei. Prezentatoarea TV în vârstă de 39 de ani are o viață spectaculoasă, cu plusuri și minusuri. Își iubește meseria, dar cea mai mare realizare a sa rămâne fiul ei, Patrick, ce a împlinit recent 18 ani. Iată tot ce nu știai despre vedeta de la Antena Stars!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Cine este Geanina Ilieș. Geanina Ilieș este un nume cunoscut în lumea mondenă din România, mai ales că, de curând, a decis să revină pe sticlă. Ea este în prezent prezentatoare la Antena Stars, după o pauză în care și-a dorit să se axeze mai mult asupra afacerilor pe care le deține, dar și asupra vieții de familie, fiind o mamă dedicată pentru iul ei, Patrick.

Citește și: Geanina Ilieș, surprinsă în direct la Antena Stars de fiul și mama ei: „Familia e cea care știe că mă cheamă și Elena. Sunt foarte emoționantă, sunt lacrimi de fericire!'


Citește și: De ce spune Geanina Ilieș că fiul ei seamănă cu Violeta Bănică: ‘Poate pentru unii e ceva tabu la început…’ Prezentatoarea tv se pregătește de vacanță / EXCLUSIV

Citește și: Cosmina Adam și-a botezat fetița. Imagini de la creștinarea micuței Francesca: „Mami și tati îți doresc din toată inima ca în drumul tau să întâlnești doar oameni care să te iubească'

Citește și: Oana Roman a fost înjurată de un curier, de față cu fiica ei, Isabela: „A țipat și m-a înjurat îngrozitor. Dacă sunteți femei singure, mai ales cu copii, nu mai comandați nimic seara!’


Geanina Ilieș – Viață personală

Cine este Geanina Ilieș. Geanina Ilieș a fost căsătorită, însă a divorțat de tatăl fiului ei. Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că vedeta a devenit mamă când era foarte tânără, la vârsta de 21 de ani.

„A fost dificil pentru mine pentru că eram foarte mică. Nu credeam că o să ajung să fac chestia asta. Dar nu știu cum și nu pot să înțeleg de unde am avut puterea să anticipez ceea ce urma să fie și mi-am dat seama în timp că toată durerea mea de atunci a fost un bine pentru mine și pentru familia mea, pentru copilul meu.


Familia mea, mama, tata, frații, au fost alături de mine. Nu am simțit singurătatea, greul. Nu a fost un abandon pentru că a fost decizia mea. Dar, văzând în familia mea unitatea, eu m-am căsătorit mai devreme, voiam o familie pentru că asta văzusem în familia mea și asta nu a fost o decizie tocmai bună la momentul ăla.

A fost bună dintr-un anumit punct de vedere, pentru că astăzi îl am pe Patrick care este cel mai bun lucru pe care l-am făcut. Dar fiecare moment de genul ăsta este o experiență pentru noi și consider că astăzi sunt o femeie destul de matură să iau decizii foarte bune pentru mine și pentru copilul meu. A fost greu, recunosc, dar iată că toate trec’, a declarat Geanina Ilieș, mai demult, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.


Geanina Ilieș este o femeie singură

Cine este Geanina Ilieș. Până nu demult, Geanina Ilieș spunea că este într-o relație minunată cu bărbatul iubit. Ulterior, însă, vedeta a dezvăluit că ea și iubitul ei s-au despărțit, după 8 ani. Așadar, ea e acum o femeie singură.

„În momentul de faţă, nu există nicio relaţie. Atât de tare m-a prins această schimbare la nivel emoţional, încât… deocamdată sunt foarte bine cu mine aşa cum sunt. Viaţa cu un adolescent, cariera, business-urile îmi ocupă atât de mult timp în momentul de faţă, încât simt că Universul are ceva pregătit pentru mine, însă nu acum. Toate lucrurile bune vin în viaţa noastră atunci când trebuie’, ne spunea Geanina Ilieș, anul acesta, în revista VIVA!


Cum se înțelege Geanina Ilieș cu fiul ei, Patrick

Cine este Geanina Ilieș. Cea mai importantă persoană din viața Geaninei Ilieș e fiul ei, Patrick. Acesta a împlinit, de curând, vârsta majoratului. În timp ce mulți părinți spun că adolescența este o perioadă grea, în care se înțeleg mai greu cu copiii, îndrăgita prezentatoare TV se pare că este de altă părere. Potrivit ultimelor ei declarații, ea și Patrick au o relație foarte bună, chiar de prietenie și vorbesc absolut orice, ca doi oameni maturi.


„Eu și Patrick suntem o echipă. Știu că există discuții în ceea ce privește relația mamă-copil, în ultima perioadă, iar abordarea această consider că este relativă. Suntem diferiți ca părinți, copiii noștri sunt crescuți în medii diferite, iar creșterea și educația pe care i-o dăm copilului nostru trebuie să țină cont de tot ceea ce ne înconjoară.

Timpul este prețios în creșterea unui copil. În primul rând trebuie să-ți faci timp și să acționezi cu răbdare în dezvoltarea copilului tău. Patrick a ajuns într-un punct de maturitate în momentul de față și îmi permit să vorbesc cu el orice. Încă de mic vorbeam cu el ca și cu un om matur.


Inteligența emoțională pe care și-o creează ține și de noi, ca părinți. Suntem prieteni, suntem o echipă, dar mai întâi de toate îi sunt mamă. El respectă acest aspect mai mult decât toate celelalte funcții pe care le dețin. Nu îi sunt șefă! Îi sunt aliat într-o viață de care vrem să ne bucurăm amândoi și să ne creăm amintiri frumoase’, a spus Geanina Ilieș, acum ceva timp, pentru Fanatik.ro.


Geanina Ilieș – Carieră

Cine este Geanina Ilieș. Geanina Ilieș se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Vedeta de la Antena Stars a revenit pe micul ecran după doi ani de pauză, timp în care a acordat o mai mare importanță afacerilor ei.

„Am vrut să fac o schimbare în viața mea, mi-am dorit o schimbare, am zis că pot să fac mai mult pentru mine. Sigur, m-a ajutat mult experiența acesta în televiziune, am strâns multe idei și asta m-a ajutat foarte mult în ceea ce privește promovarea salonului, comunicarea cu clienții etc. Am avut curajul să fac o schimbare și am calculat totul foarte bine ‘, a declarat Geanina Ilieș, cu ceva vreme în urmă.

Geanina Ilieș a cunoscut celebritatea în anul 2007 după ce a câștigat titlul de „Miss Fotomodel România’. Aceasta s-a făcut remarcată apoi ca știristă și a apărut în mai multe emisiuni. A fost concurentă la „Ferma vedetelor’ și a prezentat și show-ul Gospodar fără pereche’.

Sursă foto: Instagram