Cine este Geanina, sora lui Mihai Trăistariu. Își caută de doi ani fiica dispărută fără urmă

 Dumba Gabriela
.

Geanina, sora lui Mihai Trăistariu, trăiește un coșmar de doi ani! Fiica ei a dispărut fără urmă și sora lui Mihai Trăistariu este disperată că nimeni nu-i poate spune unde este fiica ei, de atâta timp. Cântărețul a dezvăluit că disperarea a împins-o pe sora lui să plece în America să o caute, căci acolo a fost dată disperată, dar fără succes.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Trăistariu are o soră și doi frați. Unul dintre frați locuiește în Piatra Neamț, altul în Germania, iar sora este stabilită în Iași. Geanina, care este mai mare cu 13 ani decât Mihai, trece, de doi ani, printr-o dramă inimaginabilă. Fiica ei care locuia în America a dispărut fără urmă, acum doi ani, și nimeni nu știe ce s-a întâmplat.

8_6f961f8_6f961f

Nepoata lui Mihai Trăistariu, în vârstă de 30 ani, a dispărut de mai bine de doi ani.

Tânăra era stabilită în Statele Unite ale Americii și, după ce a divorțat de soțul său, nu a mai fost de găsit. Pe lângă acest subiect, cântărețul a discutat și despre clipele de coșmar trăite în copilărie, deoarece tatăl său era un om violent.

„Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu i-a dispărut fata. O fată mare, de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani.

Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei (…) Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva…

Ori i-a făcut cineva ceva. Este nepoata mea, pe care am crescut-o, făceam integrale cu ea. Îi dăm semne pe Whats App… nu vede nimeni, nu răspunde nimeni„, a povestit Mihai Trăistariu.

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu a știut că își va reînnoi jurămintele cu Anamaria Prodan, vara trecută:„Ca să mă aibă pe mine cumva la mână, dacă mâine plec’

Citește și: Cum a cunoscut-o Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc:„S-a întâmplat în urmă cu un an, doi’

Sora lui Mihai Trăistariu a plecat în America să-și caute fiica

Disperată că nimeni nu îi spune nimic despre fiica ei dispărută, Geanina, sora lui Mihai Trăistariu, a plecat în America să o caute. Fără succes, însă.

Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole', a spus Mihai Trăistariu despre situația din familia sa.

Cu ce se ocupă sora lui Mihai Trăistariu

Geanina, sora lui Mihai Trăistariu este profesoară de matematică.

„Mai am un frate căsătorit în Germania și e foarte bine, are copilași. Îl văd numai în postări, pe Facebook. Sora este în Iași, profesor de matematică, lector universitar, și-a scos 3 cărți. Fiecare e cu viața lui. Părinții au murit amândoi, doar cei 3 frați reprezintă familia mea, deocamdată!

Mă mai delectez cu hrănitul câinilor pe străzi și la asociația pe care o am în Constanța. Mai am 44, restul sunt adoptați sau au mai murit. Ne ocupăm de ei, avem voluntari, îi mai ajut, cumpăr mâncare… În casă am pisicii mei cei mulți, cu care îmi împart viața, momentan', a povestit artistul pentru Click!.

Mihai Trăistariu, sora și frații lui au avut o copilărie de coșmar

Mihai Trăistariu a povestit faptul că a avut o copilărie grea. Tatăl artistului era violent atât cu soția lui, cât și cu cântărețul și frații săi.

„Copilăria mea a fost fericită într-o etapă a vieții unde erau numai bătăi și scandaluri la mine acasă. Taică-miu era groaznic. O târa pe jos pe maică-mea, o lega de calorifer, o închidea în cameră.

Deci, a fost un calvar copilăria. Nu-mi amintesc să fi suferit. Am crezut că așa e peste tot. Poate că erau mulți așa. Se auzeau țipete, venea și Poliția.', a povestit artistul.

Mihai Trăistariu a spus că problemele în familia sau au început după ce mama lui a aflat că soțul o înșală. Atunci când s-a întors mai devreme acasă dintr-o vacanță petrecută la mare cu copiii, aceasta l-a găsit pe bărbat în casă cu o altă femeie.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton