Cine este ginerele Ralucăi Moianu. Virgil Boglea are 33 de ani și este avocat

.

Cine este ginerele Ralucăi Moianu. Pe 28 septembrie, fiica prezentatoarei s-a căsătorit civil cu Virgil Boglea, avocat de profesie, și au anunțat sexul bebelușului, căci tânăra este însărcinată cu primul copil. Între cei doi există o diferență de vârstă de 14 ani, dar asta nu i-a împiedicat să-și trăiască povestea de dragoste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Cine este ginerele Ralucăi Moianu. Sâmbătă, 28 septembrie, Mara Ilinca Ancuța s-a căsătorit civil cu Virgil Boglea, un cunoscut avocat. În aceeași zi, cuplul a anunțat că așteaptă primul copil, un băiețel, la petrecerea de după cununie. Evenimentul a avut loc într-un cadru elegant și restrâns, alături de familie și prieteni apropiați, care le-au fost alături pentru a celebra această zi specială.

Citește și: Cum își câștigă Raluca Moianu banii de când nu mai apare la TV. Ce beneficii a avut după ce s-a spus că are cele mai frumoase picioare din showbiz: „Un aspect plăcut te ajută'


Citește și: Ce sacrificii face fiica Ralucăi Moianu, Mara, pentru a se împărți între facultate și job: „În țara aceasta avem și tineri care vor să muncească, nu toți caută doar salarii mari și atât’

Citește și: Cum își condimentează Daniela Iliescu și Culiță Sterp viața de cuplu: „Așa păstrăm relația vie, avem mai multe…'. Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu mâncarea pe care concurenții o gătesc la MasterChef. Unde ajung preparatele pe care Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu le gustă


Cine este ginerele Ralucăi Moianu

Cine este ginerele Ralucăi Moianu. Virgil Boglea are 33 de ani și este de profesie avocat. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Din anul 2015 a intrat în Baroul București.

Printre altele, Virgil Boglea este avocatul Asociației Salvați Steaua, care a apărat interesele FCSB-ului în dosarul pentru palmares, scrie protv.ro. De-a lungul carierei, Boglea a reprezentat și alte figuri publice, inclusiv pe Mario Iorgulescu, fiul Președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Este vorba despre accidentul pe care Mario l-a produs în 2019, sub influența alcoolului și a drogurilor, soldat cu moartea unui bărbat.


Virgil Boglea este un avocat specializat în procedură penală, având un portofoliu de clienți care include cazuri complexe legate de infracționalitate economică, grupuri infracționale organizate, trafic de droguri și contrabandă.

Ce diferență de vârstă este între Virgil Boglea și Mara Ilinca Ancuța

Cine este ginerele Ralucăi Moianu. Mara Ilinca Ancuța, fiica cunoscutei prezentatoare, și avocatul Virgil Boglea formează un cuplu fericit, în ciuda diferenței de vârstă de 14 ani dintre ei. Ea are 19 ani, în timp ce tatăl copilului ei are 33 de ani.


Anul trecut, fiica Ralucăi Moianu a susținut examenul de Bacalaureat și a trecut cu brio probe. Ulterior, tânăra s-a înscris la Facultatea de Drept din București, unde este studentă în prezent. În paralel, Mara s-a angajat în 2023, având un job part-time la un notariat.

„Mara este acum studentă la Universitatea București, la Facultatea de Drept a dat. Așa a vrut ea așa am făcut. S-a integrat rapid, foarte repede. Are niște colegi de an foarte buni cu care se înțelege bine’, a spus fosta prezentatoare de televiziune pentru Click.


Virgil Boglea și Mara Ilinca Ancuța s-au căsătorit și vor deveni părinți

Cine este ginerele Ralucăi Moianu. Pe 28 septembrie, Virgil Boglea și Mara Ilinca Ancuța s-au căsătorit civil. La petrecerea de după cununie, cei doi au anunțat că vor avea un băiețel, căci tânăra este însărcinată.


Prezentă la acest important eveniment a fost și Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii „Iartă-mă’, care le-a transmis un mesaj emoționant celor doi însurăței: „Ea e totul pentru mine. My Precious. Să fiţi fericiţi! Să vă iubiţi mereu!’.

Sursa foto: Facebook