Cine este Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Cu ce se ocupă tânăra și cum se înțelege cu mama fotbalistului

.

Cine este Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. În prezent, Radu Drăgușin este cel mai în vogă jucător de fotbal din România. Acesta a devenit cunoscut în toată țara, după ce a fost transferat la Tottenham pentru 30 de milioane de euro. Dacă despre cariera lui prestigioasă se cunosc multe, puțină lume știe însă detalii din viața lui amoroasă. Ei bine, tânărul e la fel de norocos și-n viața sentimentală, pentru că are o iubită care-l susține necondiționat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cine este Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. La doar 21 de ani, Radu Drăgușin face senzație în fotbal. De curând, tânărul a fost transferat la Tottenham pentru 30 de milioane de euro. Acesta a semnat un contract valabil cinci ani și jumătate cu echipa, devenind astfel cel scump fotbalist român din întreaga istorie. Iată cine este și cu ce se ocupă iubita lui!

Citește și: Andra a dezvăluit cum s-a comportat Eva la filmările pentru „Tati part-time': „S-a filmat o lună și zece zile. E greu să comparăm cu vremurile când aveam eu 14 ani. Părinții mei au făcut un efort'


Citește și: Mihai Neșu a trăit o minune după o călătorie pe Muntele Athos: „A fost un semn. Cineva a venit la fundație și a zis că vrea să facă…’

Citește și: „Comentarii menite numai să rănească. Pot tăia aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil’. Cătălin Măruță, reacție după valul de hate nejustificat împotriva fiicei sale, Eva

Citește și: Cum a slăbit Nadine, la 46 de ani: „N-am știut că mâncatul este așa o mare chestie. Eu am vrut să slăbesc, dar să-mi păstrez masa musculară'


Cine este Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin

Cine este Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Înainte cu o zi ca Fabrizio Romano să anunțe faptul că un fotbalist român urma să se alăture echipei Spurs, jurnaliștii de la The Sun scriau despre Radu Drăgușin și scriau că partenera lui, Ioana Stan, este un „arhitect în devenire’.

„În afara terenului, Drăgușin este sprijinit de iubita lui uluitoare, Ioana. Ea este o arhitectă aspirantă și studiază în București. Atunci când nu face asta, trăiește viața de iubită de fotbalist. Când vine ziua meciului, o veți găsi susținându-și iubitul din tribune. Brunetă poartă haine de blană de la designeri cunoscuți și se bucură de vacanțe de lux.


Următoarea lor escală este Londra, unde ea își va putea duce pasiunea pentru shopping și arhitectură emblematică la alt nivel. Între timp, jocul lui Drăgușin sub comanda lui Postecoglou va continua, fără dubii, să crească’, au scris jurnaliștii de la The Sun.

Cum s-au cunoscut Ioana Stan și Radu Drăgușin

Cine este Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Iubita fotbalistului Radu Drăgușin este, așadar, studentă la arhitectură. Cei doi sunt împreună de aproximativ trei ani și se iubesc la fel de mult ca la începutul relației. Tânăra este o șatenă focoasă și-l susține pe jucător în tot ce face. De asemenea, are o relație extraordinară și cu mama lui, Svetlana Simion. Acum ceva timp, femeia povestea cum a început povestea de dragoste a celor doi tineri.


„A făcut pasul către echipa a doua a lui Juventus și când a sosit momentul, a început antrenamentele cu echipa mare. Cumva perioada aceea a coincis cu pandemia, Radu împlinise 18 ani, a închiriat un apartament superb în Torino, a fost momentul în care nu știai ce și cum. Am decis să stau cu el în perioada aceea, a venit și Meira (n.r. sora lui Radu Drăgușin) și am stat împreună.

Și pentru că totul se cam desfășura on-line, soarta a făcut să vadă o fată pe Instagram, o fată frumoasă, pe numele ei Ioana și să-i ureze ‘La multi ani!… și de aici, s-a născut o frumoasă poveste de dragoste. Sigur, Ioana la început a avut o mică reținere… însă, într-un final i-a răspuns. Ioana obișnuiește să spună că a luat ‘cea mai bună decizie din viața ei când i-a răspuns lui Radu, iar eu îi spun ‘chiar așa a fost!’, a declarat mama lui Radu Drăgușin, acum ceva timp, pentru cancan.ro.


„Au vorbit ore în șir, s-au cunoscut și s-au îndrăgostit înainte să se strângă în brațe’

Cine este Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Totodată, mama lui Radu Drăgușin a dezvăluit public și ce cadou a primit fiul ei de la iubita lui când au aniversat doi ani de relație.

„Nu s-au văzut fizic timp de un an. Au vorbit ore în șir, s-au cunoscut și s-au îndrăgostit înainte să se strângă în brațe. Când au sărbătorit doi ani împreună, Ioana i-a făcut un album minunat în care a surprins toate momentele lor… și este acolo o frază care m-a făcut să plâng. Îi spune așa lui Radu: ‘Mi-ai atins sufletul, înainte să-mi atingi pielea… așa de pur, așa de frumos, atât de romantic.


Însă nici Radu nu se lasă mai prejos, pe 25 în fiecare lună, Ioana primește flori. Câțiva colegi de-ai lui Radu i-au și spus să o lase mai moale cu florile, că sunt discuții în cuplurile lor… da, este o relație foarte frumosă și în ciuda faptului că Ioana nu a făcut sport de performanță, a reușit să înțeleagă și să se adapteze la ritmul lui Radu de viață’, a continuat mama lui Radu Drăgușin.

Cum se înțelege iubita lui Radu Drăgușin cu mama fotbalistului

Cine este Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Potrivit spuselor mamei fotbalistului, femeia a primit-o din prima cu brațele deschise pe iubita acestuia, Ioana Stan. La fel de bine a fost primit și fotbalistul de mama tinerei.


„Am primit-o pe Ioana cu brațele deschise, nu fac parte din categoria ‘soacrelor, îmi place să cred că fac parte din categoria ‘mamelor. I-am spus Ioanei să-mi spună pe nume și a fost frumos să aflu că și mama Ioanei, i-a spus același lucru lui Radu. Suntem Sveti și Miha.

Ioana este studentă la arhitectură, învață foarte mult și de fiecare dată când poate, vine să stea la Radu. Încercăm să ne facem programul astfel încât să stăm cât mai mult cu Radu, viața lui nu este chiar așa cum se vede din afară… este foarte multă muncă, disciplină și profesionalism. Multă lume își închipuie că viața de fotbalist este ușoară, iar iubitele au o viață ‘dolce far niente. Da, este o viață frumoasă și plină de satisfacții, dar nu este pentru oricine. Ai nevoie de disciplină și de multă pasiune, dar mai ales ai nevoie să ai alături o persoană care să te înțeleagă’, a mai spus femeia.


„Sunt foarte fericită că Ioana este iubirea lui Radu’

Cine este Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Svetlana Simion, mama lui Radu Drăgușin, consideră că Ioana Stan este iubirea vieții fiului ei și spune că nu și-ar putea dori o viitoare noră mai bună. Femeia consideră că tânăra îi aduce fotbalistului echilibrul și liniștea de care are nevoie.

„Sunt foarte fericită că Ioana este iubirea lui Radu, nu mi-aș fi putut dori o fată mai bună pentru Radu. Îmi amintesc prima întâlnire cu Ioana… Doamne, era așa emoționată… dar Meira i-a spus: stai liniștită, mama iubește toți copiii! Și așa a fost, am îndrăgit-o din prima, am fost cu ‘ochii pe ea, glumesc. Nu… Ioana este echilibrul și liniștea lui Radu și sunt foarte recunoscătoare pentru acest lucru!’, a conchis Svetlana Simion, mama lui Radu Drăgușin.

Sursă foto: Instagram