Cine este Ionela de la Mireasa, sezonul 10. A fost la un pas să-și piardă tatăl, în copilărie: „A suferit o boală cruntă”

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Ionela de la Mireasa. Are 25 de ani și se numără printre concurentele de la Mireasa, sezonul 10. S-a înscris în emisiune să-și găsească sufletul pereche și e pregătită pentru o relație serioasă. Are o poveste de viață greu încercată, iar mama ei a fost mereu cea mai mare sursă de inspirație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Ionela de la Mireasa. Cel de-al zecelea sezon al emisiunii Mireasa, cea mai longevivă emisiune matrimonială din România, a avut premiera pe 29 iulie. Opt fete și opt băieți vor începe un capitol nou în viața lor, dornici să-și întâlnească iubirea. Premiul cel mare poate fi câștigat doar de cuplul care se va căsători în cadrul emisiunii.

ion6ion6

Citește și: Cine este Ana de la Mireasa, sezonul 10. Are 25 de ani și este pasionată de echitație: „Îmi plac caii, fac sport de performanță'  

Citește și: Cine este Daiana de la Mireasa, sezonul 10. Are 24 de ani și deține propria afacere: „Mama voia să mă pregătească pentru liceul militar, dar…'

Citește și: Iustina de la Insula iubirii nu și-a mai ascuns sarcina la plajă. A fost la mare alături de Cornel și cei patru copii ai săi / Imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Nadia Comăneci este în doliu după moartea socrului ei. Harold Conner avea 93 de ani: „Ai fost un bărbat minunat și iubitor'

Cine este Ionela de la Mireasa, sezonul 10

Mulți s-au întrebat cine este Ionela. Iată toate detaliile despre viața ei. Are 25 de ani, este originară din Iași și speră să-și întâlnească marea iubire în cel mai nou sezon al emisiunii mireasa. Este de profesie tehnician dentar, însă nu a profesat niciodată în domeniu.

Visul concurentei este să-și lanseze un brand de haine, pentru a suplini lipsurile din copilărie. O leagă amintiri frumoase de această perioadă, deși provine dintr-o familie cu posibilități modeste.

„Visul meu cel mai mare este să am propriul meu brand de haine. M-am născut într-o familie modestă și nu aveam bani pentru foarte multe haine. Copilăria a fost frumoasă, chiar dacă am trăit într-o familie modestă', a dezvăluit ea.

Ionela de la Mireasa a fost la un pas să-și piardă tatăl, în copilărie

Cu ochii în lacrimi, Ionela de la Mireasa a povestit un episod care i-a marcat copilăria. Tatăl ei a fost diagnosticat cu o boală cruntă și a fost la un pas să-și piardă viața.

„Tatăl meu a suferit o boală cruntă. A suferit cam doi-trei ani, acesta a fost perioada vindecării. Boala pe care a avut-o era la ficat. Am avut un moment în care am crezut că îl voi pierde, iar pentru mine familia este foarte importantă. Este cel mai importat lucru', a dezvăluit tânăra.

Când se difuzează Mireasa, sezonul 10

Noul sezon al emisiunii Mireasa se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1  și pe AntenaPLAY. Premiera noului sezon o aduce în faţa telespectatorilor pe Mirela Vaida, cea care îi va ţine locul Simonei Gherghe la începutul noului sezon, la Antena 1.

„Am primit cu nostalgie, cu bucurie şi cu emoţie propunerea de a începe acest sezon Mireasa. Îi voi ţine locul colegei noastre, Simona, pentru o perioadă scurtă de timp, care îşi va prelungi astfel puţin vacanţa. Eu sunt legată de proiectul acesta, căci aşa a început colaborarea mea cu Antena 1, în urmă cu aproximativ 14 ani, un proiect care mi-a adus satisfacţii şi relaţii cu foştii concurenţi care rămân pe viaţă. Experienţa în sine a acestui show este una unică. Abia aştept să cunosc noii concurenţi, luni, în direct la Antena 1, începând cu ora 14.00 şi le spun doar atât: să se bucure că au această şansă de a face parte dintr-un reality show de succes şi să trăiască momentul, pentru că sunt la vârsta la care îşi permit să experimenteze, mai ales că nu ştii niciodată când poţi să îţi găseşti marea iubire!, a declarat Mirela Vaida.

Sursa foto: Captură & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton