Cine este Ionela Grigore de la MasterChef. Are 50 de ani și vinde mezeluri în Piața Obor: „Gătesc mâncare tradițională, nu fonfleuri”

.

Cine este Ionela Grigore. Are 50 de ani și se numără printre concurenții care i-au impresionat pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, la MasterChef 2024. Lucrează de ani buni în domeniul carmangeriei și poate fi găsită zilnic într-un magazin de mezeluri din Piața Obor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Cine este Ionela Grigore. Noul sezon MasterChef, cel mai tare show de cooking, a debutat pe 20 septembrie 2024. După etapa audițiilor și a confruntărilor, concurenții își vor pune la bătaie creativitatea. Miza este mare pentru cei 20 de participanți, care se întrec pentru recunoaștere și premiul de 75.000 de euro.

ionela-grigore-12ionela-grigore-12

Citește și: Cine este Andreea Duția de la MasterChef 2024. Are 48 de ani, este avocat și deține un blog culinar

Citește și: Cine este Mădălina Irimia de la MasterChef 2024. Are 27 de ani și lucrează în IT

Citește și: Mădălina Pamfile, după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată de polițiști pentru că era agresivă: „M-a deranjat inconștiența mea”

Citește și: Cine este Ibrahim Ibru. A divorțat de Raluca Pastramă după doi ani de căsnicie și au o fiică împreună / Ce job are și din ce câștigă bani

Cine este Ionela Grigore de la MasterChef 2024

Ionela Grigore are 50 de ani, lucrează în domeniul carmangeriei și s-a înscris la MasterChef pentru a-și testa abilitățile culinare. La audiții, le-a pregătit celor trei jurați un platou cald, care i-a adus mult râvnitul șort. Șnițelul de prizer a fost preparatul cel mai apreciat.

„Doamnă, ne-ați reînviat cumva nostalgia vremurilor de mult apuse. V-am zis că sunteți curajoasă din cauza alegerii, e foarte riscant ceea ce ați ales', a spus Florin Dumitrescu.

Viața privată a Ionelei Grigore. Are două fiice

Cine este Ionela Grigore. Are o căsnicie de 30 de ani, este mamă a două fiice și bunică. Copilăria ei nu a fost deloc ușoară, deoarece i-a simțit lipsa tatălui, care a părăsit familia. Face parte din generația cu „cheia la gât' și a fost crescută de mamă și bunici.

Din cauza situației din familie, Ionela și-a asumat responsabilități de la o vârstă fragedă. La doar 8 ani, a pregătit prima masă pentru mama ei, gest care marchează începuturile ei în bucătărie.

Pe parcursul vieții, a avut ocazia să își aprofundeze pasiunea pentru gătit, lucrând în laboratoare de cofetărie-patiserie. Mâncarea tradițională rămâne, însă, punctul ei forte. Visul ei este să-și deschidă propriul restaurant.

Ionela Grigore, zilnic într-un magazin de mezeluri din Piața Obor

Cine este Ionela Grigore. De aproximativ 10 ani, Ionela poate fi găsită zilnic într-un magazin de mezeluri din Piața Obor din București. Iubește mâncarea tradițională și multe dintre rețetele pe care le prepară includ mezeluri. Un exemplu este ciorba cu salam.

„I-am dat pe spate pe chefi. Gătesc din copilărie, am fost crescută mai mult pe la bunici, mama m-a învățat, tata ne-a părăsit când aveam șapte ani. (…) Cei care au fost azi la magazin, și-au dat coate. Mi-a fost cel mai frică de Chef Dumitrescu. (…) Întotdeauna este familia în spatele unei gospodine sau a cuiva care gătește. Acasă gătesc mâncare tradițională, nu fonfleuri', a spus ea despre experiența de la MasterChef 2024, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: PRO TV

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton