Cine este Ionuț Sugacevschi, de la Insula de 1 milion. A participat la primul sezon Exatlon și era numit „Jaguarul”

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Ionuț Sugacevschi, de la Insula de 1 milion. A participat la primul sezon Exatlon și a fost numit „Jaguarul„. Mai sunt doar câteva zile până când începe Insula de 1 milion, cel mai nou reality-show de pe postul TV. Marea premieră a emisiunii de aventură va avea loc sâmbătă, pe 16 martie, de la ora 21:00, astfel că telespectatorii sunt curioși pe cine vor vedea pe micile ecrane. Iată că printre concurenți se numără și persoane care au mai apărut pe micile ecrane de-a lungul anilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ionuț Sugacevschi, de la Insula de 1 milion. Mai concret, pe lista celor 50 de concurenți se numără și Ionuț Sugacevschi, care în trecut a fost concurent la Exatlon. A participat chiar în primul sezon și a demonstrat tuturor că are o ambiție de fier și o determinare cum rar întâlnești, tocmai de aceea a fost numit și „Jaguarul„.

b56a29687a597e1621090b0f706500325b56a29687a597e1621090b0f706500325

Citește și: Cine sunt concurenții de la Insula de 1 milion. Printre participanți se numără un pensionar, o șoferiță de tir, un tâmplar și o cosmeticiană

Citește și: Când începe Insula de 1 milion la Kanal D și în ce zile se difuzează. Prezentatorul Cosmin Cernat: „Provocarea cea mai mare este să rămâi om acolo unde…'

Citește și: Cristi Tănase a devenit tată pentru prima oară! Soția fostului fotbalist a născut o fetiță: „10.03.2024. Totul!”

Citește și: Kate Middleton, după controversele generate de ultima fotografie cu copiii ei: „Ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea'. Agențiile de presă au retras-o din arhive

Cine este Ionuț Sugacevschi, de la Insula de 1 milion

Cine este Ionuț Sugacevschi, de la Insula de 1 milion. Ionuț Sugacevschi, cunoscut și sub numele de Jaguaru în primul sezon Exatlon', este cu adevărat o supriză uriașă pentru telespectatori. Mulți și-au dorit să-l revadă în diferite show-uri TV, astfel că a sosit momentul! Așa cum am precizart și mai sus, energia sa incredibilă și determinarea l-au făcut unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Exatlon', iar acum, el aduce aceeași pasiune și dedicare în competiția Insula de 1 milion'.

Ionuț Sugacevschi are o mare experiență în kickboxing și totodată un spirit de învingător, astfel ă se declară pregătit să facă față oricăror provocări pe care Insula de 1 milion' le va aduce. Telespectatorii îl vor redescoperi pe parcursul unei noi provocări unice, în care inteligența socială este cel mai important atu, mai ales că, din declarațiile lui, intră în competiție pentru a câștiga, fără a exista o variantă alternativă.

În ce zile se difuzează „Insula de 1 milion„ la Kanal D

Mai este foarte puțin până când începe marele show de la Kanal D. Pentru cei care încă nu știu formatul emisiunii, ei bine, fiecare concurent va intra, la început, în posesia unei brățări în valoare de 20.000 de lei, brățările celor 50 de concurenți valorând împreună 1.000.000 de lei, miza uriașă pusă în joc. Obiectivul fiecărui concurent va fi acela de a aduna cât mai multe brățări pe parcursul competiției, câștigându-le în urma jocurilor sau „moștenindu-le' de la cei care părăsesc insula.

„Provocarea cea mai mare este să rămâi om acolo unde domnește legea junglei. 50 de concurenti ajung pe o insulă, în mijlocul naturii luxuriante, locul unde sunt complet izolați și unde sunt nevoiți să își construiască propriile reguli de la zero. Miza uriașă, presiunea competiției, lipsurile de tot felul vor scoate la suprafață și ce este mai bun, dar și ce este mai rău din fiecare. Depinde doar de ei să rămână autentici, să fie buni, să rămână oameni. Măștile cad repede. Din 16 martie, fiți cu ochii pe spectacolul naturii umane, la Kanal D!', a spus Cosmin Cernat, prezentatorul reality-ului de aventură Insula de 1 milion, de la Kanal D.

Cei 50 de concurenți se vor grupa în trei tabere denumite generic Nordicii, Sudicii și Vesticii; denumirile au legătură doar cu poziția ocupată pe insulă. Și fiindcă pe „Insula de 1 milion' regulile nu există, ele trebuie inventate, iar telespectatorii vor asista, începând din 16 martie, la un adevărat experiment social de anvergură, desfășurat pe „Insula de 1 milion'.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton