Cine este Ionuț Țața, soțul Adei Galeș de la America Express. Au făcut nunta pe o plajă din Grecia, anul trecut

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Ionuț Țața, soțul Adei Galeș de la America Express. Ada Galeș a revenit în atenția telespectatorilor odată cu noul sezonul America Express, cel cu numărul 6. Îndrăgita actriță participă în competiție alături de mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș. Odată cu apariția ei pe micul ecran, mulți au fost curioși să afle cine e partenerul de viață al artistei. Iată cum arată și cu ce se ocupă acesta! A ales un domeniu total diferit față de cel al soției lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ionuț Țața, soțul Adei Galeș de la America Express. Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș, formează una dintre cele nouă echipe de la America Express, sezonul 6. Acestea au acceptat cu entuziasm provocarea de a se aventura împreună în Columbia, Ecuador și Argentina, sperând să ajungă până în marea finală.

ada-gales-1ada-gales-1

Cine este Ionuț Țața, soțul Adei Galeș de la America Express. La fel ca restul echipelor de la America Express, Ada Galeș și mama sa, Antoneta Galeș, au o mulțime de fani acasă, care le susțin în competiție. Cel mai mare susținător al actriței este chiar soțul ei, Ionuț Țața, alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire de aproape un deceniu.

Citește și: Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș, despre America Express: „Dincolo de mamă și fiică, suntem bune prietene. Sunt scriitoare și…”

Citește și: Iulia Albu, declarații despre nuntă și copii, după ce s-a împăcat cu Mike: „Nu voi purta o rochie de mireasă convențională'. Au fost despărțiți o perioadă, după America Express

Citește și: Paula Seling recunoaște că încă îl iubea pe Radu Bucura când au divorțat: „Este o celulă ce a funcționat ani de zile'. Adevăratul motiv al despărțirii

Citește și: Ce mărturisire neașteptată i-a făcut regretatul Jean Constantin lui Mihai Bobonete, când s-au întâlnit prima dată: „Petre Roman mi-a furat gagica!”

Cine este Ionuț Țața, soțul Adei Galeș de la America Express

Cine este Ionuț Țața, soțul Adei Galeș de la America Express. Așadar, soțul Adei Galeș se numește Ionuț Țața. Bărbatul este originar din Brașov, cunoscut ca fost președinte al Asociației Pro Democtația, dar și ca om de afaceri. Concurenta de la America Express și alesul ei sunt căsătoriți civil de doi ani și religios de un an, pentru că au ales să facă nunta anul trecut.

Ada Galeș și soțul ei, Ionuț Țața, au spus „DA' în fața ofițerului de Stare Civilă la finalul anului 2021, chiar în luna decembrie, la Brașov. La acea vreme, concurenta de la America Express le dădea fanilor vestea cea mare printr-un mesaj emoționant.

„E nunta mea pentru soțul meu, e nunta mea pentru mama mea, pentru tatăl meu, pentru sora mea, familia soțului meu, etc. Aș putea să scriu o carte despre asta. Ne-am obișnuit să generalizăm. Acest e viața mea, e despre mine, eu contez' uneori provoacă mai multă suferință, pentru că pur și simplu e imposibil', spunea Ada Galeș de la America Express, când s-a căsătorit civil cu soțul ei, Ionuț Țața.

Cum s-au cunoscut Ada Galeș și soțul ei, Ionuț Țața

Cine este Ionuț Țața, soțul Adei Galeș de la America Express. Anul trecut, în 2022, Ada Galeș și soțul ei, Ionuț Țața s-au căsătorit și religios. Au ales să facă nunta în străinătate, mai exact în Grecia, pe o plajă superbă, pentru a avea parte de o nuntă de vis. Acum ceva vreme, actrița povestea cu drag cum l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de viață.

„Îl cunosc pe viitorul meu soț (Ionuț Țața) de cinci ani, e o poveste amuzantă. Când a avut loc protestul de la Brașov, l-am sunat să urlu la el pentru că organiza o dezbatere, într-o cafenea, despre ce se întâmplă la teatru și nici noi, nici partea cealaltă nu fuseserăm invitați, Ionuț fiind președintele Asociației Pro Democrația și proprietarul cafenelei, la vremea aia.

Cumva, se întrebau niște oameni ce-i cu scandalul ăsta fără să invite părțile implicate. L-am sunat, spunându-i că vin după el la cafenea, ce-i asta?! M-am dus și am cunoscut un om cald și simpatic, de care m-am îndrăgostit. Am fost atunci împreună o perioadă, dar a mers foarte prost și am rămas buni prieteni. De anul trecut lucrăm la mai multe business-uri împreună și, evident, proximitatea dintre noi a dus la atracție și redescoperire”, declara Ada Galeș.

Cine sunt cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6

Cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6, sunt:

  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru)
  • Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin
  • Ionuț Rusu și George Tănase
  • Laura Giurcanu și Sânziana Negru
  • Actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș
  • jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov
  • Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda
  • Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton