Cine este Ionuț Valentin Manda de la Casa iubirii. Este fotograf și formează un cuplu cu Bianca

.

Cine este Ionuț Valentin Manda, concurent în Casa iubirii. Telespectatorii emisiunii Casa iubirii au avut parte de o nouă surpriză la începutul lunii septembrie. În cadrul show-ului de la Kanal D a intrat un nou concurent, pe nume Ionuț Valentin Manda. Tânărul pare că și-a găsit deja jumătatea în competiție, căci formează un cuplu cu Bianca. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Cine este Ionuț Valentin Manda, concurent în Casa iubirii. Emisiunea Casa iubirii continuă să-i țină în suspans pe telespectatori, fiecare ediție aducându-le noi surprize. La începtul lunii curente, fanii show-ului de la Kanal D au făcut cunoștință cu un nou concurent: Ionuț Valentin Manda. Prezentat ca Ionuț, tânărul a intrat în competiție cu planuri mărețe, pregătit să-și întâlnească sufletul pereche.

Citește și: Andreea Mantea, anunț neașteptat în Casa iubirii: „Regulamentul emisiunii a fost încălcat!' Patru concurenți vor fi pedepsiți


Citește și: Cine este Cosmin Radu, noul concurent de la „Casa iubirii': „Îmi plac femeile liniștite, să trateze lucrurile cu seriozitate'

Citește și: Silviu Prigoană depune plângere împotriva Adrianei Bahmuțeanu, după ce l-a acuzat că ar fi fost violent cu copiii săi: „Ea trebuia să ducă copilul la școală indiferent de situație'

Citește și: Cine este Cristina Bâtlan, investitor la Imperiul Leilor. A renunțat la avocatură pentru pantofi

Cine este Ionuț Valentin Manda, concurent în Casa iubirii


Cine este Ionuț Valentin Manda, concurent în Casa iubirii. Ionuț Valentin Manda are 26 de ani și este originar din Pitești. Tânărul lucrează ca fotograf, videograf de evenimente și este pasionat de întreg domeniul foto-video. În plus, acesta își câștigă bani și lucrând pentru o firmă de termopane din orașul lui natal.

Așadar, Ionuț Valentin Manda din Casa iubirii are două job-uri. Tânărul consideră că din acest motiv nu prea a avut timp să se concentreze pe relații în ultima perioadă.


„Ăsta e principalul meu job: fotograf, videograf de evenimente, tot ce ține de foto-video. Pe lângă asta lucrez și la o firmă de termopane din Pitești. Deci am două locuri de muncă și, probabil, ăsta este motivul pentru care nu m-am axat pe partea de relație’, a dezvăluit Ionuț Valentin Manda în Casa iubirii.


Ionuț Valentin Manda e într-o relație cu Bianca, în Casa iubirii

Cine este Ionuț Valentin Manda, concurent în Casa iubirii. Ionuț Valentin Manda le-a făcut o impresie bună fetelor, având în vedere că la intrarea lui în competiție le-a oferit trandafiri.

Mai apoi, Ionuț Valentin Manda le-a vorbit concurentelor despre viața lui amoroasă. Acesta le-a povestit că a trecut prin niște relații eșuate.

„Am trecut prin niște relații eșuate. (…) Am fost plecat 3 ani în Anglia și acolo am fost cu o fată. A fost totul bine. (…) Însă, în fosta ei relație, a fost înșelată, iar ea nu a mai avut încredere în bărbați, de atunci, iar eu n-am putut să-i recâștig încrederea’, a adăugat concurentul din Casa iubirii.


În prezent, la doar câteva săptămâni de la intarea în emisiune, Ionuț Valentin Manda formează un cuplu cu Bianca, o concurentă pe care a simpatizat-o de la început. Aceștia au ieșit la date și s-au și sărutat.

Sursă foto: Captură video