Cine este Irimia Adnana Mihaela de la Chefi la Cuțite 2024. A trecut printr-o dramă la doar 25 de ani: "Viciul lui a dus la destrămarea familiei"

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Irimia Adnana Mihaela de la Chefi la cuțite 2024. Lista concurenților de la Chefi la cuțite 2024 se face din ce în ce mai mică de la o ediție la alta. Totuși, echipa lui Richard Abou Zaki nu a pierdut până acum decât o concurentă. În continuare, chef-ul se mândrește cu echipa lui și are numai cuvinte de laudă la adresa lor. Pe listă se numără și Irimia Adnana Mihaela, care i-a impresionat pe jurați de mai multe ori!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Irimia Adnana Mihaela de la Chefi la cuțite 2024. Irimia Adnana Mihaela are 25 de ani, s-a născut la Iași, însă de la vârsta de 5 ani s-a mutat în Italia, alături de familia ei. A avut o copilărie frumoasă, însă la un moment dat viciul tatălui ei a făcut-o să se lase de studii. Ba mai mult, s-a văzut nevoită să muncească, astfel și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie, cu care acum uimește pe toată lumea.

img-2024-04-29t162249.834img-2024-04-29t162249.834

Citește și: Cine este Andrea Recaldin de la Chefi la Cuțite 2024. Are 32 de ani și este chef într-un restaurant din Amsterdam

Citește și: Cine este Nicoleta Sima, alias Raisa de la Chefi la Cuțite. Are patru copii și a învins cancerul: „Mi-au dat șase luni de viață'

Citește și: Nouria Nouri a fost cerută în căsătorie în gondolă, la Veneția: „În sfârșit, mi-am găsit liniștea sufletească”. Imagini cu momentul emoționant și inelul de logodnă

Citește și: Inna și-a anulat două concerte din cauza neînțelegerilor cu organizatorii: „Îmi pare foarte rău. Sperăm ca în viitorul apropiat să…'. Artista promite că va înapoia banii pe bilete

Cine este Irimia Adnana Mihaela de la Chefi la cuțite 2024

Cine este Irimia Adnana Mihaela de la Chefi la cuțite 2024. Irimia Adnana Mihaela a trecut de preselecții și a reușit să-i încânte pe jurați cu numeroasele preparate culinare pe care le-a gătit, astfel că în prezent este în echipa chef-ului Richard Abou Zaki. Își dorește foarte mult să dea tot ceea ce are mai bun și să ajungă în finală, unde este tot mai aproape să câștige marele premiu și să plece cu o serie de învățături despre marea ei pasiune.

Drama prin care a trecut Adnana Mihaela de la Chefi la cuțite 2024

Totuși, Adnana Mihaela Irimia nu doar că le-a cucerit papilele gustative juraților, ci i-a și emoționat cu drama prin care a trecut. A povestit cu lux de amănunte prin ce a trecut în familia ei, dar și de ce a fost nevoită să renunțe la studii și să plece la muncă.

„Am 25 de ani, m-am născut în Iași, dar la vârsta de 5 ani am plecat în Italia cu familia mea. Mai exact în zona Milano, Pavia. Presupun că a fost o alegere din punct de vedere economic. Acum economic nu prea mai merge atât de bine. Nu m-aș întoarce acasă, acolo mă regăsesc, acolo am prietenii, familia, colegii. Nu sunt căsătorită, dar am prieten. Am gătit ceva românesc, nu am vrut să fie ceva italian. Toată familia, dar tata s-a întors în România acum un an, au fost probleme. S-au despărțit părinții mei, a fost o despărțire mai cu scântei. Tata are un viciu, care de-a lungul anilor s-a mai înrăutățit. Ce aveți voi acolo în pahar. Din păcate, viciul lui a dus la destrămarea familiei, la un moment dat își pierduse locul de muncă.a povestit cu lacrimi în ochi concurenta.

Adnana Mihaela: „A trebuit să renunțăm la viitorul nostru, la studii'

Adnana Mihaela nu a suferit doar din cauza viciului tatălui ei și a certurilor care existau în familia sa, ci mai ales pentru faptul că ea și sora ei s-au văzut nevoite să renunțe la studii pentru a aduce bani în casă. Deși au făcut acest pas pentru a se putea descurca împreună cu părinții, aceștia au divorțat într-un final, moment în care inima ei s-a împărțit în două. O parte este la tatăl ei, iar cealaltă la mama sa, durerea fiind una foarte mare, mai ales că tot timpul au vrut să le ofere tot ceea ce au avut mai bun, mai ales în copilărie.

„A trebuit să renunțăm la viitorul nostru, la studii. Eram înscrisă la facultate, dar am renunțat. Tata nu mai muncea și trebuiau bani în familie. Eu și sora mea am renunțat la studii ca să aducem bani. Apoi nu mai era înțelegere între tata și mama și s-au despărțit. Îl iubesc foarte mult, le mulțumesc pentru tot ce ne-au oferit. Am avut tot ce ne trebuia și ne-au iubit mult. M-am și luptat cu un sentiment de vinovăție, că nu am făcut suficient de mult să îl ajutăm, să îl salvăm. Dar suntem acolo pentru el, ne auzim dar nu des. Sunt perioade când e bine, perioade când nu e bine deloc și nu ai cu cine să te înțelegi', a fost confesiunea făcută de tânără, în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 10 aprilie 2024.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton