Cine este ispita Bogdan Dan Stăruială de la Insula Iubirii. A format un cuplu cu Alexandra Stan timp de 4 ani

.

Cine este ispita Bogdan Dan Stăruială de la Insula Iubirii. Cu câteva zile înainte de premiera noului sezon Insula Iubirii, au fost anunțate numele ispitelor feminine și masculine și au fost date publicității primele imagini din resortul de lux din Thailanda. Bogdan Dan Stăruială face parte din rândul ispitelor masculine din acest sezon, fiind fostul iubit al Alexandrei Stan. Iată tot ce nu știai despre tânărul de 35 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Cine este ispita Bogdan Dan Stăruială de la Insula Iubirii. La Insula Iubirii 2023, cinci cupluri vor petrece 21 de zile în două resorturi de lux din Thailada, timp în care își vor pune la încercarea stabilitatea relației și sentimentele. Cu câteva zile înainte de debutul emisiunii, au fost dezvăluite numele a celor zece ispite masculite – Daniel Mihai, Romeo Vasiloni, Andrei Ifrim, Vlad Ghermănescu, Dan Chiş, Tudor Vicovan, Alin Simoiu, Ahmad Daas și Bogdan Dan Stăruială.

Citește și: Cine este Roxana Rapailă de la Insula Iubirii. Ispita a participat și la emisiunea Burlacul


Citește și: Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii 2023. A participat și la Puterea Dragostei

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au cumpărat apartament fiicelor lor, pentru când vor fi mari: „Este în centrul Capitalei’. De ce vor să vândă casa în care locuiesc acum

Citește și: Cine este Roxana Rapailă de la Insula Iubirii. Ispita a participat și la emisiunea Burlacul

Cine este ispita Bogdan Dan Stăruială de la Insula Iubirii

Cine este ispita Bogdan Dan Stăruială de la Insula Iubirii. În vârstă de 35 de ani, Bogdan Dan Stăruială este absolvent de Liceu Sportiv și practică surf, dorind să promoveze acest sport în cadrul reality show-ului de la Antena 1. Ispita spune că îl recomandă simțul umorului și carisma, dar are și alți ași în mânecă, care îl vor ajuta să-și atingă obiectivul.


O pasiune principală pe care ispita Bogdan Dan Stăruială de la Insula Iubirii sezonul 7 este călătoritul. Acesta spune că a mers în 43 de țări și este într-o continuă călătorie și aventură.


Este de 4 ori campion național la categoria shortboard în anii 2018, 2019, 2020, 2022 și acreditat ca instructor de catre ISA, instițutie ce guvernează acest sport la nivel internațional și la Jocurile Olimpice, surfing-ul fiind un sport Olimpic.

Bogdan Dan Stăruială susține că s-a îndrăgostit de Bianca Giurcă, la Insula Iubirii

Cine este ispita Bogdan Dan Stăruială de la Insula Iubirii. Bogdan Dan Stăruială s-a integrat foarte bine pe insulă și și-a intrat rapid în rolul de ispită. Acesta a fost prietenos cu toate fetele, dar a vorbit mai mult cu Emanuela Oprișan și Bianca Giurcă.


Celei din urmă chiar i-a mărturisit că s-a îndrăgostit de ea și a încercat să se apropie mai mult de ea, însă ispita preferată a Biancăi Giurcă e, de fapt, Alin Simoiu, cu care de altfel s-a și sărutat.


Bogdan Dan Stăruială a format un cuplu cu Alexandra Stan

Cine este ispita Bogdan Dan Stăruială de la Insula Iubirii. Timp de 4 ani, Bogdan Dan Stăruială a format un cuplu cu artista Alexandra Stan, căreia i-a fost și manager muzical. Susține că că este mândru că a reușit să îi readucă succesul cântăreței cu piesa „Miami’.

„Eu am instinctul de mamă și am devenit mama lui, găteam, îmi găteam și mie, îi găteam și lui și nu mă mai satisfăcea să fiu artist. Mi se părea greu, dacă mă duceam la studio mi se părea că nu mai regăseam în mediul ăla, dacă mă duceam la studio, abia așteptam să plec, să fac ceva de mâncare și să stau. Momentul de trezire a fost când Bogdan a început să-mi propună să ne vedem și cu alte persoane, fiind în LA. Eu să ies cu alți iubiți și el cu alte iubite.


Și în momentul în care mi-am dat seama, nu mi-a venit să cred. Am avut o criză. M-am pus pe mine pe locul doi, eu în mod normal nu ar fi trebuit să țin cont de nimeni și de nimic. Să mă duc la studio, să fac totul numai mie, să nu mă mai gândesc la alte persoane, dar nu a fost așa. El de fapt își dorea latinoaice sau mai știu eu ce. Mi-am dat seama că greșeala era la mine’, a declarat Alexandra Stan, în legătură cu motivele despărțirii de Bogdan Dan Stăruială.

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7


Insula Iubirii a primit noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator. Noi secrete vor ieşi la iveală, iar flăcările de la ceremoniile focului vor face lumină în fiecare relaţie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.


Cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7 sunt: Bianca și Marius, Cristina și Iulian, Claudia și Bogdan, Emanuela și Răzvan, Ana Maria și Marius.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii.

„Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragostea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă, declară Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii.  

Sursa foto: Instagram