Cine este ispita Dan Chiș de la Insula Iubirii. Are 22 de ani și este antrenor personal

 Ifrim Georgiana
.

Cine este ispita Dan Chiș. Cu câteva zile înainte de difuzarea primei ediții din noul sezon Insula Iubirii au fost dezvăluite numele concurenților, dar și a ispitelor care le vor pune la încercare sentimentele. Dan Chiș are 22 de ani și face parte din rândul ispitelor masculine din acest sezon. Iată tot ce nu știai despre Dan Chiș, ispită la Insula Iubirii și sportiv de performanță!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este ispita Dan Chiș de la Insula Iubirii.. În rândul ispitelor masculine din sezonul 7 Insula Iubirii se numără Daniel Mihai, Romeo Vasiloni, Andrei Ifrim, Vlad Ghermănescu, Dan Chiş, Tudor Vicovan, Alin Simoiu, Ahmad Daas și Dan Stăruială.  Potrivit formatului emisiunii, cinci cupluri vor petrece 21 de zile într-un resort din Thailanda, unde își vor avea de trecut testul fidelității.

338229729_162327079704374_5400143021439116833_n338229729_162327079704374_5400143021439116833_n

Citește și: Cine e ispita Andrei Ifrim, de la Insula iubirii. Lucrează ca antrenor de fitness

Citește și: Cine este Roxana Rapailă de la Insula Iubirii. Ispita a participat și la emisiunea Burlacul

Citește și: Viorica de la Clejani e traumatizată, după ce a fost martoră unui incident rutier, zilele trecute: „Sunt în stare de șoc. A murit zdrobit de roata de la mașină'

Citește și: Ce relație are Nicola cu nepoatele ei: „Sunt bunică de două ori. Le văd foarte rar, e așa un sentiment…' / EXCLUSIV

Cine este ispita Dan Chiș de la Insula Iubirii

Cine este ispita Dan Chiș. În vârstă de 22 de ani, Dan Chiș este una dintre cele 10 ispite masculine de la „Insula Iubirii', sezonul 7. Pasionat de sport, tânărul are un corp sculptat și este adeptul unui stil de viață sănătos. Tânărul e destul de prezent pe rețelele de socializare, iar pe Instagram e urmărit de peste 3.000 de persoane.

Când vine vorba despre profesie, Dan Chiș este antrenor de fitness, însă i-ar fi plăcut să urmeze o carieră în Poliție. Pentru că nu a reușit să treacă admiterea, tânărul și-a umplut corpul cu tatuaje, pentru a se asigura că nu va mai încerca din nou. Absolvent al Liceului Sportiv, ispita de la „Insula Iubirii' practică kyokushin, un sport pentru care a fost multiplu medaliat pe plan național.

În timpul liber, Dan Chiș mai joacă badminton, însă a cocheta și cu înotul, fiind salvamar pentru o perioadă scurtă de timp.

Dan Chiș este singur de 6 luni

Cine este ispita Dan Chiș de la Insula Iubirii. Pe lângă fizicul care îl recomandă pentru jocul ispitirii, Dan Chiș se mândrește și cu câteva atuuri morale: spune că este foarte ordonat și calm. Mai în glumă, mai în serios, tânărul a punctat că acesta ar putea fi și unul dintre motivele pentru care este singur – femeile nu pot ține pasul cu stilul său de viață. Tânărul este zodia Pești.

De 6 luni, ispita de la „Insula Iubirii' nu mai are o parteneră. Caracterul său de ardelean îl face să fie un tip calm, destul de molcom, însă susține că de aici își trage și doza de simț al umorului, fiind o fire amuzantă.

Cât despre motivația pentru care a ales să devină ispită masculină, Dan Chiș își dorește doar să își confirme că poate! Totodată, se pare că s-a cam plictisit de doamnele și domnișoarele din Oradea, fiind căutare de „ceva nou.' Nu rămâne decât de văzut dacă va găsi ceea ce caută.

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7

Insula Iubirii a primit noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator. Noi secrete vor ieşi la iveală, iar flăcările de la ceremoniile focului vor face lumină în fiecare relaţie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7 sunt: Bianca și Marius, Cristina și Iulian, Claudia și Bogdan, Emanuela și Răzvan, Ana Maria și Marius.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii.

„Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragostea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă, declară Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii.

„Îmi place să cred că sezonul șapte este doar inceputul'

Cel mai dur test de fidelitate provoacă noi cupluri care au avut curajul să joace totul pe o singură carte şi să îşi pună la încercare puterea sentimentelor şi stabilitatea relaţiei. „Sunt meniţi să fie împreună?', „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?' sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

„Îmi place să cred că sezonul șapte este doar inceputul. Asemenea unei mașini care abia și-a făcut rodajul. Sezonul șapte, pe care vă invit să nu-l rataţi în nicio joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, este dovada faptului că fanii emisiunii așteaptă poveștile concurenților, că aceștia din urmă, prin curajul de a participa la acest test, din dorința de a-și deschide sufletele în fața întregii țări, de a se arăta așa cum sunt, pot fi o inspirație pentru cei care îi urmăresc. Insula iubirii este despre oameni, dar să nu-i uităm nici oamenii din spatele camerelor, cărora profit de ocazie ca să le mulțumesc și aici!', a dezvăluit Radu Vâlcan.

Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023, sezonul 7

Cuplurile de la Insula Iubirii se apropie de ceremonia finală. Emisiunea de la Antena 1 se apropie de marea finală, iar telespectatorii vor avea parte de momente senzaționale. Finala reality show-ului va fi difuzată pe Antena 1, la ora 20.30, duminică, pe 27 august 2023.

Cei care au urmărit până acum emisiunea, vor afla peste trei zile deciziile finale pe care concurentii le vor lua. Cuplurile rămase în competiție sunt Bianca și Marius, Iulian și Cristina, Bogdan și Claudiu, Răzvan și Ema.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton