Cine este ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii. Are 25 de ani și s-a despărțit după o relație de trei ani

 Ifrim Georgiana
.

Cine este ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii. Daria Cuflic este una dintre ispitele feminine de la Insula Iubirii 2023. Tânăra are 25 de ani, este antreprenoare și va putea fi urmărită în edițiile fierbinți ale emisiunii de la Antena 1. Iată tot ce nu știai despre aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii. Insula Iubirii e difuzată în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Potrivit formatului reality show-ului, cinci cupluri vor petrece aproape o lună în două resorturi de lux din Thailanda, acolo unde își vor pune la încercare sentimentele și stabilitatea relației. Cele 9 nume anunțate din rândul isptelor feminine sunt Oana Monea, ispita din sezonul trecut, Daria Cuflic, Livia Marinescu, Roxana Rapailă, Denisia Mariş, Simona Alexuc, Cecilia Bob, Adriana Minea, Lavinia Maris.

da7-1da7-1

Citește și: Cine este ispita Oana Monea de la Insula iubirii, sezonul 7. A făcut Facultatea de Jurnalism și are o afacere

Citește și: Cine este Simona Alexuc, ispita de la Insula Iubirii. Are 27 de ani și e model OnlyFans

Citește și: Ce îi reproșează Jorge fostei sale soții, Alina Laufer, la 11 ani de la divorț: „Au fost doi ani în care nu eram om. Cel mai dureros lucru. Parcă știa că mă afectează și…'

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Constantin Onuț și Matthew Ehsanmehr s-au certat în semifinală: „Eu sunt de vină?'

Cine este ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii.

Cine este ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii. Daria Cuflic este una dintre cele 10 ispite feminine de la „Insula Iubirii'. Originară din Republica Moldova, tânăra de 25 de ani locuiește în Iași și a terminat studiile de licență și master la Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad'.

Ispita din cel de-al șaptelea sezon al reality show-ului e mândră de accentul ei, susținând că stârnește curiozitatea și amuzamentul celor din jur. A copilărit în Republica Moldova, iar mutarea în România i-a schimbat viața, devenind adepta petrecerilor și a distracției.

Când vine vorba despre viața sentimentală, Daria Cuflic spune că cea mai lungă relație a durat trei ani. Separarea lor ar fi fost provocată de lipsa atracției sexuale, ceea ce a determinat-o pe tânără să caute pasiunea în altă parte.

Daria Cuflic de la „Insula Iubirii' are o afacere cu haine

La 25 de ani, Daria Cuflic este antreprenoare și are o afacere cu haine, de care se ocupă singură. Printre pasiunile ipsitei de la „Insula Iubirii' se numără călătoriile, după cum se reflectă în imaginile postate pe rețelele de socializare.

De altfel, tânăra orginară din Republica Moldova iubește animalele și are o pisică, pe care o postează adesea în mediul online. Deși preferă vacanțele la mare, Daria Cuflic este adepta plimbărilor cu ATV-ul.

Daria Cuflic și Răzvan Kovacs s-au sărutat la Insula Iubirii

Încă din primele episoade ale noului sezon Insula Iubirii, ispita Daria Cuflic s-a apropiat cel mai mult de concurentul Răzvan Kovacs. Între cei doi au existat mai multe apropieri și nu doar o dată au fost surprinși în ipostaze tandre. Ba mai mult, aceștia s-au și sărutat, în pat, după ce bărbatul s-a despărțit de iubita lui, Ema Oprișan, în emisiune.

Daria Cuflic a trecut printr-o serie de transformări estetice

În urmă cu cinci ani, Daria Cuflic era complet diferită. Ispita de la Insula iubirii a trecut prin numeroase transformări în ultimii ani. În trecut, Daria era șatenă și prefera să folosească machiaj cât mai natural.

În 2018, ispita feminină era șatenă și prefera să abordeze un stil mai simplu. În prezent, Daria Cuflic este blondă și are o siluetă de invidiat.

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7

Insula Iubirii a primit noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator. Noi secrete vor ieşi la iveală, iar flăcările de la ceremoniile focului vor face lumină în fiecare relaţie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7 sunt: Bianca și Marius, Cristina și Iulian, Claudia și Bogdan, Emanuela și Răzvan, Ana Maria și Marius.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii.

„Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragostea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă, declară Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii.

Radu Vâlcan: „Îmi place să cred că sezonul șapte este doar începutul'

Cel mai dur test de fidelitate provoacă noi cupluri care au avut curajul să joace totul pe o singură carte şi să îşi pună la încercare puterea sentimentelor şi stabilitatea relaţiei. „Sunt meniţi să fie împreună?', „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?' sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

„Îmi place să cred că sezonul șapte este doar inceputul. Asemenea unei mașini care abia și-a făcut rodajul. Sezonul șapte, pe care vă invit să nu-l rataţi în nicio joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, este dovada faptului că fanii emisiunii așteaptă poveștile concurenților, că aceștia din urmă, prin curajul de a participa la acest test, din dorința de a-și deschide sufletele în fața întregii țări, de a se arăta așa cum sunt, pot fi o inspirație pentru cei care îi urmăresc. Insula iubirii este despre oameni, dar să nu-i uităm nici oamenii din spatele camerelor, cărora profit de ocazie ca să le mulțumesc și aici!', a dezvăluit Radu Vâlcan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton