Cine este ispita Nicoleta Dragne de la INSULA IUBIRII, sezon 5. Nico s-a cuplat cu o altă ispită a emisiunii de la Antena 1

.

Nicoleta Dragne a acceptat rolul de ispită la INSULA IUBIRII pentru a treia oară, chiar dacă în urmă cu ceva timp infirma prezenţa sa în reality show-ul de la Antena 1, motivând că se află într-o relaţie. Îndrăgostită tot de o ispită, Nico s-a răzgândit şi a acceptat să fie ispită şi în sezonul 5 al emisiunii.

În sezonul cu numărul trei, Nicoleta Dragne a reușit să dezbine unul din cele mai solide cupluri: Nicoleta Molnar și Cătălin Meșter, iar în sezonul patru şi-a testat puterea de seducţie cu Ionuţ Gojman, bărbatul care a venit în Thailanda îndrăgostit de Mirela Baniaş. Cum era de aşteptat, aceştia din urmă s-au despărţit chiar în timpul filmărilor, iar în ultimul an, Mirela s-a căsătorit şi este însărcinată, iar Gojman a devenit ispită în sezonul actual.


La întoarcerea în România, după sezonul al treilea, ispita Nico și Cătălin au continuat relaţia de dragoste, apoi tânărul s-a întors la iubita sa. Acesta a și cerut-o în căsătorie pe Nico, dar fanii celor doi nu au asistat la ceea ce se anunța o nuntă ca în povești pentru că s-au despărțit peste câteva luni.

‘Nu pot spune că m-a schimbat, ci că mi-a definit anumite părți pe care le aveam, dar nu erau atât de conturate. M-a ajutat să citesc oamenii mai bine, să fiu mai atentă în jurul meu. M-a învățat să lupt pentru ceea ce îmi doresc, chiar și dacă toată planeta este împotriva mea, dar cel mai importat este faptul că mi-am clădit o imunitate în fața răutăților care îmi protejează atât mintea cât și sufletul’, spune Nico despre experiența sa la INSULA IUBIRII.


Nicoleta Dragne a lăsat să se înţeleagă faptul că se află într-o relație cu o altă ispită a emisiunii de la Antena 1, Savin Adrian.

Nico și Savin s-au lăsat fotografiați în timp ce erau îmbrățișați pe un iaht. Totodată, Nico i-a transmis și un mesaj fostei ispite de la INSULA IUBIRII: „Fericirea mea ești tu!'.