Cine este iubita lui Mario Mutu. Ce părere are Alexandra Dinu despre Mara: „S-au cunoscut. Mama a zis că e...”

 Ifrim Georgiana
.

Cine este iubita lui Mario Mutu. Fiul lui Adrian Mutu, surprins alături de o tânără la un restaurant. Pe 9 septembrie, fiul antrenorului de fotbal și al actriței Alexandra Dinu a împlinit vârsta de 20 de ani. Recent, acesta a fost surprins în compania unei tinere, la un restaurant din București. Iată cum s-au fotografiat cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este iubita lui Mario Mutu. După ce a locuit timp de câțiva ani buni în Italia alături de mama sa, Mario Mutu s-a întors în România. Acesta a susținut că a luat această decizie pentru a fi mai aproape de tatăl său, dat fiind faptul că „figura paternă' a lipsit din viața sa. Pe rețelele de socializare, acesta a postat mai multe imagini cu o tânără, cei doi fiind fotografiați în ipostaze care au atras atenția internauților.

mario-1mario-1

Mario, fiul lui Adrian Mutu, surprins alături de o tânără la un restaurant. Internauții au fost surprinși de ipostazele în care s-au fotografiat cei doi tineri și au reacționat în secțiunea de comentarii. Mario a făcut primele declarații despre iubita sa, mai mică cu doi ani. Mara este cântăreață și visează să devină o artistă cunoscută.

Citește și: Cum se înțelege Mario Mutu cu părinții lui, Alexandra Dinu și Adrian Mutu:„Figura paternă a lipsit din viața mea'

Citește și: Cum arată Mario, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, la aproape 20 de ani.Are o mulțime de tatuaje

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit.Evenimentul a fost întrerupt de Poliție

Citește și: O femeie îl acuză pe preotul Visarion Alexa că a violat-o chiar în chilia în care spovedea:”Avea pantalonii desfăcuți și m-a forțat…”

Cine este iubita lui Mario Mutu

Mario, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu este îndrăgostit. Tânărul de 20 de ani s-a afișat pe rețelele de socializare alături de iubita sa. Mara este partenera lui Mario și deja i-au cunoscut cunoscut părinții iubitului ei. Fiul antrenorului de fotbal a făcut primele declarații despre cea care i-a furat inima.

Mario Mutu pare să se fi adaptat cu ușurință vieții din București. Pe contul său de Instagram, aceasta a postat câteva imagini de la un cunoscut restaurant din Capitală. Acesta nu era singur, ci însoțit de o tânără.

„Este iubita mea. A fost o postare, dar acum nu mai este doar o postare. Pe instagram i-am dat eu mesaj. Am văzut-o creață mai focoasă. Am zis: «hai să văd și eu ce e de ea». O lună. Două luni. Trei luni. Și în viața anterioară am fost împreună', a spus fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu pentru fanatik.

Cei doi au fumat narghilea și au consumat mai multe cockteiluri. Mai mult, aceștia s-au pozat în câteva ipostaze îndrăznețe. Aceștia au fost surprinși în dreptul unui grafitti, el stând în picioare, iar ea aplecată în fața lui.

Tânărul de 20 de ani pare să-i fi călcat pe urme tatălui său. Acesta și-a făcut deja câteva tatuaje și postează imagini și mesaje nonconformiste.

Cum a început relație dintre Mario Mutu și iubita sa, Mara

Mara, în vârstă de 18 ani este cântăreață și visează să ajungă o mare artistă. Tânăra a vorbit despre începutul relației lor, declarând că relația lor decurge normal și că se simt foarte bine împreună.

„Este și o poveste anterioară. Noi nu ne cunoșteam. Aveam prieteni comuni. El mi-a dat follow pe Insta, nu i-am dat înapoi. M-a scos. După, i-am dat eu. Nu mi-a dat înapoi. L-am scos. S-a întâmplat asta de nu știu câte ori. La un moment dat ne-am dat amândoi și mi-a răspuns la story. A fost totul, toată relația foarte spontană. Da, la modul că nu te aștepți. De la Dumnezeu. Dacă Universul ne vrea împreună… Avem mai multe opțiuni, dar stăm împreună. Par lucrurile grăbite în fața altora, dar la noi sunt naturale. Poate din afară spun că suntem de două luni împreună și deja ne-am mutat, dar așa s-au întâmplat lucrurile', a povestit Mara, iubita lui Mario Mutu.

Iubita lui Mario a cunoscut-o pe Alexandra Dinu

Fiul lui Adrian Mutu pare extrem de îndrăgostit de iubita sa, Mara. Cei doi au planuri serioase de viitor, iar tânăra deja a cunoscut-o pe Alexandra Dinu, mama iubitului ei. Mario a declarat că mama sa i-a oferit sfaturi utile în legătura cu fetele, iar ori de câte ori are nevoie de o vorbă bună, apelează cu încrederea la cea care i-a dat viață.

„Mama a zis că e frumoasă. S-au cunoscut. Am ieșit și am mâncat ceva. Eu stăteam pe telefon. Le-am lăsat să-și facă hazul. Se înțeleg bine. Sfaturi mi-a dat, chiar sfaturi bune. Maică-mea nu este doar maică-mea, este ca o soră. Mama spune doar să-mi fie bine. Nu doar legat de Mara, în general. Da, vorbeau numai ele și am zis să… m-am simțit în plus', a declarat Mario Mutu.

De ce s-a mutat Mario Mutu în România

Tânărul a luat decizia de se muta în România pentru a fi mai aproape de tatăl său. Cu toate acestea, Mario Mutu recunoaște că este mai apropiat de mama sa, fiind cea care l-a crescut până la vârsta de 15 ani.

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au divorțat în anul 2003. Mario a rămas alături de mama sa, în Italia, în toți acești ani.

„Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Îi cer sfaturi referitoare la relații, ori o întreb ce crede că ar trebui să fac. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar decât la maică-mea. Am ales să rămân în România ca să fiu și mai aproape de tatăl meu. Figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată', a spus Mario Mutu la Showbiz Report.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton