Cine este iubitul Vanessei, fiica lui Leonard Doroftei. Imagini rare, de cuplu, cu cei doi îndrăgostiți

 Miniosu Alexandra
.

Cine este iubitul Vanessei, fiica lui Leonard Doroftei. Leonard Doroftei are cu ce să se mândrească. Pe lângă o carieră prestigioasă în lumea sportului, acesta se laudă și cu o familie minunată. Fostul pugilist are doi băieți, pe Adrian și Alexandru, și o fiică, pe nume Vanessa. Recent, tânăra a postat mai multe imagini cu iubitul ei. Iată cum arată băiatul care i-a furat inima fetei sportivului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Cine este iubitul Vanessei, fiica lui Leonard Doroftei. Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, e o tânără în vârstă de 21 de ani, de o frumusețe răpitoare. Tânăra are cu siguranță o mulțime de admiratori, însă se pare că inima ei aparține unui singur bărbat: iubitul ei.

vanessa doroftei 1vanessa doroftei 1

Citește și: Leonard Doroftei, adevărul despre afacerile fiului său, în Canada: „E băiat deștept, știe să își facă banii, dar…”. Cu ce se ocupă Adrian Doroftei

Citește și: Leonard Doroftei merge și își bea cafeaua la cimitir, la mama lui. Rana pe care marele sportiv nu o poate vindeca: „Nu mai țipați la părinți, nu mai vorbiți urât, că nu știi cât îi mai ai! Pe urmă, degeaba te mai duci la mormânt și plângi”

Citește și: Ilinca Vandici, declarații surprinzătoare despre al doilea copil, la un an de la divorțul de Andrei Neacșu: „Dacă e persoana potrivită, nu zic nu'. Teo Trandafir vrea să-i fie nașă

Citește și: Zanni continuă șirul acuzațiilor la adresa lui Jador, după ce a spus că a fost violent cu Oana Ciocan: „E gelos pe mine. Ea poate ori este manipulată, ori șantajată'. Cum se apără artistul

Cine este iubitul Vanessei, fiica lui Leonard Doroftei

Cine este iubitul Vanessei, fiica lui Leonard Doroftei. Vanessa a postat de curând pe rețelele de socializare mai multe fotografii de cuplu, în care apare alături de iubitul ei. Cu acest prilej, fata lui Leonard Doroftei i-a făcut partenerului ei o urare specială, de ziua lui de naștere. În imagini, se vede clar că cei doi tineri sunt îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt.

„La mulți ani! Meriți întreaga lume! Te iubesc', a scris fiica lui Leonard Doroftei pe rețelele de socializare, alături de una dintre pozele postate cu iubitul ei. Ulterior, ea a mai distribuit alte patru fotografii partenerul ei, menționând mesajul „Săruturi pentru tine'.

Leonard Doroftei s-a întors în România

Cine este iubitul Vanessei, fiica lui Leonard Doroftei. Vanessa este unica fiică a lui Leonard Doroftei. Fostul campion mai are doi copii, mai exact doi băieți, cu frumoasa lui soție, Monica. Acesta s-a întors în România după ce a locuit ani buni în Canada, decizie de care fiica lui a fost tare încântată. Tânăra a declarat în repetate rânduri că nu i-a fost deloc ușor să renunțe la viața din România, scrie Antena Sport.

Așadar, Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, iubește România și își dorește să stea aici. În plus, ea vrea să urmeze Facultatea de Medicină, după ce va termina studiile pe care le-a început deja în Canada.

„Vanessa, crede-mă, ea 5 ani de zile nu a ieșit din casă, adică doar cu noi, a zis la un moment dat: ​Stop nu mai vreau cu voi, stop!​, s-a plictisit de noi. Fiecare vacanță și-a petrecut-o în România, pe perioada liberă pe care a avut-o venea în România, ea a fost cea mai afectată.

Ea termină colegiul de acolo, cum au ei regulile lor, îți dai seama, să înveți limbă nouă, cum a fost franceza, greu pentru ea, și a răzbit. Prima dată a zis că vrea medicină, să vedem cum intră la medicină, ea o să vină doar cu notele, diploma iese mult mai târziu, astea sunt regulile lor în Canada', a declarat, recent, Leonard Doroftei, despre fiica lui, Vanessa, potrivit iamsport.ro.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton