Cine este Iulian Olaru, bucătarul de la Insula de 1 milion. A plecat la 17 ani în Italia, într-un marfar, ascuns sub lemne, și fura mâncare din magazine pentru a supraviețui

.

Cine este Iulian Olaru, bucătarul de la Insula de 1 milion. A plecat la 17 ani în Italia, într-un marfar, ascuns sub lemne, și fura mâncare din magazine pentru a supraviețui. Mai este foarte puțin până când începe râvnitul și totodată mult așteptatul show TV, astfel că telespectatorii sunt nerăbdători să afle cine sunt concurenții! Ei bine, iată cine este Iulian Olaru, renumitul bucătar, care participă la această emisiune, cu un trecut dureros!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Cine este Iulian Olaru, bucătarul de la Insula de 1 milion. Mulți s-au întrebat care este povestea din spatele lui Iulian Olaru, bucătarul de la Insula de 1 milion, atunci când au apărut primii 10 concurenți, iar el se număra printre ei. A sosit momentul mult așteptat! Iulian Olaru are 42 de ani și lucrează în domeniul culinar, unde este foarte apreciate, fiind un bucătar de succes în prezent. Totuși, viața l-a pus la multe încercări, încă de la o vârstă fragedă!

Citește și: Cosmin Cernat și cei 50 de concurenți au plecat spre Republica Dominicană. „Insula de 1 milion', numărătoare inversă!


Citește și: Cine sunt concurenții de la Insula de 1 milion. Printre participanți se numără un pensionar, o șoferiță de tir, un tâmplar și o cosmeticiană

Citește și: Ce spune Alexandru Ciucu despre fetele lui, în plin provces de divorț cu Alina Sorescu: „Este o situație care poate lăsa urme. Încerc să le protejez. Liniștea lor…’

Citește și: Cum își împarte Larisa Drăgulescu averea de două milioane de euro: „Am stabilit deja. Fiecare va avea câte două proprietăți'


Cine este Iulian Olaru, bucătarul de la Insula de 1 milion

Cine este Iulian Olaru, bucătarul de la Insula de 1 milion. Iulian Olaru s-a născut în Bacău, însă de-a lungul anilor, viața l-a dus prin numeroase locuri. De mai mulți ani însă, s-a stabilit la București, iar pe când avea 17 ani avea să își ia viața în mâini, plecând în Italia, ascuns într-un marfar, sub lemne, fiindcă era minor. A crezut că acolo o să își găsească un rost, dar și că totul este mult mai ușor. S-a izbit de crunta realitate, care l-a făcut să fure din magazine alimente pentru a avea ce să mănânce.


Nu avea bani de mâncare și cu atât mai puțin de chirie. A pășit într-un loc total nou și necunoscut, astfel că a dormit pe bănci în primele luni, sau prin spitale părăsite. A locuit și într-o stație de tren din Torino, însă viața i-a mai dat o lovitură. A fost călcat de o mașină pe trecerea de pietoni, moment în care, deși era la pământ, a întâlnit o familie la care a stat până când starea lui de sănătate era una bună.

Cum a devenit Iulian Olaru bucătar

Nu, viața lui nu a fost deloc roz, mai ales după ce a fugit din țară, însă acum se bucură de succes pe plan profesional. Bărbatul de 42 de ani este chef bucătar, după ce și-a descoperit marea pasiune în anul 2006, atunci când a plecat pentru a fi spălător de vase. Și-a dat seama de pasiunea lui pentru mâncare, iar în câteva luni a ajuns bucătar chef, însă stând mereu printre mâncare a ajuns să cântărească 148 de kilograme. Nu a vrut să lase lucrurile așa, astfel că a mai descoperit o nouă pasiune, aceea pentru sport, după cum se poate observa în imaginile din galeria foto.


Viața personală a lui Iulian Olaru

Cine este Iulian Olaru, bucătarul de la Insula de 1 milion. Nu a avut deloc o viață ușoară, după toate cele menționate mai sus, însă Iulian Olaru a avut mereu încredere că lucrurile vor merge așa cum trebuie. A sperat, dar cel mai important este că a muncit și nu a renunțat. După numeroasele greutăți, a întâlnit-o pe cea care avea să fie mama copiilor săi. Tot în Italia a cunoscut-o, într-o stație de autobuz, și au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de 17 ani. În anul 2017, cei doi s-au separat, iar din rodul iubirii lor au o fata de 18 ani și un băiat de 16 ani.


Încrezător, așa cum a tot demonstra de-a lungul vieții, Iulian Olaru nu s-a oprit aici. A mai dat o șansă dragostei, astfel că în prezent se iubește de mai bine de doi ani cu o româncă stabilită în Londra, iar totul este la superlativ după pozele postate împreună. Acum însă, rămâne de văzut cum o să se descurce la Insula de 1 milion, show-ul TV care începe în curând!

Sursă foto: Facebook / Instagram