Cine este Iuliana Marciuc. A trecut printr-un divorț și are o relație de aproape 30 de ani cu Adrian Enache

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Iuliana Marciuc. De aproape 30 de ani, Iuliana Marciuc este la brațul artistului Adrian Enache. Deși trăiesc împreună o frumoasă poveste de iubire de atâta timp, aceștia nu s-au căsătorit încă unul cu celălalt. Sunt însă logodiți din 2010 și au împreună un fiu pe nume David. Iată tot ce nu știai despre Iuliana Marciuc! Vedeta a fost măritată în trecut cu alt bărbat, dar a divorțat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Iuliana Marciuc. Iuliana Marciuc se numără printre cele mai îndrăgite apariții din showbiz-ul autohton. Oamenii o apreciază atât pentru profesonalismul ei de care dă dovadă în carieră, dar și pentru familia frumoasă pe care o are alături de cântărețul Adrian Enache. Cei doi au împreună un fiu adolescent, pe nume David, dar artistul mai are o fiică din fosta relație, pe Diana.

iuliana-marciuc.-1iuliana-marciuc.-1

Citește și: Ce surpriză i-a pregătit Iuliana Marciuc fiicei lui Adrian Enache, după ce a născut: „Este un moment despre care ea nu știe”. Cum se înțelege prezentatoarea cu Diana

Citește și: Ce spune Iuliana Marciuc despre nepoata lui Adrian Enache: „E o fetiță foarte frumoasă și…”. Artistul a devenit bunic pentru prima dată

Citește și: Ce preferințe culinare are Irinel Columbeanu, la azil: „La noi nu este ca acasă. Îi cumpăr cam ce pofte are el'. Directorul centrului spune că are plăți restante

Citește și: Cine este Bogdan Macovei, iubitul milionar al Corinei Bud. S-au cunoscut în Dubai, unde cântăreața a locuit în pandemie: „Ne iubim, există o super conexiune între noi”

Iuliana Marciuc – Viață personală

Cine este Iuliana Marciuc. Iuliana Marciuc s-a născut pe data de 31 august 1967, în București. În prezent, aceasta are 56 de ani. Vedeta are părul blond, ochii căprui, și este zodia Fecioară.

Iuliana Marciuc se iubește de aproape trei decenii cu Adrian Enache. Aceștia s-au cunoscut în anul 1995. Au început să formeze un cuplu la începutul anilor 2000, după ce ea a divorțat de fostul ei soț, Remus Posea, după ce se îndrăgostise de artist.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache s-au logodit în Balcic, Bulgaria, în anul 2010. Însă, nici după mai bine de 20 de ani de relație, aceștia nu s-au căsătorit. Acum ceva timp, ea dezvăluia public motivul.

„Nu suntem căsătoriţi, suntem logodiţi de 10 ani, când am împlinit 15 ani de relaţie. Anul acesta am împlinit 25 şi am făcut o mare petrecere. Nu ne-am gândit să ne căsătorim, însă eu cred că dacă nu a fost atunci, la început, nu ştiu dacă schimbând regulile jocului cumva nu greşim. Şi atunci, dacă greşim, dacă ne e bine aşa, de ce să ne căsătorim? Căsătoria cred că e principalul motiv de divorţ. Nu vreau să am acest motiv', spunea Iuliana Marciuc pentru Click, în 2020.

Iuliana Marciuc are un fiu cu Adrian Enache

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au împreună un fiu, pe nume Daivd Mihnea. Aceasta a făcut eforturi mari pentru a rămâne însărcinată. A făcut acupunctură, tratamente hormonale, reflexoterapie și a mers și foarte des la biserică, iar, într-un final, dorința i s-a îndeplinit și a devenit mamă în anul 2005. În prezent, tânărul e adolescent și a debutat în cinematografie, odată cu rolul său în filmul „-34 de grade'

„De multe ori, în perioada acee.a mă gândeam care este diferența între intuiție și dorință puternică. Pentru că eu, permanent, am știut că voi rezolva această problemă și am fost încrezătoare. Sigur, mi-am îndreptat foarte mult încrederea către Dumnezeu, dar în aceeași măsură și către medici. Întotdeauna am privit cu încredere medicii. Și, cumva, am proiectat în univers încrederea mea. Cred în forța cuvântului și în puterea dorințelor noastre', ne povestea Iuliana Marciuc în revista VIVA!, mai demult.

Cum se înțeleg Iuliana Mariuc și fiica lui Adrian Enache

Cine este Iuliana Marciuc. Adrian Enache mai are însă o fiică din fosta lui relație, pe nume Diana. Partenera artistului ne-a spus acum ceva timp că între ele două există o relație civilizată și o admiră pe tânără pentru faptul că e o fire activă.

„Am o relație civilizată și o admir pentru faptul că este activă. Diana a terminat Dreptul și se pregătește pentru stagiatul de practică, merge deseori în spectacole alături de Adrian, are emisiune zilnică la radio, la Național FM, și este și elevă la aceeași școală de cinematografie ca și David, dar la altă grupă de vârstă decât fratele ei', ne mai spunea vedeta.

Iuliana Marciuc – Carieră

Cine este Iuliana Marciuc. Iuliana Ariadna Marciuc este cunoscută în România ca realizatoare, prezentatoare, moderatoare și producătoare de emisiuni și seriale de televiziune. Aceasta a studiat la Universitatea Hyperion între anii 2009–2011, dar mai întâi a terminat Academia de Studii Economice, în perioada 1985–1989.

Iuliana Marciuc a debutat în carieră încă din perioada adolescenței. A început să colaboreze cu diverse radio-uri, iar în studenție s-a ocupat de realizarea reportajelor și interviurilor pentru o emisiune a studioului local de televiziune al facultății pe care vedeta a urmat-o.

Ceea ce nu știe însă multă lume e că Iuliana Marciuc a lucrat și ca programator la Trustul de Montaj Utilaj Chimic București, timp de un an.

În televiziune, partenera lui Adrian Enache a debutat oficial în anul 1990. Șase ani mai târziu, aceasta a devenit și redactor, prezentatoare și realizatoare de emisiuni. Mai apoi, în 2005, s-a făcut remarcată ca producător de televiziune. Aceasta a dublat mai multe personaje de animație și a apărut și într-o piesă de teatru.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton