Cine este Iuliana Pepene de la America Express 2023. Are 32 de ani și este prezentatoare la Antena 1

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Iuliana Pepene de la America Express 2023. Iuliana Pepene este prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1 și face echipă cu Sonia Simionov, la America Express 2023. De ani buni, activează în televiziune și este o prezență constantă în mediul online, unde a adunat o comunitate de zeci de mii de urmăritori. Iată tot ce nu știai despre Iuliana Pepene!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Iuliana Pepene de la America Express 2023. Noul sezon America Express a început toamna aceasta, la Antena 1, iar producătorii show-ului au anunțat din timp cele 9 echipe care luptă pentru marele premiu. Este vorba despre Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș. Între timp, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați.

iul10iul10

Citește și: Cum s-a vindecat Giulia Anghelescu de frica de zbor, după experiența de la America Express: „Pentru prima dată, am reușit fără nicio panică, și la dus și la întors”

Citește și: Cum s-a transformat viața Laurei Giurcanu, după experiențele trăite la America Express: „Am plecat destul de înțeleaptă de acasă, dar îmi place cum m-am întors…”

Citește și: Cu ce post de televiziune a semnat Mircea Radu și ce emisiune prezintă: „Deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia, Franța”

Citește și: Cine este Mădălina Vlangăr, noua șefă a IPJ Constanța. Are misiunea de a restructura instituția „de sus în jos”, după tragedia din 2 Mai

Iuliana Pepene – Viață personală

Cine este Iuliana Pepene de la America Express 2023. Iuliana Pepene are 32 de ani și s-a născut la Brașov. Concurenta show-ului de la Antena 1 are părul lung și bond și ochii căprui.

Deși este o prezență constantă pe micul ecran, Iuliana Pepene este destul de rezervată când vine vorba despre viața sentimentală. În prezent, jurnalista formează un cuplu cu un bărbat pe nume Alex, care apare în câteva imagini publicate pe rețelele de socializare.În trecut, prezentatoarea de la Antena 1 a a fost într-o relație cu Eduard Fuerea, un specialist în motoare. După despărțire, și-a refăcut viața cu bucătarul Dragoș Bercea, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat în urmă cu un an, după cum a anunțat chiar ea: „Nu toate relațiile duc la căsătorie, unele te vor ajuta să descoperi noi restaurante'.

Cu actualul iubit, Iuliana Pepene de la America Express se pare că are, însă, planuri de nuntă: „Are cine să mă aștepte acasă, m-a așteptat acasă. I-am zis să stea cuminte. La noi nu e o chestie de frică, e de respect. Ne iubim. Doamne ajută(nr. poate urmează o nuntă). Să nu ne facem planuri mărețe. Te voi chema la nuntă.’, a declarat Iuliana Pepene, în urmă cu puțin timp, in cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show.

Iuliana Pepene – Carieră

Cine este Iuliana Pepene de la America Express 2023. Iuliana Pepene este prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1, dar și trainer la academia de media unde s-a format. Prezentatoarea TV a terminat studiile superioare la Universitatea din București, specializarea Jurnalism, apoi s-a consolidat la Intact Media Academy.

Printre cei care i-au fost profesori se numără Dani Oțil, iar prima apariție pe sticlă a fost ca prezentator al știrilor din meteo, la Observator.

Dincolo de cariera în televiziune, Iuliana Pepene este pasionată de motoare, fiind copilot la raliuri. De asemenea, ca hobby, îi place mult să meargă la sală. Aceasta are o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele, doar pe Instagram fiind urmărită de peste 100.000 de internauți.

Iuliana Pepene participă la America Express, alătui de Sonia Simionov

Cine este Iuliana Pepene de la America Express 2023. Iuliana Pepene se descrie ca fiind o fire nonconformistă, care iubește adrenalina, așa că nu a stat prea mult pe gânduri când a acceptat provocarea America Express. Aceasta participă în emisiune alături de colega ei de breaslă, Sonia Simionov.

„Aventura America Express este o adevarată provocare, având în vedere diferența de formate: platoul de știri de la Observator, unde ne vedem în fiecare dimineață, și dinamica unui super reality-show.

Sunt un om activ, nonconformist , cu simțul umorului, iubesc adrenalina, lucruri pe care oamenii le știu mai puțin despre mine și mă bucur că vom avea ocazia să ne cunoaștem și altfel. Sunt foarte încântată să fac echipă cu Sonia, ne știm de mulți ani și sunt convinsă că experiența tuturor evenimentelor la care a luat parte o va ajuta și aici, are skill-uri potrivite pentru această competiție, este ambițioasă, inteligentă și are abilitatea de a interacționa cu oamenii. Ambiția nu ne lipsește niciuneia și cred cu tărie ca suntem o amenințare pentru celelalte echipe’, a spus Iuliana Pepene, potrivit a1.ro.

Sonia Simionov și Iuliana Pepene au izbucnit în lacrimi la America Express

Concurenții de la America Express au trăit momente de coșmar, în ediția 17 din sezonul 6. Iuliana Pepene și Sonia Simionov au izbucnit în lacrimi după ce au fost impresionat de traiul familiei care le-a oferit cazare peste noapte. Bărbatul care a acceptat să le cazeze pe cele două jurnaliste le-a impresionat până la lacrimi. Sonia și Iuliana au rămas uimite de traiul pe care îl avea acesta.

„Un grajd!’, a spus una dintre ele. „În interior mirosea a mâncare, a mucegai, a mizerie!‘, au mai adăugat cele două. „Pentru mine a fost șocul vieții mele! Nu am văzut o casă așa niciodată! Mi-e rău, jur, nu pot! Eu nu pot să stau’, a mai mărturisit Iuliana Pepene. Cele două concurente și-au stăpânit cu greu lacrimile când au văzut cum trăiesc acei oameni. „Era un copil, stătea pe o canapea murdară. Pentru noi era mult prea mult! Nu pot să stau aici!’.

În cele din urmă, Sonia Simionov și Iuliana Pepene au decis să refuze cazarea bărbatului și s-au întors la femeia care le-a oferit Iuliei Albu și lui Mike un loc unde să doarmă. „Impresionant, chiar dacă dormeam pe jos era curat!‘, a mărturisit jurnalista de război.

„Eu dacă eram în locul doamnei nu ne mai primeam a doua oară. Pentru mine a fost o mare lecție. Am supa pe care trebuia să o mănânc eu astăzi, vă dau vouă. Pe mine m-a omorât, m-a topit femeia asta! Cum să ne dai supa ta? M-am emoționat foarte tare! M-a rupt ziua asta’, a mai adăugat Iuliana Pepene.

Cum s-a schimbat Iuliana Pepene după America Express

America Express a schimbat-o pe Iuliana Pepene. După aventura vieții ei, blondina s-a întors acasă un alt om. Prezentatoarea TV recunoaște că aventura America Express și-a pus amprenta asupra ei foarte mult. Printre altele, Iuliana Pepene a scăpat de dependența de telefon cât a fost plecată în America Express.

„După două luni fără telefon la America Express, când am ajuns acasă îmi uitam telefonul peste tot… la restaurant pe masă, îl pierdeam prin casă. Nu e tocmai un lucru rău, a fost așa un detox de social media și de tot ce înseamnă internet. Nu e rău fără telefon, te ajută să interacționezi mai mult cu oamenii’, a mărturisit vedeta TV pe InstaStory.

În plus, Iuliana Pepene este mult mai calmă și s-a schimbat atât de mult, încât până și pe ea a speriat-o acest lucru și spune, în glumă, că a crezut că este bolnavă.

„Știu că m-am întors diferită, am învățat foarte multe lucruri noi despre mine la America Express. Unul dintre lucrurile revelatoare pentru mine a fost faptul că eu pot fi calmă… e foarte straniu, am crezut că m-am îmbolnăvit sau ceva. Acolo am fost surprinzător de calmă… eu acolo mâncam foarte puțin și nu mai aveam energie să mă enervez’, a mai adăugat ea.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton