Cine este Iustina Loghin, concurentă la Insula iubirii 2024. Este mai tânără cu 12 ani decât iubitul ei, Cornel, și l-a cunoscut când era însurat

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Iustina Loghin, concurentă la Insula iubirii 2024. Pe 15 iulie, începând cu ora 20:30, la Antena 1 a fost difuzat primul episod din noul sezon, cel cu numărul 8. Astfel, telespectatorii i-au putut cunoaște pe concurenți. Iată cine este Iustina Loghin, iubita lui Cornel Luchian de la Insula Iubirii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Iustina Loghin, concurentă la Insula iubirii 2024. Iustina Loghin și Cornel Luchian se numără printre cele cinci cupluri ce participă în sezonul 8 Insula Iubirii. Aceștia sunt împreună de un an și două luni, iar înainte de plecarea în Thailanda spuneau că plănuiesc să se căsătorească. Ba chiar au programat cununia civilă, pentru luna iunie, vara aceasta.

iustina-insula-iubirii-1iustina-insula-iubirii-1

Cine este Iustina Loghin, concurentă la Insula iubirii 2024. Iustina Loghin l-a cunoscut pe iubitul ei, Cornel Luchian, când bărbatul era căsătorit. Între timp, el a decis să divorțeze, însă păstrează în continuare legătura cu fosta soție, având în vedere că cei patru copii ai lor locuiesc cu femeia.

Citește și: Radu Vâlcan, detalii de culise despre noul sezon Insula iubirii. Ce spune despre concurenți: „Am văzut deja primele episoade și sunt șocat. Ca un mic spoiler, vă pot spune că…' / EXCLUSIV

Citește și: Îl mai ții minte pe Eusebiu de la Insula Iubirii? A devenit antrenor personal și s-a schimbat enorm

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună după ce și-au aruncat cuvinte grele. Cum au fost surprinși de paparazzi la o lună de la despărțirea cu scandal

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană, de dragul celor doi copii ai lor: „El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să…”

Cine este Iustina Loghin, concurentă la Insula iubirii 2024

Cine este Iustina Loghin, concurentă la Insula iubirii 2024. Iustina are 26 de ani și este cu 12 ani mai tânără decât iubitul ei. Tânăra lucrează ca agent imobiliar și e mulțumită de stilul de viață pe care îl are alături de Cornel, care obișnuiește să-i facă des cadouri, după cum spune chiar ea.

„Apreciez la Cornel bunătatea lui, comportamentul lui față de mine, pot să spun că și faptul că-mi face cadouri mereu, cum ar fi bijuteriile… Pot să zic de operații, da? Păi, astea sunt cadouri mari, până la urmă. Cum ar fi, rinoplastie, implanturi mamare…

Cred că și-a dorit lângă el o femeie care să arate bine, așa, cum îi place lui. Cred că și-a dat și el seama că am nevoie de niște îmbunătățiri', a zis Iustina Loghin la Insula Iubirii.

Iustina Loghin susține că e geloasă, după ce iubitul ei i-a dat motive

Cine este Iustina Loghin, concurentă la Insula iubirii 2024. Iustina Loghin și Cornel Luchian s-au înscris la emisiune din dorința de a afla dacă sunt pregătiți de o căsnicie. Tânăra a fost cerută în căsătorie acum aproximativ un an. Ea a povestit că e o fire geloasă, dar și el i-a dat motive.

Potrivit spuselor concurentei, bărbatul i-a trezit suspiciuni de mai multe ori. Cel mai dureros pentru ea a fost atunci când, aflată în Turcia pentru o operație estetică, a aflat că el vorbea cu alte fete și le-a adus în casa lor.

Am ajuns la Istanbul, totul bine și frumos până când mi-au scris două fete, după ce Cornel a început să le dea mesaje. Le-a chemat aici, în casa noastră, în patul nostru. El a insistat, a dat detalii unde stă el. Am vrut să închei relația atunci, am zis că nu pot așa ceva (…) Dar am reușit să trec peste, pentru că nu a fost ceva atât de grav', a povestit Iustina Loghin la Insula Iubirii.

Iustina s-a despărțit de Cornel la Insula iubirii, dar după emisiune s-au căsătorit și așteaptă acum un copil

Iustina s-a despărțit de Cornel, la Insula Iubirii, după ce el a înșelat-o cu ispita Loredana. Indignată până peste măsură de imaginile văzute cu iubitul ei și ispita, concurenta a transmis că relația lor s-a încheiat. Ba mai mult, Iustina i-a expediat inelul de logodnă lui Cornel cu o dronă, apoi a dansat lasciv cu ispitele masculine, la petrecere. De asemenea, în competiție, tânăra a fost deranjată și de apropierea dintre bărbat și ispita Maria.

Nici Cornel nu a fost prea mulțumit de parcursul Iustinei din emisiune, bărbatul declarându-se de multe ori rușinat de dezvăluirile tinerei. În competiție, concurenta s-a apropiat cel mai mult de două ispite masculine: Teo și Alin.

Într-unul dintre episoade, Iustina a decis să își înece suferința în alcool, alături de ispita Teo, după ce l-a văzut pe Cornel în preajma ispitei Maria, astfel că, după câteva pahare, a spus mai multe cuvinte dure la adresa partenerului ei.

Eu m-am despărțit în seara asta doar pentru că am văzut câteva imagini. La nervi spui multe. Mă duc să schimb inelul că am garanție la el, îl duc la amanet. Eu zic că mi-l cere el. Odată mi-a zis dă-mi inelul și mi l-a luat. M-a tras de mână. Eu cât l-am suportat, nu valorez nimic? Cafeaua de la 6 dimineața, l-am suportat pe el și figurile lui. Meritam mai mult, dar eu proastă. La cum arată, cine îl ia? Cu burta aia a lui, chelia aia. Numai eu știu asta’, spune Iustina.

În ciuda celor petrecute pe insulă, Iustina și Cornel și-au mai dat o șansă iubirii lor, după emisiune. Aceștia s-au căsătorit, iar acum tânăra așteaptă un copil. Recent, cei doi soți au fost surprinși împreună la plajă, pe litoralul românesc, iar ea nu și-a mai ascuns sarcina, burtica de gravidă fiind vizibilă prin costumul de baie.

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Radu Vâlcan a făcut anunțul

S-a aflat când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Show-ul care a debutat pe 15 iulie se va încheia pe data de 28 august, potrivit anunțului făcut de Radu Vâlcan.

Finala celui mai dur test de fidelitate se va vedea live, pe 28 august, la Beraria H, iar printre invitaţii serii se vor număra gazda reality show-ului, dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon. În doar prima zi de la anunțarea evenimentului, peste 1600 de bilete au fost achiziționate.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe care care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!, dezvăluie Radu Vâlcan.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton