Cine este Izabela Stress, cel mai de succes român pe YouTube! Câștigă 40.000 de dolari pe zi din videoclipuri în care face slime!

 Oana Pantazi
.
YouTube-ul abundă mai nou de vloggeri autohtoni, însă puțini sunt cei care reușesc să obțină mai mult decât o faimă trecătoare… Printre ei se numără o tânără din Suceava, Izabela Stress, care câștigă în jur de 40.000 de dolari pe zi din videoclipuri în care face slime!
Pentru cei care nu sunt încă la curent cu fenomenul – deși e greu de crezut dacă aveți copii -, slime este un fel de plastilină sau o gelatină mai compactă din care se pot modela tot felul de figurine, de diferite forme și culori. Pe scurt, este vorba despre „pasta antistress”, care ține copiii ocupați și, de ce nu?, calmează adulții. Sigur, slime există de 40 de ani, nu a fost inventată la noi, dar iată că o româncă, Izabela Stress, a descoperit cea mai simplă metodă de a face bani pe YouTube – vlogurile în care își învață abonații să facă modeleze versatila pastă. Cât câștigă Izabela Stress de pe urma slime-ului? Enorm!

Izabela Stress câștigă 40.000 de dolari pe zi din… slime!

 Izabela Stress câștigă milioane de dolari pe an din videoclipuri în care face slime! Chiar dacă pare greu de crezut, pe unul dintre cele două canale ale sale de   YouTube, Izabela Stress, suceveanca are nu mai puțin de 6.447.453 de abonați, unul dintre filmulețele sale adunând nu mai puțin de 516 milioane de vizualizări (are în total mai bine de 4 miliarde de vizualizări), record absolut în România! Și pe celălalt cont al ei, Izabeloi, are 2.119.021 de abonați, un număr, de asemenea, uriaș pentru lumea vloggingului autohton și nu numai. La 10 milioane de vizualizări pe zi, se pare că venitul estimat zilnic este de 40.000 de dolari (15 millioane pe an), bani ce vin de pe urma reclamelor integrate în filmulețe!
Pe scurt, Izabela Stress (și-a ales un nume foarte inspirat) câștigă pur și simplu distrându-se… În vloggurile sale, tânăra din Suceava își învață abonații cum să se joace cu gelatina colorată, și o face cu atât talent, încât a devenit cel mai de succes vlogger din România.

Izabela are un venit net de 8 milioane de dolari!

Ca să înțelegeți la ce nivel a ajuns Izabela, îi vom raporta activitatea la cea a Andreei Bălan, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, și ea vloggeriță de succes. În ultimul timp, contul de YouTube al Andreei Bălan s-a dezvoltat enorm, ajungând la 256 de vizualizări și o rată de 874 de abonați lunar în martie 2018 până la 2,79 milioane vizualizări și 15.500 abonați lunar în martie 2019, perioadă ce coincide cu nașterea fetiței sale și stopul cardio-respirator pe care l-a suferit și despre care a vorbit ulterior în vlogurile sale.

Iar la aproape două luni de la evenimentul dramatic, Andreea Bălan are 3,15 milioane de vizualizări (în ultima lună) și 231.000 de abonați! De exemplu, vlogul Ce s-a întâmplat în ziua nașterii, postat de artistă pe 14 martie, are 229.492 de vizionări. Drept urmare, câștigurile Andreei se pot situa între 789 și 12.600 de dolari (în funcție de rata de țară).

Una peste alta, în momentul de față nimeni nu o poate întrece pe Izabela Stress, al cărei câștig net, conform naibuzz.com, se ridică la 8 milioane de dolari. Și asta doar făcând niște biluțe colorate antistres… A venit timpul ca unii dintre noi să se apuce de vlogging! Poate n-ar strica să reinventăm gaura din macaroană…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton