Cine este Johnny Bădulescu de la Vocea României 2023. A cântat cu Al Bano, în Italia

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Johnny Bădulescu de la Vocea României 2023. Vocea României, sezonul 11, a ajuns într-o etapă importantă a competiției: galele LIVE. Prima dintre acestea va fi difuzată vineri, 1 Decembrie, la Pro TV. Printre concurenții pe care-i puteți urmări atunci se numără și Johnny Bădulescu. Tânărul e îndrăgostit de muzică și a participat la diverse festivaluri, chiar alături de Theo Rose. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Johnny Bădulescu de la Vocea României 2023. Johnny Bădulescu a făcut furori în audițiile pe nevăzute, impresionându-i pe antrenori cu vocea sa. După ce și-a întors scaunul, Theo Rose s-a bucurat atât de mult să-l vadă, încât a lăcrimat. Vedeta a povestit că îl cunoaște de multă vreme pe concurent, de pe vremea când participau împreună la festivaluri.

johhny-badulescu-1johhny-badulescu-1

Cine este Johnny Bădulescu de la Vocea României 2023. Johnny Bădulescu are 26 de ani, este din Mioveni, dar locuiește în București. Concurentul de la Vocea României și-a descoperit de mic copil pasiunea pentru muzică și se laudă cu rezultate excepționale. Cel mai bucuros a fost acum 11 ani, când a avut ocazia să cânte cu Al Bano, în Italia.

Citește și: Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu, primele declarații despre despărțire: „Am pus capăt acestei căsnicii din cauză că…”. Când vor semna actele de divorț

Citește și: Henry Kissinger, fostul secretar de stat al SUA, a murit. Laureatul Premiului Nobel pentru Pace avea 100 de ani

Citește și: America Express 29 noiembrie – Cine a câștigat ultima amuletă din al șaselea stage. Alexia și Aris Eram au răbufnit de nervi: „Nu mai pot!'

Citește și: Ce a răspuns Cătălin Bordea când a fost întrebat despre o posibilă împăcare cu Livia, fosta soție: „Ai iubit prea mult omul ăla și cred că…”

Cine este Johnny Bădulescu de la Vocea României 2023

Cine este Johnny Bădulescu de la Vocea României 2023. De asemenea, Johnny Bădulescu a fost și într-o tabără de muzică peste Ocean. Atunci și-a compus prima lui piesă. Concurentul de la Vocea României a participat și la X Factor, în trecut, și și-a dorit să studieze muzica în Regatul Unit. Din cauză că nu și-a permis însă cheltuielile, el s-a angajat într-o corporație. Nu a durat mult și și-a dat demisia, iar acum speră că emisiunea de la Pro Tv e lozul său câștigător.

La audițiile pe nevăzute, Johnny Bădulescu a interpretat piesa „Ill never love again'. Irina Rimes, Smiley, Theo Rose și Horia Brenciu și-au întors scaunele încă din primele secunde, urmați de Tudor Chirilă, care a apăsat butonul la finalul momentului.

„Nu că sunt bucuros că sunt aici, sunt în extaz total', a spus Johnny Bădulescu la Vocea României.

Johnny Bădulescu a participat cu Theo Rose la diverse festivaluri

Cine este Johnny Bădulescu de la Vocea României 2023. Theo Rose a fost atât de încântată să-l revadă, încât a avut ochii în lacrimi: „Cred că există un moment pentru fiecare și tare mi-ar plăcea ca momentul tău să înceapă de acum, de la Vocea României și să te știe o țară întreagă pentru cât de bun ești'.

„E ciudat că nu am auzit de tine până acum. Mă bucur foarte tare că ai venit! Cânți fantastic, ai o voce superbă și mi-aș dori foarte tare să te am în echipa mea! Ești genul de voce masculină cu care îmi place să lucrez', a spus și Smiley.

Deși a ales să facă parte din ehipa Theo Rose și Horia Brenciu, Johnny Bădulescu a ajuns ulterior în echipa lui Smiley, după ce l-a salvat în etapa battle-urilor.

Cine sunt cei 12 concurenți de la Vocea României care merg în etapa LIVE

Vineri, 24 noiembrie 2023, a avut loc ultima etapă în care antrenorii au decis cu privire la concurentii din echipele lor. Trei participanți din fiecare echipă au trecut mai departe, iar în total sunt 12 concurenti care vor cânta vinerea viitoare, în ediția LIVE.

Echipa lui Tudor Chirilă a deschis ediția emisiunii, iar protagoniste au fost Raluca Radu, Andra Herța și Norig. În urma prestațiilor, Tudor Chirilă a decis să meargă mai departe Raluca. Astfel, Raluca s-a alăturat echipei artistului care va face parte din ediția LIVE, alături de Alexandra Căpitănescu și Maria Chideanu.

Irina Rimes a decis cu cine va merge mai departe în ediția LIVE. Deși au cântat excepțional pe scena Vocea României, antrenoarea a fost nevoită pentru ultima dată în acest sezon, să decidă cu cine va merge mai departe. Vlad Musta, Delia Constantin și Sandro Machado sunt concurentii care fac parte din echipa Irinei RImes și vor merge în etapa LIVE.

Horia Brenciu și Theo Rose au ales și ei concurentii cu care vor merge în etapa LIVE. Cei doi antrenori au avut parte de momente emoționante la Vocea Romaniei și chiar au izbucnit în lacrimi, dar au fost nevoiti să facă o alegere. Așadar, Alexandra Sîrghi, Melisa Antonesi și Gilberta Wilson sunt cele trei concurente care vor reprezenta echipa lor mai departe.

De celalaltă parte, Smiley a avut interpretări minunate, cu cei din echipa sa. Johnny Bădulescu, Ana Stănciulescu și Alex Maxim sunt cei trei concurenti din echipa lui Smiley care vor cânta în ediția LIVE. Vineri,1 decembrie, de la ora 20.30, pe scena Vocea României, concurentii vor cânta piese românești. Antrenorii și cei 12 concurenti vor pregăti momente speciale, iar telespectatorii vor fi cei care vor decide cine va merge mai departe prin vot.

Marea finală Vocea României 2023 va avea loc pe 15 septembrie, la Pro TV.

Sursă foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton