Cine este Johny Romano. Cum a ajuns să fie protejatul lui Connect-R

.

Cine este Johny Romano. Este abia în floarea vârstei, dar deja a bătut la porțile celebrității. Johny Romano, căci despre el este vorba, e noua senzație în industria muzicală din România. A devenit cunoscut după ce a lansat prima piesă, „Na Janau', în colaborare cu fostul soț al artistei Misha. Iată cum a ajuns, de fapt, să fie protejatul lui Connect-R!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Cine este Johny Romano. Johny Romano e unul dintre cei mai în vogă artiști. Tânărul în vârstă de 24 de ani a luat cu asalt indrustria muzicală. A reușit să ajungă chiar în Trending, după ce a lansat o primă piesă, intitulată, „Na Janau’, alături de Connect-R. În prezent, el e „protejatul’ fostului soț al Mishei.

Cine este Johny Romano. Johny Romano este considerat de mulți un real fenomen, datorită vocii sale impresionante. Artistul e originar din București, mai exact și cartierul Ferentari. În ciuda visului său, de a ajunge câtăreț, Johny a lucrat o perioadă în domeniul IT. De ceva timp, el s-a axat exclusiv pe muzică și scoate rime pe loc.


Citește și: Cine este și cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană.Garret Cayton și Ana Geoană sunt împreună de cinci ani

Citește și: Vlăduța Lupău, primele fotografii alături de soțul și fiul ei:'De acum, iubirea o împărțim la trei'

Citește și: Ce spune Alexia Eram despre salariul mamei sale, Andreea Esca:„Nici eu nu îl știu, aș scăpa informația’

Citește și: Cum se înțelege Anghel Damian cu Theo Rose și Lia Bugnar, la filmările serialului „Clanul’:„Trebuie să ţii partea tuturor, este o muncă conflictuală’


Cine este Johny Romano

Cine este Johny Romano. Pe lângă talentul său muzical, Johny Romano vorbește la perfecție limba engleză. Deși nu a reușit să-l impresioneze pe Connect-R de la prima conversație, acesta nu s-a dat bătut și a luptat pentru visul lui. Ulterior, el a devenit protejatului faimosului cântăreț.

„Păi practic mi-a trimis un filmuleț pe Instagram, nu m-a convins foarte tare, dar apoi a venit și a insistat. A venit cu cineva la studio și când l-am auzit în engleză am amuțit. M-a impresionat povestea lui.


Vine din Ferentari, unde șansele de a reuși sunt aproape zero, cu toate astea, fiind într-o zonă periculoasă, cu droguri și altele, el nu s-a atins de treaba asta, e un tip care a lucrat în IT, are o engleză impecabilă, cu un timbru impecabil.

Noi ne-am asumat piesa asta cu totul, cu tot cu dezacordul de pe refren. El mi-a zis să fie autentic, să știe oamenii că de acolo vine.

Avem vreo 4-5 piese gata, lucrul cu el e extraordinar de simplu, fac instrumentale. Efectiv deodată începe să cânte. El dă pe loc versurile’, a spus Connect-R despre Johny Romano, conform Fanatik.


Cum a ajuns să fie protejatul lui Connect-R

Cine este Johny Romano. Johny Romano a fost invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show’, de la Antena Stars. Acolo, el a povestit cum a ajuns să fie descoperit de Connect-R. Interpretul melodiei „Na janau’ a ajuns la urechile artistului dintr-o întâmplare. Cel care joacă în videoclip-ul piesei e Pepe.

„Numele meu, Johny, este real, așa mă strigă mama de când eram copil. Romano este adăugarea artistică.

(…) Cu Connect-R m-am întâlnit de curând. Cântam freestyle prin casă și un prieten de-ai mei a postat pe Instagram și a etichetat mai mulți artiști. Nenicu, eu așa îi zic lui Connect-R, a sesizat și mi-a scris: „Hai la studio să facem treabă’. Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică. Am venit ca și rapper, inițial.


În prima zi când am fost la studio nu a mers calculatorul, iar el acolo are clape. A cântat la clape ceva mai moale și am început natural să cânt. S-a mirat și el. Până la urmă a mers calculatorul, am pus un instrumental și am dat un freestyle. I-a plăcut. (…) A ieșit versul „Mă vede țiganii’ ca să fie cât mai veritabil’, a declarat Johny Romano la Antena Stars.

Johny Romano, despre prima lui piesă, „Na janau’

Cine este Johny Romano. Uluit de vocea lui, Connect-R a acceptat să se ocupe de muzică și de orchestrație pentru prima melodie a lui Johny Romano. În schimb, tânărul a compus textul pentru piesa „Na janau’.


Unul dintre versurile melodiei, „Mă vede țiganii’, pe care-l regăsim în refren, a stârnit un val de controverse, pentru că nu e corect formulat din punct de vedere gramatical. Și Dan Capatos a menționat acest lucru, iar Johny Romano a venit imediat cu explicația.

„Mulți ani după ce au apărut manelele și au devenit extrem de cunoscute, cei care se deziceau de stil spuneau că nici măcar nu cântă corect românește și că strică treaba. Deși, iată că, în timp, maneaua depinde cultura noastră urbană cum s-a întâmplat cu alte stiluri prin multe alte părți. Era cumva un adevăr. Mai făceau rabat de la limba română corect vorbită. Acum mult timp după nu prea mai găsești greșeli gramaticale, iar acum s-ar putea să fie atacată treaba asta’, a spus Dan Capatos.


„Voi mai continua colaborarea cu Connect-R’

Cine este Johny Romano. Johny Romano a declarat că-și asumă această alegere în privința versului. Spune el, a vrut ca refrenul să fie unul autentic.

„Mi-am asumat. Am vrut ca refrenul să fie autentic. Voi mai continua colaborarea cu Connect-R. Ca să spun sincer, eu știam să fac muzică și înainte, dar nu aveam creierul de producător și aparatura potrivită. E extraordinar cum lucrăm. Felul în care fac muzică cu el… unul cu altul, totul iese extraordinar, rapid, de cele mai multe ori nici nu vorbim între noi. Nici nu apucă să termine propoziția, știu ce vrea să zică, și invers, la fel. Cultura muzicală e foarte asemănătoare’, a explicat Johny Romano.


Cum și-a ales numele de scenă

Cine este Johny Romano. Totodată, deși au existat diferite confuzii legate de stilul muzical, Johny Romano a ținut să explice faptul că piesa nu are legătură cu manelele.

„Eu i-am pus Johny Romano pentru că mi se pare combinația perfectă între un hip-hop, trap cu un accent impecabil de Atlanta. (…) Eu am format un gang, Romano Gang. Primul produs de succes este Johny Romano, dar nu i-aș spune produs de succes. Eu sunt un susținător pentru un talent imens. I-am pus un instrumental pe care îl aveam. El a dat versurile freestyle. Nu scrie niciodată. După ce i-am ascultat versurile în engleză… E fenomenal. Este special. Eu m-am decis să fac treaba asta și exista riscul să fie asociat cum nu trebuie. Următoarea piesă de la Johny este cu un mesaj social’, a declarat Connect-R la ProFM.

Atunci când a fost întrebat ce înseamnă denumirea primei sale piese, Johny Romano a dezvăluit totul imediat. „Nu știu’, asta ar fi traducerea pe care mleodia o are în limba română.

Johny Romano, despre adolescență: „Munceam din clasa a 9-a’

Cine este Johny Romano. Johny Romano a demonstrat că e o fire muncitoare încă din adolescență. Tânărul artist lucrează încă din liceu și spune că mereu a avut note mari.

„Am 24 de ani. Johny mi se zice acasă de când eram mic. Cânt de mic, nu aveam neaparat planul 2, ci ceva prin care să mă susțin financiar, să ajung unde trebuie. Înăuntrul meu îmi place rapul acesta și apoi blues, jazz.

La școală eram cuminte și bun. Mai dormeam la ore, munceam din clasa a 9a. Mă lăsau profesiorii să dorm că știau că munceam. Limba engleză si româna erau preferatele mele. „Nu știu’ înseamnă Na janau’, a dezvăluit el la „Neatza cu Răzvan și Dani’.

„Educația pe care am primit-o e aproape nulă’

Cine este Johny Romano. Întrebat când a intrat prima dată într-un studio, el a povestit că totul s-a întâmplat acum aproximativ patru ani. Cânta, însă într-un fel „sălbatic’, deoarece nu știa ce înseamnă instrumental. Cu această ocazie, el a vorbit și despre educația primită.

Acum vreo patru ani. M-a luat un prieten de-ai mei care știa că am talent și cânt. Bine, eu cântam, dar cumva „sălbatic’ pentru că nu știam ce înseamnă instrumental, că trebuie să cânt la microfon. Atunci, am dat versuri, pe loc, în engleză, dar mi se părea totul ciudat pentru că erau oamenii cu studii muzicale, iar eu nu înțelegeam nimic. Mi-a plăcut faptul că făceam muzică, dar nu-mi plăcea ce se întâmpla în studio. Mi se părea că mediul acela nu era pentru mine.

Nu neapărat educația, pentru că educația pe care am primit-o e aproape nulă. Nu vreau să intru în foarte multe detalii, dar vin dintr-un mediu foarte urât Copil fiind, am văzut niște lucruri și am trecut prin niște lucruri oribile. Iar educația… era sălbăticie, efectiv. Însă pentru că mai am trei frați, toată energia mea era canalizată către ei‘, a mărturisit artistul pentru Cancan.

„Avem o căsuță bună, înainte n-aveam, stăteam chinuiți rău’

Cine este Johny Romano. Johny Romano a fost dintotdeauna un frate mai mare grijuliu. După ce și-a atins obiectivul de a fi cunoscut și apreciat de public, a reușit să strângă niște bani și să locuiască într-o „căsuță bună’. Spune el, înainte erau foarte chinuiți.

Nu am simțit nicio presiune din partea părinților. Dar sunt mai mare, am avut acces la mai multe informații și, cumva, am considerat că e normal să încerc să-i ajut. Și, probabil, având grijă de ei de mic, din motivul acest nici nu m-am pierdut pe drum și n-am luat-o pe căi greșite. Și, revenind, la muzică, am mers în mai multe studio-uri, iar ceea ce se întâmpla acolo nu mi-a plăcut deloc și am plecat în Grecia, ca animator. Acolo oamenii îmi dădeau doar feedback pozitiv și mă încărca. Mi-a plăcut foarte tare, iar când m-am întors acasă am început să învăț singur tot ce e legat de muzică. Am învățat de la zero până în punctul în care am făcut o melodie care e mult mai bună decât „Na janau’.

(…) Mi-am atins acel obiectiv, acesta este unul dintre motivele pentru care-mi doresc să intru în muzică acum. Pentru că obiectivul acela l-am atins, am muncit, am mai strâns bani și cu mama. Avem o căsuță bună, înainte n-aveam, stăteam chinuiți rău, dar acum avem spațiu, avem ce ne trebuie și simt că nu mai există niciun fel de presiune. Simt că sunt liber să trăiesc doar pentru mine!‘, a conchis el.

Sursă foto: Instagram, Captură video