Cine este Karmen. Fiica lui Adrian Minune e căsătorită și are o fiică

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Karmen. Carmen Simionescu, alias Karmen, le pregătește fanilor ei o nouă surpriză. După seria de hit-uri lansate în industria muzicală, fiica lui Adrian Minune debutează într-un serial TV. Și nu oricum, ci în serialul „Clanul', de la PRO TV. Personajul ei va avea un rol important în peliculă și anunță surprize neașteptate. Iată tot ce nu știai despre Karmen!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Karmen. Serialul „Clanul' a revenit la PRO TV, duminică, 19 februarie, cu un nou sezon. În sezonul 2 apare și Karmen, fiica lui Adrian Minune, cunoscută drept una dintre cele mai în vogă artiste. Personajul ei va purta numele Nadine și își va lăsa amprenta în peliculă, intrigând prin putere și anititatea de a lua decizii importante.

karmen-1karmen-1

Citește și: Karmen, fiica lui Adrian Minune, a recunoscut ce operație estetică și-a făcut: „Fiind o parte intimă a corpului…'

Citește și: Karmen e pregătită să fie mamă pentru a doua oară. Artista își dorește și un băiețel: 'Așteptăm…'

Citește și: „Sunt niște escroci de n-ai văzut în viața ta”. Ce a pățit Oana Roman într-un magazin din Egipt

Citește și: Gina Pistol se retrage din televiziune: „Acești ani au fost foarte complicați” / De ce a luat această decizie

Karmen – Viață personală

Cine este Karmen. Karmen, noua actriță din serialul „Clanul', s-a născut în decembrie 1997, în București. Numele ei real, din buletin, este Silvia Claudia Simionescu. Cântăreața este zodia Săgetător, are părul lung, șaten și ochii căprui. Aceasta provine dintr-o familie celebră, fiind fiica cea mare a lui Adrian Minune, de la care a și moștenit pasiunea pentru muzică, și a soției lui, Cati Siminionescu.

În prezent, Karmen are 25 de ani, urmând să împlinească 26 anul acesta. Artista se poate considera deja o femeie împlinită pe toate planurile, atât pe cel personal, cât și personal. Cântăreața este căsătorită cu soțul ei, Bogdan Căplescu, și au împreună o fetiță pe nume Sofia Rossa, în vârstă de 3 ani.

Karmen a avut depresie post-natală

Karmen Simionescu s-a confruntat cu depresia postnatală. După 3-4 luni de la naștere, Karmen a înțeles că are nevoie de ajutor așa că a apelat la psihoterapie, potrivit wowbiz.ro. Tânăra a considerat că este necesar să facă acest pas pentru că simțea nevoia să se descarce, dar și pentru binele ei și dezvoltarea personală.

Karmen a povestit că începea să plângă din orice, chiar și când vedea că cei dragi vor să o ajute, și a transmis că cel mai important este să înțelegi că nu este vina ta și să accepți că ai nevoie de ajutor.

„Plângeam din orice. Mama i-a cumpărat Sofiei o căciuliță cu urechi, eu când am văzut-o plângeam. Când vedeam că sunt toți lângă mine și încearcă să mă ajute, mai tare plângeam. M-au ținut vreo șase luni aceste stări. După vreo 3-4 luni am început să mă duc la psiholog. Cel mai important este să înțelegi că nu e vina ta. După naștere devii un om nou’ , a povestit Karmen.

Sora lui Karmen, Adriana, e însărcinată

Cine este Karmen. Karmen este fiica cea mare a lui Adrian Minune. Cântăreața are o soră mai mică, pe nume Adriana Simionescu, pasionată și ea de muzică. Tânăra a participat în trecut la „Vocea României', de la PRO TV, și a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu. Acum, Adriana Simionescu este însărcinată și urmează să fie și ea mamă.

De asemenea, Karmen mai are și un frate mai mic, pe nume Adrian Junior. Tânărul iubește și el muzica, fiind pasionat mai ales de pian și chitară. Acesta a apărut în mai multe videoclip-uri de-ale tatălui său celebru, dar când era mic.

Karmen – Carieră

Cine este Karmen. Karmen este cântăreață de muzică Pop și R&B din România. Noua actriță din „Clanul' s-a făcut remarcată în industria muzicală acum opt ani, în 2015. Atunci, vedeta și-a lansat single-ul intitulat „Domino'.

Ulterior, în anul 2017, Karmen a semnat cu casele de discuri ATOM și Global Records. Atunci a lansat și prima ei piesă alături de casa de discuri Global Records, melodie ce se numește „You Got It'. Piesa a avut mare succes la public, fiind licențiată în Turcia, Japonia și Polonia.

În același an, Karmen a mai bifat o reușită importantă. Vedeta a fost atunci nominalizată pentru premiul „Best Pop Artist' din cadrul Elle Style Awards.

Karmen a urcat pe scenă și când era însărcinată

Cine este Karmen. Un an mai târziu, pe 16 mai 2018, Karmen a lansat și melodia „Lock My Hips'. Prin această piesă, fiica lui Adrian Minune a bifat prima colaborare cu un artist internațional, cântărețul Krishane. Și această melodie a avut un real succes, ajungând pe primul loc în Airplay 100. De altfel, asta a reprezentat și cea mai bună clasare a artistei în top.

De-a lungul timpului, Karmen a susținut numeroase concerte. Fiica lui Adrian Minune a participat la spectacole și evenimente chiar și când era însărcinată. Acum, se pare că munca i-a fost răsplătită, fiind urmărită de peste 600 de mii de internauți pe Instagram, fani ce-i urmăresc activitatea zilnică.

Karmen, despre personajul ei din serialul „Clanul', de la PRO TV

Cine este Karmen. Acum, Karmen e pregătită de o nouă provocare. Karmen joacă în serialul „Clanul', în noul sezon, cel cu numărul 2. Personajul ei din peliculă se numește Nadine, iar ce nu știau mulți e că artista a absolvit Facultatea de Actorie, deci are studii în acest domeniu.

„Eu am făcut Facultatea de Actorie și trecuse o vreme de când nu am mai avut activitate în acest sens. Chiar dacă am jucat în filme de scurtmetraj și am avut legătură cu această zonă, niciodată nu am participat într-un proiect de mare amploare. Chiar mă uitam la filmul autobiografic al lui Jennifer Lopez, care are o poveste asemănătoare cu muzică, dans și actorie.

M-am regăsit în faptul că eu, până la un moment dat, mă simțeam cea mai puțin talentată din familie, exact cum și ei i se spunea că nu are suficient talent.

După ce am văzut filmul, mi-am spus rugăciunea și am simțit nevoia să adaug că aș vrea să arăt lumii ce pot, la un nivel înalt. La doar câteva zile după, am primit un telefon și am fost chemată la casting pentru rolul din CLANUL.

În plus, pe 12 decembrie, când se va difuza primul episod cu mine, este ziua mea de naștere, așa că e clar, e un semn de la Dumnezeu. Simt că este un personaj care mi se potrivește foarte tare și abia aștept ca cei de acasă să-l descopere. Sper să-l îndrăgească la fel de mult cum o fac și eu. Ne vedem luni', a spus Karmen despre serialul „Clanul'.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton