Cine este Katrinel Prisacaru, semifinalistă Românii au Talent 2023. A fost adoptată și crescută de o mamă singură

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Katrinel Prisacaru, semifinalista de la Românii au Talent 2023. Katrinel Prisacaru se numără printre semifinaliștii de la Românii au Talent, sezonul 13. Tânăra s-a înscris în emisiune cu dorința de a apărea la televizor și i-a uimit pe jurați, atât cu vocea ei, cât și cu povestea impresionantă de viață. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Katrinel Prisacaru, semifinalista de la Românii au Talent 2023. Katrinel Prisacaru va apărea vineri, 5 mai, în semifinala Românii au Talent 2023. Concurenta în vârstă de 23 de ani a urcat prima oară pe scena emisiunii de la PRO TV în ediția difuzată pe 7 aprilie. Tânăra i-a lăsat pe jurați și pe telespectatori muți de uimire, având o voce de aur și o poveste de viață emoționantă.

katrinel-prisacarukatrinel-prisacaru

Cine este Katrinel Prisacaru, semifinalista de la Românii au Talent 2023. Katrinel Prisacaru a povestit că este un copil adoptat de la 1 an, astfel că nu știe dacă talentul ei este sau nu moștenit. A fost crescută cu iubire de o mamă singură. Deși mai avea doi copii pe care îi creștea de una singură, femeia a simțit că mai e locul de unul. Astfel, a înfiat-o pe Katrinel, iar tânăra crede că Dumnezeu le-a făcut să se întâlnească.

Citește și: Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, revine ca prezentatoare, la aceeași emisiune: „Această colaborare mă bucură extraordinar”

Citește și: Cum își caracterizează Andra colegii jurați, de la Românii au Talent, și ce se întâmplă în culise: „Despre Bobonete nu pot să spun decât că…' / EXCLUSIV

Citește și: David Popovici a donat medalia de aur de la Mondiale pentru copiii bolnavi de cancer: „Am ales să donez o medalie de suflet, pentru ca speranța să meargă mai departe”

Citește și: Părinții Ancăi Dumitru au plâns la nunta fiicei lor: „Ceea ce i-am oferit noi să îi ofere și soțul'. Ce părere au despre ginerele lor

Cine este Katrinel Prisacaru, semifinalista de la Românii au Talent 2023

Cine este Katrinel Prisacaru, semifinalista de la Românii au Talent 2023. Katrinel Prisacaru locuiește în Iași și e studentă la Facultatea de Arte George Enescu. Pentru a duce un trai decent, ea și mama ei adoptivă au plecat în Italia, pe vremea când concurenta avea 13 ani, și au lucrat ca îngrijitoare. Au stat acolo 2 ani, iar apoi au revenit în țară.

„Mă numesc Katrinel Florentina Prisăcaru, am 23 de ani, sunt din Iași și studiez la Facultatea de Arte George Enescu. Nu știu dacă talentul meu este moștenit pentru că am fost adoptată. Sunt crescută de mama mea adoptivă de la un an. Niciodată nu a făcut diferență între mine și frații mei mai mari. O iubesc pentru că m-a crescut și m-a iubit cu toată inima.

A făcut foarte multe sacrificii ca să ajung departe cu muzica. M-a înscris la liceul de muzică, a mers cu mine la concursuri. Nu se descurca prea bine cu banii, dar se mai împrumuta, găsea soluții. Am plecat cu mama în Italia, ca să am grijă de un bătrân. A fost greu, dar ușor, ușor, m-am obișnuit. Am obținut bani pentru liceu, pentru facultate și asta m-a mulțumit.

Cel mai mare vis al meu este să apar la televizor și mă bucur că o să fiu la Românii au Talent. Sunt dispusă să lupt până în pânzele albe pentru muzică', a povestit Katrinel Prisacaru la Românii au Talent.

Katrinel Prisacaru i-a uimit pe jurații de la Românii au Talent cu vocea ei și povestea sa de viață

Cine este Katrinel Prisacaru, semifinalista de la Românii au Talent 2023. După prestația ei pe scenă, jurații au rămas uimiți de vocea lui Katrinel Prisacaru Mihai Bobonete i-a spus că nu ar fi trebuit să aibă emoții la cât de talentată este.

„A fost o capcană în care am căzut ca ultimul fraier. Ai venit cu emoții. Pentru ce să ai emoții tu…ai venit și ai cântat într-un mare fel. Acum o fi și mâna lui Dumnezeu, dar e și talentul tău la mijloc. Garantat!', a spus Mihai Bobonete în emisiunea de la PRO TV.

Cine este Katrinel Prisacaru, semifinalista de la Românii au Talent 2023. Și Andra și-a exprimat admirația față de Katrinel Prisacaru. Artista a spus că a auzit piesa interpretată de ea de multe ori, însă la ea a observat un har deosebit, de la Dumnezeu.

„Am auzit melodia asta de foarte multe ori, chiar pe scena asta de la Românii au Talent, unii au executat melodia foarte frumos, dar la tine e cu har de la Dumnezeu', a declarat Andra la Românii au Talent, în etapa preselecțiilor.

Ce i-a spus Andi Moisecu lui Katrinel Prisacaru la Românii au Talent:

Cine este Katrinel Prisacaru, semifinalista de la Românii au Talent 2023. Andi Moisescu i-a dat dreptate Andrei și i-a spus concurentei că a trăit piesa, nu a cântat-o pur și simplu.

„Foarte posibil să fie exact ce zice Andra. Tu ai trăit piesa, nu ai cântat-o. Și ai trăit și momentul din plin, ceea ce e foarte frumos. O să rămâi cu amintirea primei apariții, care e foarte importantă', a spus Andi Moisescu.

Cine sunt semifinaliștii Românii au Talent 2023

Jurații de la Românii au Talent, Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, au ales semifinaliștii sezonului 13. În continuare vă prezentăm lista semifinaliștilor Românii au Talent 2023:

Rareș Prisacariu, Carina Veghiu, Marco Cristoferi, Eduard Sălăgean, Garry Cozma, Bad Salsa, Monique Family, Albert Gugulan, Sandip Brahamin, Taheira Sașa, Ștefan Popescu, Sara Piliego, Denisia Sănduleac, Olya și Valera, Rhamadani Brothers, Katrinel Prisăcaru, Amira Oloșutean, Bianca Avram, Oleg Spînu, Gabriel Mardale, Florin Zgăvârdici, Teodora Vasilichi, Andrei Gîrjob și Sânziana Iani și Mihai Adrian.

Sursă foto: Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton