Cine este Lăcrămioara Pintilie, cuțitul de aur al lui Richard Abou Zaki, la Chefi la cuțite. A condus un restaurant cu patru stele Michelin din Italia: „Patronii mi-au propus”

.

Cine este Lăcrămioara Pintilie. Lăcrămioara Pintilie este concurenta care a obținut cuțitul de aur de la Chef  Richard Abou Zaki, chiar în a treia ediție a noului sezon, astfel că are posibilitatea să ajungă direct în battle-uri. Aceasta are 35 de ani și o vastă experiență culinară, fiindcă a locuit vreme de 15 ani în Italia, unde s-a format profesional.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Cine este Lăcrămioara Pintilie. Cel de-al 13-lea sezon „Chefi la cuțite’ a debutat luni, 18 martie, cu cei patru noi jurați – Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner. Concurenții de până acum au reușit să-i impresioneze cu preparate inedite, dar și cu povești de viață fascinante. Este și cazul Lăcrămioarei Pintilie, concurenta care l-a convins pe Richard Abou Zaki să-i ofere un cuțit de aur, chiar în a treia ediție a show-ului culinar.

Citește și: Povestea emoționantă de viață a lui Adrian Izgoană de la Chefi la cuțite. Un accident de mașină l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Medicul mi-a zis că nu o să mai merg niciodată, am intrat în depresie’


Citește și: Cine este Chef Alexandru Sautner, noul jurat de la Chefi la cuțite. Lucrează de peste 30 de ani în domeniul gastronomic

Citește și: „Dacă pun degetul pe hartă și îi zic că vreau acolo, acolo mă duce’. Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar, nu îi refuză nimic artistei / De ce nu au mers în luna de miere după nuntă

Citește și: Felicia Filip a împlinit 65 de ani: „Sunt un om norocos. M-am născut chiar de Ziua Fericirii’. Imagini de la nunta sopranei cu soțul ei, Cristian Mihăilescu


Cine este Lăcrămioara Pintilie, cuțitul de aur al lui Richard Abou Zaki

Cine este Lăcrămioara Pintilie. Concurenta de 35 de ani a venit în fața juraților „Chefi la cuțite’ pentru a-și testa limitele. La audiții, ea a reușit să le încânte papilele gustative cu o ruladă de iepure și piure de morcov, deși au încercat-o emoții puternice. Când a ajuns în fața celor patru bucătari, Lăcrămioara Pintilie a vorbit despre experiența ei profesională și l-a convins pe Richard Abou Zaki că merită primul cuțit de aur al sezonului.


„Eu simt să am prima femeie în echipa mea și astăzi vreau să-ți dau cuțitul de aur’, i-a zis chef Richard concurentei, înainte de a-i înmâna cuțitul.

Și Alexandru Sautner a fost la un pas să-i ofere cuțitul de aur: „Văd un mare potențial în dumneavoastră, sunteți un profesionist complet și vă doresc mult succes’.


Lăcrămioara Pintilie a condus un restaurant cu patru stele Michelin

Cine este Lăcrămioara Pintilie. Conurenta de la „Chefi la cuțite’ este din Reșița, însă a locuit ani buni în Italia, unde s-a format profesional. Demn de menționat este faptul că a condus, vreme de 4 ani, un restaurant cu patru stele Michelin. Odată ce a revenit în țară, Lăcrămioara Pintilie și-a schimbat domeniul de activitate și s-a îndreptat spre cofetărie.

„Am fost bucătar 15 sau 16 ani în Italia. Am făcut paste, supe și deserturi. Am lucrat cu aproape doi ani cu un chef care a plecat, iar patronii mi-au propus să preiau eu bucătăria. Le-am spus că nu mă simt în stare și am refuzat. Așadar, a venit un alt bucătar timp de doi ani, iar apoi am decis că a venit momentul să iau bucătăria în propriile mâini.


Am condus bucătăria 4 ani. Avea patru stele hotelul. Au existat cazuri în care angajații nu au vrut să vină să lucreze alături de mine pentru că sunt femeie. (…) Nu mai locuiesc în Italia de anul trecut, am hotărât să mă întorc acasă și aici am făcut o schimbare. Sunt cofetar acum, fac prăjituri, imediat o să deschid un laborator’, a declarat Lăcrămioara Pintilie, cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki din sezonul 13 Chefi la cuțite.

Sursa foto: Facebook