Cine este Larisa de la Casa Iubirii. Are 21 de ani și este cea mai bună prietenă a Kingăi, concurentă în primul sezon

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Larisa de la Casa Iubirii. În vârstă de 21 de ani, Larisa este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii', show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D. De îndată ce a pășit în platoul emisiunii, tânăra a fost recunoscută de Radu, căci este mai bună prietenă a Kingăi, fostă concurentă în primul sezon al show-ului. Iată tot ce nu știai despre Larisa de la Casa Iubirii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Larisa de la Casa Iubirii. Reality show-ul Casa iubirii', de la Kanal D, prezentat de Andreea Mantea, a ajuns la cel de-al doilea sezon. Potrivit formatului emisiunii, 14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, încep o călătorie pentru găsirea sufletului pereche, iar prezentatoarea TV le va fi alături pe tot parcursul show-ului. La capătul acestei experienţe cu totul speciale vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat, fiecare dintre aceştia intrand în posesia premiului de 10.000 de Euro.

rr9rr9

Citește și: Andreea Mantea, anunț neașteptat în Casa iubirii: „Regulamentul emisiunii a fost încălcat!” Patru concurenți vor fi pedepsiți

Citește și: Cine este Cosmin Radu, noul concurent de la „Casa iubirii”: „Îmi plac femeile liniștite, să trateze lucrurile cu seriozitate”

Citește și: A fost închis Taverna Racilor – Herăstrău, restaurantul lui Pescobar! Ce nereguli grave a găsit Protecția Consumatorului

Citește și: Cine este Cristina Bâtlan, investitor la Imperiul Leilor. A renunțat la avocatură pentru pantofi

Cine este Larisa de la Casa Iubirii

Cine este Larisa de la Casa Iubirii. Larisa are 21 de ani, pe care i-a împlinit în luna mai, este zodia taur și este originară din Iași. A lucrat ca recepționeră la o sală de fitness. Tânăra este pasionată de fitness și box și este în căutarea sufletului pereche.

Spre surprinderea băieților, în special a lui Radu, Larisa este cea mai bună prietenă a Kingăi, concurenta din primul sezon al emisiunii Casa Iubirii. Încă de când a intrat în platoul de filmare, aceasta a făcut cunoștință cu tânărul și s-a prezentat în fața telespectatorilor.

Larisa: 'Larisa'.

Radu: 'Radu'.

Larisa: „Sau poți să-mi spui cumnățică. Eu sunt sora Kingăi, adică cea mai bună prietenă a ei'.

Radu: „Sunt șocat pentru că o cunosc. Când vorbeam cu Kinga la început și a fost ea eliminată din emisiune, și eram ea pe live, tu intrai acolo…gata, te știu'.

Apoi, concurenta s-a prezentat în fața telespectatorilor: „Numele meu este Larisa, sunt din Iași, a 20 de ani, împlinesc 21 în mai, pe 18 mai. Am emoții…Am lucrat la o sala de fitness timp de doi an'.

Ce pasiuni are Larisa de la Casa Iubirii

Cine este Larisa de la Casa Iubirii. Când a intrat în show-ul matrimonial, Larisa nu i-a atras atenția numai lui Radu, ci și altor concurenți, care au ținut să-i adreseze câteva întrebări referitoare la pasiunile ei și așteptările pe care le are în privința unei relații. Noua concurentă i-a impresionat pe băieți, mai ales că cei care o cunosc pe Kinga au observat asemănarea orbitoare dintre ele.

Laurențiu: „Ești și antrenor?'

Larisa: „Nu pot sa spun, am mai antrenat, dar nu sunt antrenor'.

Laurențiu: „Adică nu ai diplomă'.

Larisa: „Nu, nu'.

Patrick: „Cred că cea mai bună conexiune poți să o ai cu un băiat care face sală'.

Larisa: „Nu neapărat'.

Robert: „Ce hobby-uri ai, în afară de fitness?'

Larisa: „În domeniul sportului, mai fac și box'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton