Cine este Laura Vicol, soția lui Vladimir Ciorbă, acționar Nordis. Are strânse legături cu lumea mondenă: a fost cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu, e nașa Roxanei Vancea și și-a petrecut tinerețea, în cluburi, cu Elena Băsescu

.

Cine este Laura Vicol, soția lui Vladimir Ciorbă, acționar Nordis. Laura Vicol este un nume cunoscut în România, atât pentru cariera ei controversată, cât și pentru legăturile strânse pe care le are cu lumea mondenă. La bază avocat, ea a ajuns, de curând, în centrul atenției, după ce soțul ei este implicat într-un amplu scandal ce gravitează asupra complexului de apartamente Nordis. Iată tot ce nu știai despre ea!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine este Laura Vicol, soția lui Vladimir Ciorbă, acționar Nordis. Laura Vicol s-a născut pe data de 31 martie 1975, în București. În prezent, ea are vârsta 49 de ani. Aceasta este căsătorită cu Vladimir Ciorbă, un cunoscut om de afaceri din România. Soțul ei, acționar Nordis, se află în prezent într-un scandal de proporții, după o investigație făcută asupra proiectului imobiliar.

laura vicol 1laura vicol 1

Cine este Laura Vicol, soția lui Vladimir Ciorbă, acționar Nordis. Laura Vicol este atât avocat, cât și deputat român, și a fost aleasă în anul 2020 din partea PSD. Aceasta deține, începând cu data de 25 noiembrie 2021, funcția de președinte al Comisiei juridice, de disciplină și imunități din Camera Deputaților a României, fiind prima femeie în această funcție, scrie Wikipedia.

Citește și: Avocata Laura Vicol, noi detalii despre moartea lui Răzvan Ciobanu: „Încep să se lege lucruri. Adevărul iese la iveală!'

Citește și: Mesajul emoționant al avocatei Laura Vicol, după moartea lui Răzvan Ciobanu: „Îmi zicea mereu că o să facă ceva să-l țin minte”

Citește și: Baschetbalista americană Marie Tyra Whitehead, de la CSM Târgoviște, a fost găsită moartă în casă. Primele indicii privind decesul sportivei de 26 de ani

Citește și: Cum arată fiul lui Victor Cornea. Luca a fost invitat la aniversarea Ellei, fiica cea mare a Andreei Bălan, care a împlinit 8 ani

Cine este Laura Vicol, soția lui Vladimir Ciorbă, acționar Nordis

Cine este Laura Vicol, soția lui Vladimir Ciorbă, acționar Nordis. Pe lângă cariera ei de avocat și cea politică, Laura Vicol e cunoscută și pentru legăturile sale cu lumea mondenă. Aceasta a fost cea mai bună prietenă a regretatului Răzvan Ciobanu. În plus, aceasta a fost și avocata familiei designerului, iar după moartea lui a vorbit despre el în diferite emisiune televizate.

„Am născut al treilea copil şi mai am doi băieţi acasă, cu munca, omul în goana lui nebună nu-şi mai dă seama că ratează momente şi că ratează viaţă. Trebuie să ne facem timp pentru cei din jur. Goana asta nebună nu ne aduce nicio satisfacţie, că doar amintirile rămân. În ultimul timp nu mi-am făcut timp să-i aud strigătul. Cred că au fost oameni care au apărut în viaţa lui de care eu habar nu aveam. Acum aflu şi pun la cap piese, te sfâşie durerea. Ca un copil era, acum plângea, acum râdea, era răsfăţat şi poate de asta nu am luat în serios anumite lucruri. Acum regret enorm', spunea Laura Vicol despre Răzvan Ciobanu, mai demult, la Antena Stars.

Laura Vicol e nașa de cununie a Roxanei Vancea și a fost prietenă cu Elena Băsescu

Cine este Laura Vicol, soția lui Vladimir Ciorbă, acționar Nordis. Laura Vicol a fost văzută anul acesta la nunta Roxanei Vancea. Avocata și soțul ei, Vladimir Ciorbă, sunt nașii de cununie ai vedetei. Potrivit spuselor fostei asistente TV, ea și Laura Vicol se cunosc de mai bine de un deceniu.

„Acum 11 ani sau mai mult m-am întâlnit cu Laura în sala, venea de la tribunal într-un costum absolut superb, frumoasă cum e și acum… era perfectă! I-am zis că eu nu o să mă căsătoresc niciodată, dar dacă se va întâmplă vreo minune și o să o fac, vreau că ea să fie nașa mea.

Acum 5 luni când am sunat-o să îi spun că am decis să mă căsătoresc religios, nu a ezitat o secundă, a acceptat și nu pot să descriu cât de fericită m-a făcut, chiar dacă simțeam că așa se va întâmplă oricum. Pentru mine este exemplu de OM în tot sensul cuvântului, de femeie, de soție (Vladimir ești un norocos!), de mamă, e o femeie completă și îi mulțumesc lui Dumnezeu că face parte din viață mea!', spunea Roxana Vancea despre nașa ei, Laura Vicol.

Laura Vicol a fost o apropiată și de-a Elenei Băsescu. Cele două și-au petrecut tinerețile împreună și au frecventat diverse cluburi de fițe la acea vreme, distrându-se pe cinste. Vedeți mai multe imagini cu ele în GALERIA FOTO.

Cariera de avocat a Laurei Vicol

Cine este Laura Vicol, soția lui Vladimir Ciorbă, acționar Nordis. Înainte de a ajunge parlamentar, Laura Vicol a avut o carieră destul de controversată ca avocată. Potrivit G4Media, ea a fost avocat pentru frații Ion și Vasile Balint, cunoscuți ca Nuțu și Sile Cămătaru. Ba mai mult, ea l-ar fi apărat în trecut și pe Silviu Dudiță, zis Fluturică, considerat brațul armat al Cămătarilor.

În prezent, numele Laurei Vicol este pe buzele tuturor după o investigație făcută de jurnaliștii de la Recorder, denumită „Schema Nordis. Mașinăria de făcut bani a celui mai puternic clan politico-imobiliar', în care apare și numele soțului ei, Vladimir Ciorbă. Acesta din urmă deține o parte semnificativă din companie.

Afacerea Nordis a fost acuzată de diverse nereguli, printre care se numără și revânzarea apartamentelor către mai mulți clienți, fără a le fi livrate inițial, conform Recorder.

Laura Vicol are bijuterii în valoare 1 milion de euro trecute în declarația de avere

Cine este Laura Vicol, soția lui Vladimir Ciorbă, acționar Nordis. De-a lungul timpului, Laura Vicol a stârnit reacții și datorită stilului ei de viață extravagant. Potrivit informațiilor apărute în presă, aceasta a primit din partea Camerei Deputaților, anul trecut în februarie, un permis de liberă trecere pentru un autoturism Mercedes Maybach GLS 600, după cum rezultă dintr-o investigație G4Media.ro și o confirmare oficială din partea Parlamentului. Autoturismul are un preț de listă de circa 200.000 de euro și a fost cumpărat anul trecut, de societatea Nordis Management SRL la care soțul ei este asociat.

De asemenea, și informațiile care apar în declarația de avere a Laurei Vicol au stârnit controverse. Potrivit acesteia, ea are bijuterii în valoare de 1 milion de euro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton