Cine este Laurențiu de la Casa Iubirii, sezonul 3. A lucrat ca animator sportiv și de dans timp de 9 ani în Italia

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Laurențiu de la Casa Iubirii, sezonul 3. A lucrat ca animator sportiv și de dans timp de 9 ani în Italia, însă asta nu este tot. De-a lungul timpului, noul concurent de la Casa Iubirii a mai avut și o altă meserie. Până la această vârstă nu a reușit însă să își găsească sufletul pereche, așa că a intrat în emisiune plin de speranță că o să plece acasă cu o parteneră pe placul lui, gata să își întemeieze o familie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Noul sezon Casa Iubirii a început în urmă cu trei săptămâni, astfel că pe lângă cei patru concurenți rămași din sezonul 2, au mai venit alți 10 noi. Printre cei cinci băieți, se numără și Laurențiu, care vine din Brașov și are 33 de ani.

whatsapp-image-2024-02-01-at-14.32.34-6whatsapp-image-2024-02-01-at-14.32.34-6

Citește și: Cine este Ștefania de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 19 ani și caută un bărbat capabil să se întrețină singur

Citește și: Cine este Ștefan de la Casa Iubirii, sezonul 3. Este pasionat de hairstyling, muzică și graphic design

Citește și: Cum se înțeleg Deea și Dinu Maxer în privința copiilor, după divorț: „Fiecare are stilul lui de a educa. Chestia cu mutatul în același bloc…”. În ce relații a rămas cu foștii socri, de fapt

Citește și: Dan Ciotoi, de la Generic, operat de urgență după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon: „Muream, cu zile, acasă, mi s-a fisurat o parte din intestin…”

Cine este Laurențiu de la Casa Iubirii, sezonul 3

Laurențiu s-a axat foarte mult pe partea profesională, chiar mai bine de 10 ani, astfel că și-a desfășurat activitatea profesională ca animator sportiv și de dans în străinătate timp de 9 ani. Asta nu este tot fiindcă în ultima vreme a lucrat ca și barman. Totuși, dacă privind locurile de muncă are numeroase oportunități, acum își dorește să se așeze la casa lui cu o femeie pe gustul său.

Laurențiu speră că aceste abilități vor fi un avantaj pentru el în căutarea iubirii în cadrul emisiunii Casa iubirii, sezonul 3. Nu mai are timp de pierdut cu relații pasagere sau femei care își doresc doar o aventură, astfel consideră că, la vârsta sa, a venit momentul să se așeze la casa lui alături de o persoană iubitoare.

În noul sezon au venit 5 fete și 5 băieți

Noul sezon a început de pe data de 15 ianuarie, când 5 fete și 5 băieți au pășit în platoul emisiunii matrimoniale, pregătiți să își găsească marea iubire. În timp ce fetele au pus deja ochii pe băieți, dar și invers, Laurențiu este unul dintre concurenții liniștiți, care preferă să nu participe la conflicte sau discuții aprinse.

Totuși, este imposibil să nu fie atras de cel puțin o fată. La rândul lui a purtat deja conversații cu unele dintre ele, ba chiar a legat prietenii și încearcă să le cunoască mai bine. Totuși, nu se pronunță atunci când vine vorba de cea pe care o place cel mai mult. Oricum ar fi, lucrurile sunt incerte în Casa Iubirii și se pot schimba de la o zi la alta. Rămâne de văzut cu cine o să formeze o relație, dar și ce o să se întâmple și dacă o să plece acasă gata să își întemeieze o familie.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton