Cine este Lidia Fecioru. Are doi copii și a trecut prin trei divorțuri până acum

.

Cine este Lidia Fecioru. Lidia Fecioru este cunoscută drept unul dintre cei mai apreciați bioenergoterapeuți din România. Aceasta a devenit celebră în toată țara prin emisiunile pe care le-a moderat de-a lungul timpului. Vedeta originară din Republica Moldova are o viață cel puțin interesantă și se laudă cu multe realizări până la 61 de ani. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Cine este Lidia Fecioru. Lidia Fecioru se laudă cu o carieră prodigioasă și diversificată. În prezent, ea e se află pe lista celor mai cunoscuți boenergoterapeuți din țara noastră. Anul acesta, ea va împlini 62 de ani, vârstă la care se poate lăuda cu multe experiențe și realizări remarcabile. De-a lungul timpului, ea a muncit să-și facă o reputație în domeniul sănătății alternative și al parapsihologiei.

Citește și: Lidia Fecioru și-a părăsit soțul chiar în noaptea nunții: „A venit o femeie însărcinată și…'


Citește și: Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 kg. Motivul trist din spatele deciziei: „A zis că arăt ca o vacă!'

Citește și: Gabi Bădălău, replici tranșante pentru Claudia Pătrășcanu: „Ne terorizează cu mesaje pline de amenințări și blesteme. Ai ajuns prea jos. Ai întrecut orice limită. Mama ți-a cumpărat bijuterii pe care încă le porți…’

Citește și: De ce nu merge Cristina Ciobănașu la nunta fostului iubit, Vlad Gherman, care se căsătorește cu Oana Moșneagu: „Ar fi ciudat pentru toată lumea să fiu acolo'


Lidia Fecioru – Viață personală

Cine este Lidia Fecioru. Lidia Fecioru s-a născut în anul 1962. În prezent, aceasta are 61 de ani. Vedeta este originară din satul Orhei, Republica Moldova, și provine dintr-o familie modestă de oameni simpli.

La doar 18 ani, Lidia Fecioru a decis să se mărite și, ulterior, a devenit mamă a doi copii. Prima sa căsnicie nu a durat însă prea mult, din cauză că soțul ei fusese infidel și nu doar că o înșelase, dar aștepta un copil cu o altă femeie. Lidia Fecioru n-a putut trece peste așa ceva și a decis să pună punct căsniciei chiar înainte de a începe.


Lidia Fecioru s-a despărțit de primul soț după doar o lună de căsătorie, după ce a fost înșelată

Cine este Lidia Fecioru. Lidia Fecioru a crezut că a găsit marea dragoste imediat ce și-a sărbătorit majoratul și a decis să se mărite cu un bărbat cu 10 ani mai mare decât ea. În ziua nunții a aflat însă că bărbatul pe care îl iubea o trădase și avea o amantă, care urma să nască un copil. Atunci, Lidia Fecioru a avut curaj și a luat o hotărâre pe care poate multe tinere nu ar fi luat-o.


„Prima mea relație s-a terminat la o lună după căsătorie! Am plecat în noaptea nunții acasă. Ne-a despărțit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine.

A venit și mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să știu că vor avea un copil. Eu nu sunt zgârcită și i l-am dat. Fără scandal, fără nimic! I-am spus că nu pot să accept să fiu trădată la 18 ani’, dezvăluia Lidia Fecioru la Acces Direct, acum ceva timp.

Lidia Fecioru are doi copii

Cine este Lidia Fecioru. Lidia Fecioru a povestit că a plecat acasă chiar în timpul nunții. Deși nu avea nicio vină, a fost bătută crunt de mama sa, care nu știa la vremea respectivă că fiica ei va deveni mamă.


A doua zi, Lidia Fecioru a hotărât să plece în Ucraina. Și-a făcut bagajele și nimic nu a putut să o oprească. Nu a avut o viață ușoară, pentru că a fost obligată să mulgă vaci pentru a supraviețui. După o perioadă a revenit în România, la Orhei, unde a locuit la o prietenă.

„În toată această perioadă, nu a luat deloc legătura nici cu părinții, nici cu tatăl copilului. Părinții mei au aflat că am născut și mama a venit la spital. Ne-am certat foarte tare. Ea a sugerat să las copilul în maternitate, iar eu i-am spus că mă voi înveli cu un preș pe marginea drumului, dar copilul nu-l dau nimănui. (…) În final mama l-a iubit cel mai tare pe acest copil, pe care ea practic l-a crescut’, a mai spus Lidia Fecioru, pentru Acces Direct.


Lidia Fecioru a trecut prin trei divorțuri

Cine este Lidia Fecioru. După o perioadă, Lidia Fecioru a început să creadă din nou în dragoste și s-a măritat din nou. A avut încă un copil. În acel moment era studentă la Facultatea de Medicină. Aceasta a dorit să-și termine studiile și a refuzat să-și urmeze soțul, astfel cei doi au divorțat. Lidia Fecioru și-a încercat norocul în dragoste și a treia oară, dar a divorțat din nou după ce a fost înșelată.

Lidia Fecioru a explicat, mai demult, de ce a divorțat de fostul ei soț. Aceasta a explicat că nu a mai putut tolera jignirile și reproșurile legate de aspectul ei fizic. Aceasta s-a ambiționat și a slăbit 30 de kilograme, apoi a decis să divorțeze.


„Am învățat să nu mai trăiesc pentru alții. Am avut foarte mult de luptat cu mine ca să-mi dau seama că nu trebuie să trăiesc pentru alții și nici să nu-mi pese ce spun alții. Se spune că pe invidios nu trebuie să fii supărat pentru că invidiosul, doar pentru că te invidiază știe că ești mai bun ca el. (…)

Soțul meu a zis că arăt ca o vacă, deși nu arătam. Eu când mă îngraș, mă îngraș proporțional și când slăbesc, slăbesc la fel. Am slăbit 30 de kilograme și a zis: Acum, da. Am mers la el și i-am spus: acum nu mai vreau eu să trăiesc cu tine. Și el mi-a răspuns: Dar eu nu am nevastă de lăsat. Tu nu înțelegi: eu te alung, a explicat aceasta, la Antena 1.


Lidia Fecioru – Carieră

Cine este Lidia Fecioru. În ciuda eșecurilor în dragoste, Lidia Fecioru nu a renunțat niciodată la ideea de a-și clădi o carieră. Aceasta a început ca și coafeză, iar apoi a făcut cursurile Școlii de Cultură și Arte prin corespondență. Ulterior, ea a absolvit și Facultatea de Regie – Teatru – Film, având mereu o pasiune pentru lumea artistică și pentru explorarea subtilităților umane.

Lidia Fecioru a decis apoi să urmeze cursurile lui Ignatenko, un parapsiholog cunoscut în Ucraina, întâlnire ce i-a schimbat complet traiectoria. Vedeta a absolvit apoi și absolvit Facultatea de Medicină la Chișinău, dar pasul cel mare l-a făcut în 1991, atunci când s-a mutat în România și s-a stabilit la București, după ce a locuit o vreme la Iași.

Ajunsă în România, Lidia Fecioru a reușit să-și înființeze propria afacere în domeniul terapiilor alternative și al medicinei naturale. Vedeta și-a deschis în București propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă, unde le oferă clienților servicii de terapie bioenergetică și de vindecare holistică.

Lidia Fecioru a ajuns celebră în toară țara datorită aparițiilor sale în diverse emisiuni TV. Aceasta i-a fascinat pe telespectatori cu experiența sa în domeniul parapsihologiei și al dezvoltării personale.

Sursă foto: Facebook