Cine este Liviu Moroiu de la Chefi la cuțite. De ce a refuzat cuțitul de aur de la Chef Ștefan Popescu: „Mare curaj…”

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Liviu Moroiu de la Chefi la cuțite. În cea mai recentă ediție Chefi la cuțite, telespectatorii au făcut cunoștință cu noi concurenți, printre care se numără și Liviu Moroiu. Acesta a reușit să-i impresioneze pe cei patru jurați cu preparatul său extravagant și a primit patru cuțite din partea lor. Ba mai mult, Chef Ștefan Popescu i-a oferit chiar și un cuțit de aur, dar acesta l-a refuzat. Iată care este motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Liviu Moroiu de la Chefi la cuțite. În ediția difuzată miercuri, 27 martie, la Chefi la cuțite s-a oferit al doilea cuțitde aur. După ce Chef Richard Abou Zaki a ales-o în echipa lui pe Lăcrămioara Pintilie, și Chef Ștefan Popescu era sigur că și-a găsit cuțitul de aur, reprezentat de Liviu Moroiu. Doar că acesta l-a refuzat…

liviu-moroiu-1liviu-moroiu-1

Citește și: Pentru ce vedete internaționale a gătit Alexandru Sautner de la Chefi la Cuțite: „Au mâncat în restaurantul meu Michael Schumacher sau…'. Și-a început cariera acum 33 de ani

Citește și: Fiica de 3 ani a lui Richard Abou Zaki de la Chefi la cuțite a mâncat în zeci de restaurante cu stele Michelin: „Nu refuză niciun fel de mâncare”

Citește și: Kate Middleton și-a donat părul pentru bolnavii de cancer, în trecut: „Este o surpriză completă”

Citește și: Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Salman Khan: „Am și o carte de identitate. Mă simt ca acasă aici”

Cine este Liviu Moroiu de la Chefi la cuțite

Cine este Liviu Moroiu de la Chefi la cuțite. Liviu Moroiu, concurentul cu care telespectatorii Chefi la cuțite au făcut cunoștință aseară, are 33 de ani. Acesta a venit în emisiunea de la Antena 1 pentru a demonstra ce abilități are în materie de gătit. Acesta i-a impresionat pe cei patru jurați cu preparatul său, după ce a ales să gătească homar.

„Am ales să vin cu ceva extravagant', a zis Liviu Moroiu, la Chefi la cuțite.

Povestea de viață a lui Liviu Moroiu de la Chefi la cuțite

Cine este Liviu Moroiu de la Chefi la cuțite. Înainte de a se prezenta în fața juraților, Liviu Moroiu și-a dezvăluit povestea de viață. Acesta a mărturisit că a lucrat o perioadă în Londra, unde a debutat în gastronomie ca ajutor de bucătar.

„În 2013 am decis să plec la Londra, nu puteam să lucrez cu acte în regulă, așa că a trebuit să încep la negru, în afara Londrei. Acolo a fost partea profesională, acolo cunoști profesioniști. Am crescut, am ajuns ca ajutor de bucătar. M-am adaptat, am învățat, am evoluat și am devenit Sous Chef la restaurantul de seafood din Covent Garden, unde am lucrat', a povestit concurentul la testimonial.

Cine este Liviu Moroiu de la Chefi la cuțite. După deschiderea ușilor, Liviu Moroiu le-a povestit juraților Chefi la cuțite cum a plecat prima dată din România, la 16 ani.

„Am plecat de mic din țară de la vârsta de 16 ani. Am plecat în Italia, la mama mea, acolo unde am început bucătăria', a spus concurentul, povestind apoi ce altă experiență mai are.

Mai apoi, Liviu Moroiu a dezvăluit că el e românul care a gătit în echipa celui mai bun Chef din Asia. Fiind primul bucătar indian cu două stele Michelin, Gaggan Anand a avut o mare influență asupra gastronomiei Thailandei, iar Liviu Moroiu e românul care a avut onoarea să afle din secretele lui, chiar în restaurantul acestuia, situat în Bangkok. Acum, tânărul de 33 de ani deține un business de private dining în Amsterdam.

De ce a refuzat Liviu Moroiu cuțitul de aur de la Chef Ștefan Popescu

După ce l-au ascultat și au gustat din preparatul său, jurații Chefi la cuțite i-au oferit patru cuțite și felicitări lui Liviu Moroiu. În plus, Chef Ștefan Popescu i-a oferit cuțitul de aur, însă concurentul l-a refuzat, motivând că-și dorește să facă parte din echipa lui Chef Richard Abou Zaki, chiar și cu un cuțit simplu.

„Determinarea era destul de mare pentru Chef Richard și aleg să fac parte din echipa lui', a zis Liviu Moroiu.

Cine este Liviu Moroiu de la Chefi la cuțite. Așadar, Liviu Moroiu a fost trimis în bootcamp doar cu un cuțit simplu.

„Mare curaj să refuzi cuțitul de aur', a completat Chef Alexandru Sautner.

Sursă foto: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton