Cine este Lorena Rumbecu de la Casa iubirii. Locuiește în Valencia și a format un cuplu cu Laurențiu

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Lorena Rumbecu de la Casa iubirii. În luna mai, Lorena Rumbecu a pășit pentru prima dată în Casa iubirii. Și-a dorit să ajungă în emisiune cu speranța că aici își va întâlni jumătatea. Și chiar a crezut că și-a găsit sufletul pereche, având în vedere că o bună perioadă a format un cuplu cu Laurențiu. Cei doi au ajuns însă la despărțire, ulterior. Iată tot ce nu știai despre concurenta din celebrul show de la Kanal D!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Lorena Rumbecu de la Casa iubirii. Lorena Rumbecu a intrat în Casa iubirii anul acesta, la începutul lunii mai. Vizibil emoționată, concurenta a făcut cunoștință mai întâi cu băieții, iar mai apoi cu fetele. Aceasta le-a spus povestea ei de viață, în linii mari, și le dezvăluia concurenților cum trebuie să arate viitorul ei partener. O bună perioadă de timp, ea a avut o relație cu Laurențiu în emisiune, însă ulterior s-au despărțit.

lorena-casa-iubirii-2lorena-casa-iubirii-2

Cine este Lorena Rumbecu de la Casa iubirii. Lorena Rumbecu are 29 de ani, e născută pe 20 iulie și este zodia Rac. Concurenta de la Casa iubirii s-a născut la malul mării, în Constanța, însă s-a mutat în Spania în urmă cu 17 ani, mai exact în Valencia. Aceasta locuiește acolo împreună cu familia ei, dar s-a întors în țară pentru a-și întâlni marea dragoste în Casa iubirii.

Citește și: Cine este Antoni Rosapinta, concurent în Casa iubirii. A renunțat la visul de a deveni fotbalist profesionist

Citește și: Cine este Larisa de la Casa Iubirii. Are 21 de ani și este cea mai bună prietenă a Kingăi, concurentă în primul sezon

Citește și: Elena Merișoreanu, primele declarații despre botezul strănepotului ei. Când va avea loc evenimentul: „În aceeași zi o să se și cunune părinții micuțului' / EXCLUSIV

Citește și: „Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând”. De ce nu a putut Ioana Tufaru să-și înscrie copilul la școală

Cine este Lorena Rumbecu de la Casa iubirii

Cine este Lorena Rumbecu de la Casa iubirii. Așadar, tânăra concurentă a intrat în Casa iubirii încrezătoare că-și va întâlni sufletul pereche. Lorena Rumbecu spunea la începutul ei în emisiune că simte o atracție pentru unul dintre băieți, dar nu a vrut să-i dezvăluie identitatea pe moment. Ulterior, ea a format un cuplu cu Laurențiu, dar apoi s-au separat.

„M-am născut în Constanța. Acum locuiesc în Spania, de 17 ani, sunt plecată demult în Valencia. Ultima mea relație a fost acum 7-8 ani, nu am găsit pe nimeni. Nu am venit pentru cineva în special, dar este o persoană care mă atrage mai mult din casă, dar deocamdată nu vă voi spune, veți afla pe parcurs', spunea Lorena Rumbecu de la Casa iubirii, când a intrat în emisiune.

Cum arată partenerul ideal pentru Lorena Rumbecu de la Casa iubirii

Cine este Lorena Rumbecu de la Casa iubirii. Deși a mărturisit că nu-i place prea mult să vorbească despre ea, Lorena Rumbecu s-a descris drept o fire foarte înțelegătoare. Tânăra spunea că-și dorește de la viitorul ei partener să fie un bărbat înțelegător, respectuos, politicos și ambițios. Totodată, susținea că ea va fi mereu un sprijin pentru persoana iubită.

„Sunt o fire foarte înțelegătoare. Îmi place tot timpul când este o problemă să discutăm, să ajungem la un numitor comun și să se înțelege. De la persoana iubită mi-aș dori înțelegere, să fie respectuos, politicos, ambițios, să știe ce-și dorește în viață și să lupte pentru acel ceva. Eu sunt un sprijin pentru cealaltă persoană. Sunt zodia Rac, sunt născută pe 20 iulie', mai completa ea.

Sursă foto: captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton