Cine este Mădălina de la Power Couple. S-a căsătorit anul trecut cu Emi de la Noaptea Târziu

.

Cine este Mădălina de la Power Couple. Pe 5 februarie, la Antena 1 a început o nouă emisiune cu și despre iubire. Show-ul Power Couple este moderat de Dani Oțil și aduce pe micul ecran 9 cupluri faimoase din showbiz-ul românesc, unele mai vechi, iar altele mai noi. Printre cele 9 perechi se află și Emi de la Noaptea Târziu, ce participă alături de partenera lui, Mădălina, ce i-a devenit soție în 2023.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Cine este Mădălina de la Power Couple. Așadar, soția lui Emi de la Noaptea Târziu este una dintre concurentele de la „Power Couple România – La bine și la greu’. Deși nu este întocmai obișnuită cu lumina reflectoarelor, fiind mult mai discretă în comparație cu soțul ei, Mădălina a acceptat cu entuziasm să participe în emisiune. Iată tot ce nu știai despre ea!

Citește și: Emi de la Noaptea Târziu și iubita lui au fost implicați într-un accident rutier: ‘Uneori viața este imprevizibilă și…’


Citește și: Elena Ionescu a fost eliminată de la Survivor All Stars! Cum a fost fotografiată pe aeroport și ce gafă i-ar putea atrage o sancțiune uriașă de la Pro TV

Citește și: Ce relație are Elena Lasconi cu fiica Oana, după scandalul de homofobie și declarațiile despre orientarea ei sexuală: „Este îngrozitor. Două zile nu am putut să mă ridic din pat’

Citește și: Brigitte Pastramă a vrut să se sinucidă în închisoare, când avea 26 de ani. Cine a salvat-o: „În starea aia de letargie eu am auzit… A fost foarte complicat'


Mădălina – Viață personală

Cine este Mădălina de la Power Couple. Dacă despre Emi de la Noaptea Târziu se cunosc deja o mulțime de lucruri, nu poate fi spus același lucru și despre partenera lui. Se știe doar faptul că tânăra se numește Mădălina și că este din Botoșani. Aceasta are părul blond și lung.

Mădălina și Emi de la Noaptea Târziu sunt împreună de aproximativ 4 ani, notează wowbiz.ro. Acesta a cerut-o în căsătorie în timp ce era concurent la America Express. Tânărul și-a făcut atunci curaj, a îngenuncheat în fața camerei de filmat și i-a adresat celebra întrebare. Și ca să primească un răspuns, Emi a repetat gestul și când s-a întors acasă, în timp ce urmărea emisiunea alături de partenera lui de viață și câțiva prieteni.


„A zis da!! (nu avea incotro) Iti multumesc pentru toate momentele in care mi-ai fost alaturi, tot ce am trait impreuna si pentru toate momentele in care imi vei fi alaturi si pentru toate momentele pe care le vom trai impreuna! Chiar daca nu-s perfect, nici macar atat de bun, iti multumesc pentru tot!! Te iubesc!!’, transmitea atunci Emi de la Noaptea Târziu pe contul său de Instagram, postând totodată și primele imagini cu inelul de logodnă.

Emi și soția lui, Mădălina, s-au cunoscut pe Instagram


Emi și Mădălina de la Power Couple s-au cunoscut pe Instagram, în 2021. Ea a făcut primul pas, dându-i follow lui Emi și reacționând la una dintre postările lui. Prima întâlnire a fost în pandemie, imediat după restricțiile impuse de pandemie, Emi mărturisind că lucrurile au evoluat natural între ei, chiar dacă Mădălina a avut nevoie de timp pentru a se adapta la stilul lui de viață, care, prin prisma jobului, presupune numeroase ocazii de socializare.

„Noi suntem obișnuiți să mai fim plecați. El în concerte, eu în congrese, dar două luni a fost prea mult. Nu a fost nici ușor, dar au trecut repede‘, spunea Mădălina.


Mădălina și Emi de la Noaptea Târziu s-au căsătorit anul trecut

Cine este Mădălina de la Power Couple. Nu a mai durat mult, iar Mădălina și Emi de la Noaptea Târziu s-au căsătorit. Cununia civilă a avut loc pe data de 6 iunie 2023, iar la o săptămână distanță au făcut și nunta. Evenimentul a avut loc într-un restaurant din Capitală, iar nași le-au fost Eliza și Cosmin Natanticu.

„De astăzi, ne puteți spune domnul și doamna, pentru că am evoluat în scara ierarhică în societate. Sunt doamna Popescu de azi. Mi-a spus că până să mă întâlnească a spus că nu se va mai căsători niciodată.


I-am cunoscut și eu pe părinții ei și le-am zis că e păcat, că a stat atâta timp pe numele lor, să stea și pe numele meu’, au declarat Mădălina și Emi de la Noaptea Târziu, la acea vreme..

Mădălina – Carieră

Cine este Mădălina de la Power Couple. Spre deosebire de soțul ei, care este artist, Mădălina de la Power Couple are o cu totul altă meserie. Tânăra a terminat Facultatea de Medicină Dentară în 2016, iar în prezent activează ca medic stomatolog.


Emi de la Noaptea Târziu și soția lui, Mădălina, participă la Power Couple

Emi de la Noaptea Târziu și soția lui, Mădălina, participă la Power Couple. După cum au povestit chiar ei, această experiență le-a adus o serie de provocări neașteptate, iar acum se cunosc și mai bine unul pe celălalt.

„Participarea la Power Couple ne-a pus pe mine și pe soția mea în fața atâtor provocări uluitoare. A fost incredibil să trăiesc această competiție alături de ea, a spus Emi.


‘A fost genial! Este o experiență unică, ce îmbină autocontrolul, cunoașterea partenerului și adrenalina. Este o stare pe care nu o poți exprima în cuvinte pentru ca oamenii să înțeleagă exact cum a fost și cum am simțit-o!, a declarat Mădălina.

„În timpul probelor, mi-a venit ideea apelativului „veverița zburătoare’ pentru Mădălina, fiindcă am văzut atunci cât de curajoasă poate fi. Nu am văzut-o în viața mea în asemenea situații’, a spus Emi, invitat alături de partenera sa, Mădălina, recent, la „Neatza cu Răzvan și Dani’.

Sursă foto: Instagram