Cine este Mădălina Maricuț, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 25 de ani și este inginer constructor la un șantier din București

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Mădălina Maricuț, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 25 de ani și este una dintre ispitele feminine de la Insula Iubirii 2024. Se declară fană a emisiunii și a urmărit toate sezoanele de până acum. Lucrează într-un domeniu dominat de bărbați, iar una dintre marile ei pasiuni este dansul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Mădălina Maricuț, ispita de la Insula Iubirii 2024. Cel de-al optulea sezon al emisiunii Insula iubirii a debutat pe 15 iulie. Timp de 21 de zile, cuplurile îşi vor supune partenerul, dar şi pe ei înşişi, celor mai intense tentaţii, trăind aventura vieţii lor, pentru ca la final, fiecare partener să ia asumat decizia pentru care a venit la Insula Iubirii.

mada11mada11

Citește și: „Am stabilit data nunţii. Am dat avans pentru toate'. Un cuplu de la Insula iubirii își testează relația înainte de a deveni soț și soție

Citește și: Cine este Larisa Mârtan, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 24 de ani și a trecut printr-un avort și o relație toxică: „Am ieșit puțin cam șifonată. A fost un fel de șoc pentru mine să…'

Citește și: Denis Drăguș s-a căsătorit cu Vanessa, iar naș le-a fost Marius Șumudică. Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă / Imagini de la nunta de poveste a fotbalistului: ce meniu au avut și cine a cântat

Citește și: Anca Lungu s-a căsătorit religios cu partenerul ei, Harry Arampatzis, în mare secret. Nu a purtat rochie de mireasă, ci o ținută cu totul și cu totul diferită

Cine este Mădălina Maricuț, ispita de la Insula Iubirii 2024

Cine este Mădălina Maricuț, ispita de la Insula Iubirii 2024. Tânăra are 25 de ani și este absolventă Facultății de căi ferate, drumuri și poduri. În prezent profesează ca inginer constructor la un șantier de pe centura Capitalei, o meserie neașteptată și practicată, în general, de bărbați.

Tânăra recunoaște că, de-a lungul timpului, s-a confruntat cu tot felul de provocări și situații neplăcute, mai ales din cauza faptului că este o femeie frumoasă. Nu s-a lăsat deloc intimidată și a demonstrat ce poate prin rezultatele obținute.

Mădălina Maricuț este pasionată de dans

Cine este Mădălina Maricuț, ispita de la Insula Iubirii 2024 Deși lucrează într-un domeniu care impune rigurozitate și o gândire de ansamblu, tânăra este atrasă și de zona artistică. A făcut parte dintr-o trupă de dans și îi place se pozeze, după cum demonstrează și imaginile atașate în galeria articolului.

În plan sentimental, ispita acestui sezon recunoaște că a trecut prin relații eșuate, de aceea este puțin mai selectivă în privința pretendenților. Este fană a emisiunii Insula iubirii și mereu și-a dorit să facă parte din acest proiect. Crede că are toate calitățile pentru rolul de ispită și recunoaște că a mai fost in ipostaza de a sufla partenerii fetelor din anturajul ei.

Mădălina Maricuț s-a cuplat cu Daniel Ungureanu, după Insula iubirii

Daniel Ungureanu, alintat Dany Boy la Insula Iubirii, a venit în Thailanda cu iubita lui de cinci ani, Maria Covasa, dar a plecat fără ea. Tânăra de 26 de ani a pus ochii pe Marcel „Maluma', așa că și Dany s-a îndrăgostit de una dintre ispite, dar mai mult ea de el. Se pare că tânărul și ispita Mădălina Măricuț au început o relație „pe bune', întorși în România, deși presărată cu unele neînțelegeri.

Deși toți se așteptau ca Maria să rămână ori cu iubitul său, Dany Boy, ori cu ispita Marcel, cu care a socializat cel mai mult de pe Insulă, brașoveanca a încercat să se cupleze cu ispita Beni. Relația nu a funcționat, însă, din cauza distanței, însă Daniel Ungureanu a reușit să cucerească o ispită de la Insula Iubirii.

Pe Insulă, Dany Boy a socializat cel mai mult de ispita Mădălina, după cum s-a văzut cu ochiul liber încă din primul episod. Pe măsura ce timpul a trecut, cei doi au devenit din ce în ce mai apropiați.

Sursele cancan.ro spun că, imediat după ce emisiunea din Thailanda a luat sfârșit, Dany a venit la București după Mădălina. Cei doi și-au petrecut câteva săptămâni împreună, însă lucrurile n-au rămas așa pentru mult timp, iar Dany Boy și Mădălina au început să se ciondănească. Ulterior, Dany Boy și-ar fi încercat norocul și cu alte domnișoare.

Dany Boy s-a reîntors de curând în București, la Mădălina. Cei doi au petrecut până în zori, de ziua lui de naștere, într-un club din Centrul Vechi, semn că au mai dat o șansă relației lor. În club au fost și Cornel și Claudiu.

Radu Vâlcan, despre noul sezon Insula iubirii

Noul sezon Insula Iubirii se difuzează luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1. Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă’, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor. Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!’, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?’, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?’ sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula iubirii.

Sursa foto: Comunicat de presă 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton