Cine este Mane Voicu de la Asia Express 2024. A debutat în stand-up comedy la 16 ani și a participat la iUmor

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Mane Voicu de la Asia Express 2024. Asia Express, unul dintre cele mai urmărite show-uri din România, se întoarce la Antena 1, cu sezonul 7. Acesta va debuta din toamnă, iar cei 18 concurenți au fost deja dezvăluiți. Printre cele nouă echipe de vedete se află și cea formată din Ioana State și Mane Voicu. Iată tot ce nu știai despre concurentul de pe Drumul Zeilor!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine este Mane Voicu de la Asia Express 2024. Așadar, Mane Voicu și Ioana State nu fac echipă doar pe scenă, la stand-up comedy, ci și în noul sezon Asia Express. Cei doi comedianți, cunoscuți pentru umorul lor bine dezvoltat, sunt pregătiți de cea mai tare aventură a vieții lor, de pe Drumul Zeilor. Iată cine este Mane Voicu!

mane voicu 1mane voicu 1

Citește și: Ioana State a atacat-o și ea pe Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Nu după divorț ai început altă relație, ci cu mult înainte”. Reacția acidă a Liviei, cele două sunt în scandal

Citește și: Ioana State, criticată din cauza kilogramelor în plus: „Sunt foarte mulți tineri care intră în depresie sau dezvoltă tulburări de anorexie sau bulimie din cauza asta. Eu am fost o adolescentă obeză. La 16 ani am atins apogeul greutății mele, 110 kg”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Tania Budi și Lucian Viziru: s-au iubit cu patos, dar idila a durat o vară / Detalii picante: „Stătea în fața ușii mele până îi deschideam'

Citește și: Actrița Oana Zara și iubitul ei, Bogdan Medvedi, au plecat în toiul nopții dintr-un hotel de patru stele din Mamaia, după ce s-au trezit cu camera invadată de păianjeni: „M-am speriat foarte tare. La balcon era ceva îngrozitor…”

Mane Voicu – Viață personală

Cine este Mane Voicu de la Asia Express 2024. Mane Voicu este un tânăr comediant, în vârstă de 34 de ani. Acesta este din Otopeni și s-a născut pe data de 3 iunie 1992. Așadar, concurentul de la Asia Express este zodia Gemeni. El are părul brunet și ochii căprui, iar în prezent locuiește în București.

Momentan, nu se cunosc prea multe detalii despre viața sentimentală a lui Mane Voicu. Nu se știe dacă tânărul comediant are sau nu o iubită, dar cert este că are multe admiratoare, femeile fiind atrase, în general, de simțul umorului la un bărbat.

Mane Voicu – Carieră

Cine este Mane Voicu de la Asia Express 2024. Mane Voicu este un mare fan al maestrului Doru Octavian Dumitru. Ispirat de glumele celebrului actor, tânărul comediant a început să iubească arta comediei și să o iubească, participând la diverse spectacole pentru a acumula experiență. El a debutat la o vârstă relativ fragedă, în 2006, când avea doar 16 ani. Atunci, el a urcat pe scena trupei Show Time, alături de Cătălin Bordea și Mihai Bobonete. Publicul l-a îndrăgit, iar de atunci a devenit din ce în ce mai faimos în domeniu.

Mane Voicu și-a câștigat proprii bani încă din adolescență, din comedie. Pasionat de glume, concurentul de la Asia Express a participat la diverse activități care au ajutat la dezvoltarea lui, de la șah, în clasa a II-a, până la implicarea în sport, mai exact în baschet, în perioada liceului.

Mane Voicu este cunoscut de la iUmor, participând în mai multe sezoane. De asemenea, el a apărut și la Stand-up Revolution.

Mane Voicu, concurent la Asia Express, sezonul 7

Cine este Mane Voicu de la Asia Express 2024. Mane Voicu a acceptat cu entuziasm provocarea celor de la Antena 1, de a face parte din noul sezon Asia Express. Acesta face echipă cu Ioana State, colega lui de breaslă, și sunt pregătiți să-și testeze limitele.

„Nu m-a crezut mai nimeni dintre apropiați când am spus în ce m-am băgat. Eu care mă împiedic și când deschid ușa și care am învățat să merg pe bicicletă la 11 ani. Singurul meu instinct de supraviețuire e să comand două porții de paste că poate nu mă satur cu una. Cu toate astea sunt inconștient de nerăbdătoare. Știu că va fi foarte greu ce ne așteaptă și în același timp sunt cuprinsă de un entuziasm nebun. Vreau să testez adrenalina unei astfel de competiții. Eu mă laud că sunt echilibrată, că mă descurc în orice situație, că știu să gestionez situații de criză. Acum sigur voi avea contextul să-mi demonstrez că nu sunt chiar așa.

Las multe acasă: un iubit, nu al meu, al altcuiva, care sigur nu îmi va duce dorul pentru că nu știe că e iubitul meu. Glumesc… îmi va fi dor de familie și prieteni, mai ales de nepoți, de spectacole, de toată echipa mea de la #spitalepublicedinbaniprivati pe care îi las singuri atâta timp. Dar revin victorioasă, le-am promis. Plec în cea mai frumoasă și nebună aventură și vreau să mă lupt cu toate forțele distrându-mă și bucurându-mă de fiecare emoție trăită acolo', a mărturisit Ioana State.

„Mă aștept ca Asia Expres să fie armata pe care nu am făcut-o. E o competiție în care cred că îți descoperi limitele și vreau să văd cât de departe pot merge în acele condiții grele. Am înțeles că nimic nu te poate pregăti pentru Asia Expres, asta zic toți cei care au participat, lucrul ăsta n-are cum să fie liniștitor. E clar că ne aruncăm cu totul afară din zona noastră de confort', a spus și Mane Voicu.

Cine sunt concurenții de la Asia Express 2024

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creatorul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7.000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton