Cine este Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii 2024. A lucrat armată, ca și caporal, și acum este chelner în Tenerife

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii 2024. 20 de ispite, 10 feminine și 10 masculine, sunt pregătite să-i treacă prin concurenții de la Insula iubirii prin cel mai dur test de fidelitate. Noul sezon, cel cu numărul 8, a debutat deja, luni, 15 iulie, iar telespectatorii i-au cunoscut pe fiecare în parte, atât ispite, cât și concurenți. Iată tot ce nu știai despre ispita Marcel Andrei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii 2024. Aașdar, Marcel Andrei se numără printre cele 10 ispite masculine de la Insula iubirii, sezonul 8. Tânărul în vârstă de 31 de ani are o poveste de viață impresionantă, marcată de schimbări radicale, semn că e o fire curajoasă.

marcel-andrei_2-1marcel-andrei_2-1

Cine este Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii 2024. Marcel Andrei este zodia Leu. A terminat liceul, dar nu a continuat studiile, alegând să se angajeze, în slujba țării. Acesta a lucrat o vreme în armată, ca şi caporal, dar, acum 8 ani, a lăsat totul în urmă și s-a mutat în Anglia. Atunci a fost momentul în care a și început să se taueze, acum având o mulțime de astfel de desene pe corp.

Citește și: Cum a slăbit Medana, soția lui Alin Oprea, 7 kg în 14 zile: „Când văd prăjiturile, la revedere dietă! Sunt gurmandă și gospodină pricepută, dar…”

Citește și: Adela Popescu revine în televiziune. Ce spune despre proiectele pe care urmează să le aibă: „Mă simt foarte bine în pielea mea și mi se pare că știu foarte bine cine sunt și ce pot să ofer”

Citește și: Cine este Marius Troană, alias Beni, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani și a făcut videochat din cauza lipsurilor materiale

Citește și: Cine este Aurelian Păduraru, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 27 de ani, locuiește în Londra și este jucător în piața valutară

Cine este Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii 2024

Cine este Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii 2024. După o vreme petrecută în Anglia, ispita Marcel Andrei a decis să se mute din nou, de această dată în Tenerife. În prezent, bărbatul locuiește în Insulele Canare, acolo lucrează ca și chelner și barman la un restaurant de lux.

Marcel Andrei se laudă cu un trup bine sculptat, semn că tânărul petrece foarte mult timp în sala de fitness. De altfel, potrivit descrierii sale de pe Instagram, unde are peste 4.000 de urmăritori, se pare că acesta lucrează și ca antrenor personal.

Marcel Andrei de la Insula iubirii locuiește în Tenerife

Cine este Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii 2024. Marcel Andrei se descrie drept o fire sociabilă și glumeață și spune despre el că îi place să trăiască clipa. De asemenea, afirmă că îi place să trăiească viața la maxim și nu refuză nicio provocare. Acesta adoră ieșirile și distracțiile.

Marcel Andrei se consideră potrivit pentru rolul de ispită, la Insula iubirii, pentru că îi place să cunoască persoane noi și îi place să experimenteze. El privește toată această experiență ca pe o provocare.

Ispita Marcel se însoară anul acesta

Până acum, la Insula iubirii, ispita Marcel și-a manifestat interesul față de concurenta Maria. Acesta a declarat în repetate rânduri că-i place să-și petreacă timpul în compania tinerei și chiar a dat de înțeles, de mai multe ori, că e atras de ea.

Totuși, după încheierea filmărilor de la Insula iubirii, se pare că între Marcel și Maria nu a fost vorba despre o relație amoroasă. Drept dovadă, el se iubește acum cu o altă tânără. În plus, acesta spunea că se se însoară anul acesta cu Armina, iubita cunoscută pe Facebook.

Ne-am cunoscut pe Facebook, în februarie. Ușor, ușor am început să vorbim mai multe! Formăm un cuplu din momentul în care a ieșit din emisiune, noi vorbeam de dinainte, dar nu era ceva concret.

În realitate este un bărbat foarte atent, sensibil, amuzant și foarte iubitor. Imaginile din emisiune nu mă afectează, pentru că în momentul acela nu forma o relație cu mine în totalitate (n. red.: erau în faza de cunoaștere). Nu este genul care să mintă și nu nu m-a mințit niciodată! Nu i-aș putea ierta trădarea și lipsa de respect!

⁠Familia mea îl susține, la fel și familia lui. Nu sunt deranjați de imaginile de la Insulă. Avem planuri de căsătorie, chiar recent am discutat cu familiile noastre despre acest subiect și au fost plăcut surprinși! Nunta va fi anul acesta. Încă nu am stabilit toate detaliile! Suntem încă în discuții cu familia. Dar va fi sigur în București', a dezvăluit iubita ispitei Marcel de la Insula Iubirii pentru fanatik.ro.

Întrebată dacă ea și Marcel s-au gândit la un copil, Armina a răspuns afirmativ: „Da, curând! Mai multe nu pot zice. Fetiță ne-am dori'.

Marcel de la Insula Iubirii a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Armina Grigoraș, în cadrul unui podcast

La scurt timp după declarațiile despre căsătorie, Marcel de la Insula iubirii a cerut-o de soție pe iubita lui, Armina Grigoraș, în cadrul unui podcast. Dintr-o vorbă în alta, când s-a ajuns la povestea lor de iubire, vizibil emoționat, ispita masculină a scos inelul din buzunar și i-a pus marea întrebare. Fără a sta pe gânduri vreun moment, tânăra a spus imediat ‘DA’, tare și apăsat, demonstrând tuturor cât de frumoasă și intensă este iubirea dintre ei.

„Marcel: Ai vrea să fii soția mea?
Armina: Da', au spus cei doi în podcast-ul lui Bursucu, de pe YouTube.

Radu Vâlcan, declarații despre noul sezon Insula iubirii

Noul sezon Insula Iubirii, care a avut premiera pe 15 iulie, va fi difuzat luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1. Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor. Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Radu Vâlcan a făcut anunțul

S-a aflat când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Show-ul care a debutat pe 15 iulie se va încheia pe data de 28 august, potrivit anunțului făcut de Radu Vâlcan.

Finala celui mai dur test de fidelitate se va vedea live, pe 28 august, la Beraria H, iar printre invitaţii serii se vor număra gazda reality show-ului, dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon. În doar prima zi de la anunțarea evenimentului, peste 1600 de bilete au fost achiziționate.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe care care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!, dezvăluie Radu Vâlcan.

Sursă foto: Comunicat de presă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton