Cine este Maria Cârneci. A avut o copilărie săracă și a rămas văduvă în 2019

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Maria Cârneci. Cu siguranță, nu există român care să nu fi auzit măcar un cântec de-al Mariei Cârneci. La 71 de ani, ea este în continuare una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din țară. Este iubită de public atât pentru vocea ei, cât și pentru personalitatea sa debordantă, reușind să-i bucure pe toți cei din jurul ei. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Maria Cârneci. Așadar, Maria Cârneci se poate lăuda cu o carieră prodigioasă în industria muzicală. Până în prezent, ea a lansat și interpretat zeci de melodii de succes și și-a bucurat publicul cu vocea ei inconfundabilă. Dacă în plan profesional lucrurile i-au mers mereu ca pe roate, lucrurile nu au stat la fel și-n viața personală, din păcate. În 2019, soțul ei a murit și îi duce dorul bărbatului și acum. Singurul care îi alină suferința acum e fiul ei, Eduard Petrescu.

maria-carneci-1maria-carneci-1

Citește și: Maria Cârneci suferă cumplit după soțul ei: „În fiecare clipă îi simt lipsa. Am plâns mult în anii ăștia'. Romulus Petrescu a fost răpus de cancer în 2019

Citește și: Maria Cârneci a apelat la medicul estetician, după decesul soțului. Cum arată acum artista în vârstă de 68 de ani

Citește și: Cum gestionează Roxana Ionescu gelozia din căsnicia ei cu Tinu Vidaicu: „E ok să existe, dar când ai motive foarte clare. La început…'

Citește și: După ce l-a criticat și s-au certat, Gina Matache l-a acceptat pe Radu Siffredi. Ce a spus despre el si Oana Matache, după Power Couple: „Puteau să facă mult mai multe”

Maria Cârneci – Viață personală

Cine este Maria Cârneci. Maria Cârneci, pe numele ei real Maria Petrescu, s-a născut pe data de 22 martie 1953, în Perșinari, județul Dâmbovița. Artista are părul roșcat, este zodia Berbec și în prezent are vârsta de 71 de ani.

Maria Cârneci copilărit în același sat în care s-a născut regretatul Ion Dolănescu. Provine dintr-o familie numeroasă și deși își descrie copilăria ca fiind una perfectă, aceasta a fost presărată de multe lipsuri.

„Să știți că nu am avut o copilărie luxoasă. Eu sunt cea mai mică dintre cei cinci frați (tatăl meu este încă în viață) şi am trăit modest, dar foarte curat. Nu am copilărit cu păpuși Barbie, mașinuțe sau biciclete, dar jucăriile pe care le aveam ni le confecționam singuri din cârpe. Îmi aduc aminte că foloseam mătasea de porumb pentru a face părul păpușilor. Pentru mine valorează infinit mai mult decât cele de astăzi. Dar, așa cum a fost, copilăria mea a fost perfectă. Părinții noștri ne-au învățat ce înseamnă disciplina și ne împărțeau diverse sarcini.

De exemplu, frații mei se ocupau de animale, iar noi, fetele, de curățenie. Eram organizați, și asta a contribuit enorm în formarea caracterului meu. După părerea mea, educația pornește din familie, iar acei șapte ani de acasă, ce nu se învață la nicio școală, își spun cuvântul și te urmăresc toată viața! Educația o ai din familie și grație acesteia mă consider un om normal, pe care succesul nu l-a schimbat!', a mărturisit Maria Cârneci, în urmă cu ceva timp, pentru Taifasuri, potrivit kfetele.ro.

Drama Mariei Cârneci. Artista și-a pierdut soțul în 2019

Cine este Maria Cârneci. Cântăreața de muzică populară a trăit o mare dramă în septembrie 2019, atunci când soțul ei, Romulus Petrescu, a murit. Aceștia erau împreună de 36 de ani. Din păcate, bărbatul a fost răpus de o boală cruntă, cu care nu a mai putut lupta. Cei doi au împreună un fiu, pe nume Eduard Petrescu. Și acum, la aproape cinci ani de la tragedie, artista e îndurerată de pierderea celui care i-a fost partener.

Maria Cârneci și regretatul ei soț, Romulus Petrescu, s-au cunoscut în cadrul unui concurs de muzică, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. El era directorul hotelului în care cântăreața urma să se cazeze atunci. S-au plăcut din prima zi, astfel că au rămas împreună, iar la scurtă vreme s-au căsătorit și a venit pe lume fiul lor, Eduard.

„L-am întâlnit pe soțul meu, economist de profesie, la concursul „Floarea din Grădină', el fiind director la hotelul în care eram cazată. Încă de la începutul relației am fost de nedespărțit și nu concepeam ideea de a sta separați. Eram tineri și frumoși, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viața mea', a mărturisit Maria Cârneci, mai demult, în cadrul unei emisiuni televizate.

Maria Cârneci – Carieră

Cine este Maria Cârneci. Artista și-a descoperit încă din copilărie pasiunea pentru muzică. Deși nu avea o situație financiară extraordinară, provenind dintr-o familie modestă, Maria Cârneci nu a renunțat nicio clipă la visul ei de a deveni o mare cântăreață.

Așadar, pentru a-și urma visul, Maria Cârnaci a participat la o mulțime de concursuri și spectacole muzicale încă din școala primară. Debutul ei a avut loc în anul 1979, în cadrul emisiunii „Floarea din Grădină', difuzată de Televiziunea Română.

Maria Cârneci a declarat în repetate rânduri că ea crede că talentul ei i-a fost dat de la Dumnezeu și că nu a îndrumat-o nimeni să aleagă calea muzicii.

„Totul mi-a fost dat de la Dumnezeu. Nu mi-a recomandat cineva anume să mă fac cântăreață, pentru că atunci erau alte timpuri, în care trebuia să dai dovezi palpabile despre ceea ce faci. Soarta cântăreților stă în talent, iar destinul este lăsat tot de Dumnezeu. Fiecare om se naște cu un talent sau cu un noroc al său. Pasiunea pentru muzică o am de când eram copil și cred că am cântat de cum am început să vorbesc. Acest lucru l-am conștientizat abia în primii ani de școala, prin participarea mea la serbările școlare. Totul a venit de la sine, iar eu… m-am trezit cântând!', a mai povestit Maria Cârneci, în cadrul interviului.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton