Cine este Maria Chideanu de la Vocea României 2023. Are 17 ani și e eleva Academiei de Arte Horia Brenciu

.

Cine este Maria Chideanu de la Vocea României 2023. Vocea Rimâniei, sezonul 11, se apropie de final. Până la marele deznodământ, concurenții mai au de trecut prin câteva emoții. După etapa knockout-urilor, urmează cea a live-urilor. În aceasta s-a calificat și Maria Chideanu, concurenta care i-a lăsat mască pe antrenori în audiții, la doar 17 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cine este Maria Chideanu de la Vocea României 2023. Maria Chideanu se numără printre concurenții de la Vocea României, sezonul 11. Aceasta face parte din echipa lui Tudor Chirilă, deși, în audiții, a ales să meargă la antrenorii Theo Rose și Horia Brenciu. Tânăra a trecut de etapa knockout-urilor și a trecut acum în cea a live-urilor.

Cine este Maria Chideanu de la Vocea României 2023. Maria Chideanu este elevă și are doar 17 ani. Deși este încă adolescentă, tânăra e un munte de talent. În etapa preslecțiilor, tânăra a reușit să-i uimească pe antrenori cu vocea ei, lăsându-i muți de uimire. Între ei s-a dat o adevărată lupă ca să o aibă în echipă, iar acum mentorul ei e Tudor Chirilă.


Citește și: Gestul neașteptat făcut de Irina Rimes, la Vocea României, față de Theo Rose și Horia Brenciu: „Aș vrea să le dau mâna acestor antrenori pentru că…'

Citește și: Cum a ajuns Theo Rose la Vocea României și cu cine a concurat pentru scaunul de jurat: „ProTV nu e televiziunea maică-mii!'

Citește și: Cătălin Bordea nu a trecut peste trădarea lui Spike, care s-a cuplat cu fosta lui soție, Livia: „A fost fratele meu, l-am iubit. Ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei’


Citește și: Ștefan Stan, adevărul despre divorțul de soția sa, după 4 ani de căsnicie: „De acolo au pornit divergențele între noi'

Cine este Maria Chideanu de la Vocea României 2023

Cine este Maria Chideanu de la Vocea României 2023. În audițiile de la Vocea României, Maria Chideanu a interpretat piesa „Cabaret’.

„Așa cum poți vedea, noi ne-am întors primii, iar Tudor nu poate vorbi’, a spus Theo Rose la Vocea României, după prestația Mariei Chideanu.


„Asta nu înseamnă că nu poate să te ia în echipa lui, doar nu poate să vorbească’, a spus Irina Rimes.

„El nu poate vorbi, dar eu pot să îi spun niște lucruri. M-ai rănit foarte tare în momentul în care te-am văzut pe stradă. Eu ți-am făcut cu mâna, dar tu nu mi-ai făcut înapoi. M-ai rănit foarte tare. Altădată te-am mai văzut când te plimbai cu trotineta electrică, la fel, te-am salutat, dar tu nu’, a declarat atunci Maria Chideanu.

„E soarta! Dacă te-ai întâlnit de două ori cu el și n-ai avut chimie deloc și a treia oară nu poate să vorbească, asta e soarta’, a completat Irina Rimes.


„Sunt sigură că de acum o să mă salute’, a susținut apoi Maria Chideanu.

„Vrei să spui ceva și nu poți? Nu cred, vrea să spună ceva. E roșu ca racul pentru că nu poate să vorbească’, i-a spus Irina Rimes colegului său, Tudor Chirilă.

Maria Chideanu face parte din echipa lui Tudor Chirilă

Cine este Maria Chideanu de la Vocea României 2023. După prestația ei de la Vocea României, între antrenori s-a dat o „luptă’, deoarece cu toții și-au dorit-o în echipă. Tânăra e eleva Academiei de Arte Horia Brenciu și a ales să meargă în echipa lui și a lui Theo Rose, însă, ulterior, Tudor Chirilă i-a devenit mentor.


„Maria, eu sunt aici pentru a căuta talente, pentru a căuta artiști să devină șmecheri. Am și reușit de câteva ori. Rata de succes în industria muzicală din lume este de 10%. Arăți bine, ești tupeistă, eu cred că am putea să facem treabă foarte bună împreună’, a spus și Smiley.

„Maria, eu cred că deja ești șmecheră. Mi se pare că ești un personaj. Ești foarte vie, foarte mișto și mi-ar plăcea mult să mai avem o nebună în echipă. Noi suntem doi nebuni. Dacă vrei să fii a treia, noi te invităm să lucrăm împreună. În ceea ce ține de musical, eu ți-l recomand cu mare drag pe Horia care are deja multă experiență în zona asta’, a precizat Theo Rose.


„Sunt foarte impresionat de tine. Maria este de un an jumătate eleva Academiei de Arte Horia Brenciu’, a afirmat Horia Brenciu.

Când are loc finala Vocea României 2023

După etapa KO-uturilor, la Vocea României încep live-urile. Acestea vor fi difuzate la PRO TV începând cu data de 1 Decembrie. În total, vor fi trei ediții de Live, urmând ca apoi să înceapă marea finală.


Așadar, marea finală Vocea României 2023, sezonul 11, va fi difuzată pe micul ecran luna viitoare, pe 15 decembrie.

Sursă foto: Captură video